Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bazı Eksikler HK.

Başlatan Navas, 30 Haziran 2023, 23:02:10
Okunma sayısı 1199 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
Ynt: Bazı Eksikler HK.
« Yanıtla #10 : 04 Temmuz 2023, 20:24:03 »
Bu sunucuda avukat rolü falan yapılmaz, iyi ki girmemişsin öncelikle onu söyliyeyim. Pd tarafı aşırı derecede egolu ve saçma roller yaptığı için (Tüm pd üyelerini kastetmiyorum) avukat rolleride iyice çekilmez oluyor.

Bu arada ben buna katılmıyorum, avukat rolünü yapmasını bilenle gayet iyi rol yapılıyor. Avukat rolünü yapmasını bilmeyen de avukata gereksiz ego yükleyip karşıdaki polisi küçümsemeye çalışıyor. Hatta direkt olarak Alberta adlı kardeşimin yaptığı rolden ufak bir kesit atayım.

Olayın öncesinde aramızda üst perdeden konuşması gereken bir rol bile dönmüyor, takındığı tavıra bak. Resmi bir kurum görevlisine de böyle laubali rol sergileyen avukat ilk defa görüyorum.
------------------------------------------------------

Onun dışında ar-geyi açan kişi için konuşayım. Konu başlangıcında bazı yerlerde haklısın bazı yerlerde de ufak çaplı haklısın. Yapmamız gereken prosedürler bazen farklı olabiliyor. Eğer yanlış olduğunu düşündüğün ((LSPD hakkında)) bazı eylemler varsa bana ileti üzerinden ulaşabilirsin. Sana seve seve yardımcı olurum. Son kez şu kaza konusuna da değineyim. Sunucu medium rp bir sunucu olduğu için rol imkanının bazen avantajlı bazen dezavantajlı olduğu durumlar olabiliyor. Buna kaza rolleri de dahil. Kaza rollerini yapan çok az kişi gördüm, tarafıma yapılan bir kaza rolünde karşıdaki kişinin rolüne cevap verip rol yaparım şahsen. Hatta bazı polis frekanslarında ((Birbirleriyle iletişim halinde kaldıkları ve ortak görev yürüttükleri telsiz gibi düşünebilirsin)) bir birim eğer ki siville kaza yaptıysa çoğu zaman sivillerin işlemleriyle uğraşmak için araçtan iner ve sivile yardım eder. Tabii ki bu tamamen isteğe ve hattın önceliğine de bağlı.

Çevrimdışı adaqwesdf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vennie Becky Lv.27
Son giriş: 12 Kasım 2024, 20:05
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2023, 14:37:33 »
Bu sunucuda avukat rolü falan yapılmaz, iyi ki girmemişsin öncelikle onu söyliyeyim. Pd tarafı aşırı derecede egolu ve saçma roller yaptığı için (Tüm pd üyelerini kastetmiyorum) avukat rolleride iyice çekilmez oluyor.

Bu arada ben buna katılmıyorum, avukat rolünü yapmasını bilenle gayet iyi rol yapılıyor. Avukat rolünü yapmasını bilmeyen de avukata gereksiz ego yükleyip karşıdaki polisi küçümsemeye çalışıyor. Hatta direkt olarak Alberta adlı kardeşimin yaptığı rolden ufak bir kesit atayım.

Olayın öncesinde aramızda üst perdeden konuşması gereken bir rol bile dönmüyor, takındığı tavıra bak. Resmi bir kurum görevlisine de böyle laubali rol sergileyen avukat ilk defa görüyorum.

Onun dışında ar-geyi açan kişi için konuşayım. Konu başlangıcında bazı yerlerde haklısın bazı yerlerde de ufak çaplı haklısın. Yapmamız gereken prosedürler bazen farklı olabiliyor. Eğer yanlış olduğunu düşündüğün ((LSPD hakkında)) bazı eylemler varsa bana ileti üzerinden ulaşabilirsin. Sana seve seve yardımcı olurum. Son kez şu kaza konusuna da değineyim. Sunucu medium rp bir sunucu olduğu için rol imkanının bazen avantajlı bazen dezavantajlı olduğu durumlar olabiliyor. Buna kaza rolleri de dahil. Kaza rollerini yapan çok az kişi gördüm, tarafıma yapılan bir kaza rolünde karşıdaki kişinin rolüne cevap verip rol yaparım şahsen. Hatta bazı polis frekanslarında ((Birbirleriyle iletişim halinde kaldıkları ve ortak görev yürüttükleri telsiz gibi düşünebilirsin)) bir birim eğer ki siville kaza yaptıysa çoğu zaman sivillerin işlemleriyle uğraşmak için araçtan iner ve sivile yardım eder. Tabii ki bu tamamen isteğe ve hattın önceliğine de bağlı.

Sohbetleri sslemekte çok iyi yapmışsın, keşke telefon konuşmalarını falanda atsaydın. Özel olarak isim verip senin hakkında yorum yapmadım, büro yönetimi konusunda gayette iyiyim merak etme. Aşşağılık karakterde olmadığım için yaptığın rolleri ssleme zahmetine girmek istemedim. Benim büromda çalışan görev yapan avukatlarada aynı şekilde davrandığını biliyorum.Yaptığın rezalet rolün karşılığında yapılmış bir şeydir bu. Nasıl rol yaptığımı, veya neden böyle yaptığımı beni tanıyan insanlar gayet net bir şekilde anlayabilir. Egolu rollerini yapmaya devam ettiğin sürece karşılığını böyle alacaksın, devam devam. Avukat rollerine bu algıyı kırmak için girmiştim, bir kaç role gittikten sonra sunucudaki legal oluşumların hala saçma sapan tavırlar takındıklarını görünce böyle devam ettirdim, hak ettiğiniz şeyi aldıktan sonra burda boş boş ağlaklık yapmaya gerek yok, kendiside bana aynı şekilde egolu egolu ve üstten konuştuğu için kendimi ezdirmek istemedim. Burada daha fazla tartışmayı uzatmak istemiyorum, Ar-ge sahibine saygısızlık etmek istemem, vesselam. :?l:
(Rolün bitmesi için dakikalarca dua ettim)

Artık olarakta eklemek istiyorum, bir polis memuru diye övünüyor ya bu arkadaş. Bir polis memurunun halka, hukuk alanında görev yapan birisine veya hiç fark etmiyor her hangi birisine anlayışlı davranması yasalara görede şarttır. Hayati tehlikesinin bulunmadığı durumlar dışında. Police Officer olupta kendisini çok büyük çok üst bir konumda görüp, yok seni şöyle alırım böyle alırım demesi tamamen saçmalığın daniskasıdır. Az çok benimde hatam olduğunu var sayıyorum, uzattığım şeyleri yanında çöp kovası bulunmamasına rağmen oraya atar yüzünü ekşitir tarzı emotlarda vermişti arkadaş. Her neyse ya ben ağzımı açarsam susmam, gerisini bilen biliyor zaten..
1
1

Çevrimdışı The Pixy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 19:10
Toplam oynama: 115 gün, 9 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2023, 00:01
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2023, 15:02:36 »

Ben iyi bir avukat rolü yaparım, şu zamana kadar çok oldu yüklü cezalardan kurtardıklarım veya iptal ettirdiklerim. Polislerle çok medeni ve güzel sohbetle işleri çözdüğüm oldu. En yakın örnek sizin büronuza geldiğimde, orda ki kadın ceza almadan çıktı. Sizlerin genel olarak rollerinizi biliyorum, polis departmanında sayılı kişi iyi rol yapıyor. Müvekkil-Avukat arasında dönen şeylerin 3. kişi tarafından istenmedikçe öğrenilmemesi gerekirken bizi aşağılayacak şekilde garajda 3-5 polis leblebi yerken ve bizi izlerken konuşmamızı istediniz. Ben attığınız ekran görüntüsünün tamamını atarak doğru düzgün, kırpılmamış ve olayın en başından atmanızın doğru olacağını düşünüyorum. Küçük bir cümle ile arkasını kafanızda silip düzenlemeniz bence hiç ciddiye alınabilir bir şey değil.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2023, 15:08:55 »
Bazı eksiklikler demişsiniz kendinize göre eksik olanı söyleyip çözümü söylememişsiniz. Eksik üzerine biz çözüm uydurmuyoruz siz belirtiyorsunuz uygun görülürse gerçekleştiriliyor. Konuda düzeltilecek bir şey yok bu yüzden reddedildi.