Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Staj

Başlatan SebastianStsZ, 14 Haziran 2023, 13:11:59
Okunma sayısı 949 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı w a x n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Şubat 2025, 22:07
Toplam oynama: 216 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ares Hofer Lv.33
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2023, 21:32
Toplam oynama: 11 gün, 13 saat
Daisy Blandt Lv.33
Köken: Alman
Son giriş: 18 Mayıs 2023, 21:32
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Ynt: Staj
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2023, 11:44:37 »
Stajı yeni bitirdim, okulun yönlendirdiği güzel dediğini yere inanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Beni sene başında türk telekom'a gönderdiler staj için, güzel bir yer rahat edersin vs. 1 ay sonra çıkışımı istedim, bölüm dalıyla stajın hiç bir alakası yoktu. dışarıya çık, kendin staj yeri araştır en güzelini bulursun. Fabrikanın tek özelliği güzel çalışırsan stajın bitince bizimle çalış diyebiliyorlar ve staj maaşın fabrikanın anlaşmalı olduğu bankaya yattığı için 18 yaşına girdiğin anda direk kredi kartı veriyorlar. Ben kurumsal firmada yaptım, 18'e girdiğim anda 8.5k kredi kartı verdiler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2024, 01:57
Toplam oynama: 99 gün, 8 saat
Son giriş: 18 Kasım 2023, 22:18
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Ynt: Staj
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2023, 01:04:39 »
fabrıkada staj yapmıs ve orada kalıp calısmıs biri olarak soyluyorum, cok yalan soyleyıp kendını yuceltmeye calısma kendini sevdirmeye calıs fakat zor is ogrenmek istedigini belli etsen de sana ogretmezler kendın ogrenmen lazım ne derseler yapma, stajyer olarak calıstıgını bildir kimse stajyerlere zorla bir şey yaptıramaz onun dısında kımseye efendı ve saygılı olma aksi taktırde tepene cıkarlar kımseye guvenme sana bırı saka yapınca altta kal konusma cok fazla o zaman yapmıyorlar