Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Nicole's Diary For Roger

Başlatan mathesta, 19 Temmuz 2023, 03:21:19
Okunma sayısı 1018 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 3kedy1donutu7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 18:43
Toplam oynama: 175 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 18:27
Toplam oynama: 8 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 25 Mayıs 2024, 20:33
Toplam oynama: 10 gün, 4 saat
Son giriş: 09 Temmuz 2024, 13:59
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Son giriş: 23 Haziran 2024, 14:04
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Ynt: Nicole's Diary For Roger
« Yanıtla #10 : 21 Temmuz 2023, 23:13:37 »
kanka gelişebilir ya fena değil :)
Spoiler:
saka yptım harika :)))
2

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2023, 18:20:11 »
Başarılar.

Çevrimdışı mathesta

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Haziran 2024, 18:44
Toplam oynama: 77 gün, 7 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Haziran 2024, 18:54
Toplam oynama: 37 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Haziran 2024, 18:28
Toplam oynama: 4 gün, 18 saat
Luca Elias Lv.26
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Haziran 2024, 21:39
Toplam oynama: 4 gün, 0 saat
Birlik: ********VIC
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Haziran 2024, 18:31
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2023, 03:49:16 »

Spoiler:
Kafayı yememe ramak kaldı, Roger ipe sapa gelmez sözden anlamaz herifin teki.
Neden onun için çabalıyorum ki? Sözlerimi ona sarf edeceğime karşıma kaya parçası alıp konunla konuşsam en azından sakinleşebilirim.

Okul ertesi evdeydim beni cebimden aradı sesi solgun geliyordu öksürüyordu. Ona çorba yapmak istedim malzemelerimi kapıp evden fırladım adresine gittim.
Bana verdiği adres Jefferson bulvarında boktan motelin tekiydi. İçeri girdim resepsiyona oda numarasını sormak istedim. Herif uyukluyordu nasıl sorumsuz bir yer burası?
Dallama'yı umursamadan yukarı çıktım, kapı kapı gezip odasını bulacaktım planım buydu, kapı köşelerinde kafayı çekmiş baygın evsizler geçit vermiyordu.

Korktum'mu evet. Yinede onu bulmak için çaba sarf ettim. Odasına girdiğimde rutubet kokan çöplük varisi betonarme kaç metre kare bilmeyeceğim kadar küçük ve berbat bir yerdi.
Çorba için su ısıtabileceğim bir şey aradım evde hiç bir şey yok. Ona daireme gitmek için teklifte bulundum tabii ki mankafa red etti.
Yinede bir şekilde eninde sonunda ikna ettim.

Roger, yardıma ihtiyacı olmadığını böyle iyi olduğunu söyleyip durdu. Ama o dairede kalmasına izin veremezdim. Her neyse eve gittim.
Daireden konuşuyorduk neden orada kaldığını sordum aldığım cevap şuydu. "Seni ilgilendirmez Nicole" neden bana soğuk yapıyor bu? Canına kast mı ettim?

Dayanamadım, asla kendimi tutamam zaten, ağzıma geleni hasta haliyle yüzüne çarpıttım. Motel odasına para ödemediğini "J" lakaplı herifin tekinin kirli işlerini yaptığını öğrendim.
Onun böyle eriyip gitmesine nasıl göz yumardım? Ağzıma geleni söylüyordum ama Roger takıntılıydı, beni dinlemedi. Evden çekip gidecekti en son kozumu kullanmak için karar kıldım.

Ona içimi açıp yıllardır neler hissettiğimi yüzüne vurdum. Şaşkındı ama bu kadarı yeter yok yere eziyet çekiyorum. Evet ondan hoşlanıyorum belki bir saplantı uzaklaştırılmışlığın dışa vuruşu.
Ama çekip gitmediğine göre, boş değiliz değil mi? Belki bir gün her şey yoluna girer.