Yeni araç dediğin, modlu bir araç gelsene bilgisayar iyi olmayanlar için kasma sorunu olur.
anlamadım, yeni bir araç eklenmesini istiyorsan o samp'ın desteklediği bir şey değil
GTA:SA'nın desteklediği bütün araçlar grotti de var zaten, sizin bahsettiğiniz şeyler pek mümkün değil. Desteklemedim.
Sa:Mp de ki başka Role Play sunucularında örnekleri mevcut. Herhangi bir araca mod eklemeden harici araç modu kuruyorlar ve herhangi optimizasyon sıkıntısı olmuyor.
İlla oyunun araçlarının üstüne araç modu eklenmesine gerek yok dediğim gibi başka sa:mp roleplay serverlarında örnekleri mevcut. Sa:Mp ye bir şekilde bu yapılabiliyor.
-
Araç modu eğer ki Rina nın eklediği eski mapler gibi optimizasyon sıkıntısı çıkartacaksa zaten hiç getirilmesin, boşuna fps sıkıntısı çekmemize gerek yok. Ama eğer ki optimizasyon sıkıntısı çıkartmayacaksa başka sa:mp RP Sunucularında olduğu gibi olabilir.
Söylediğiniz rakamlar fazlasıyla yüksek, o fiyat aralığında olacak bir aracın vergisini ödemek gerçekten zor olur. Ayrıca pek gerek olduğunu sanmıyorum, desteklemiyorum.
(("Vergi sistemi yüzünden alınamaz bu yüzden saçma")) : Diğen arkadaşlar için; Eğer ki örnek Patriot'un vergisini "ödeyemem ben" diyorsan alma. Kimse sana zorlan al demiyor. Bu denilen araçlar gelirse ve vergisi çok yüksek olursa bi problem değil vergiye verecek fazladan paran yoksa o aracı alma. Kimse senin kafana silah dayayıp zorlan al demiyor. Zaten aracı alınca atıyorum Patriotu alınca sen vergisinin yüksek olduğunu bilip alıyorsun.
(("Fiyatı çok yüksek ekonomik dengeyi bozar")) : Ekonomik dengeye her hangi bir zararı olmaz. Gerçek hayatta herkes nasıl Ferrari gibi arabalar alamıyorsa Rinadada paran yoksa almana gerekte yok. İlla alıcaksın diğe bir şey de yok. Herkes Ferrari sürmek ister ama kimsenin o kadar parası yoktur mantığı.
Bu gelecek aracın fiyatı 10m üstü olucağını sanmam böyle bir şey olrusa zaten çok saçma şehrin en zengini bile bunu alamaz.
Yukarıda ki belirtiğim sebeplerden ötürü bu ar-ge yi;
Destekledim.