Frederick Gunther söyler: Bruder, resmen benimle dalga geçti. Motor kulübündeki kişiler Almanca kelimeler kullanıyorum diye bana saygısız dedi, saçmalık.
Tommy Milton söyler: Düşünme onları adamım, bır takım yaşlı bunak. Genç olduğunu kıskanmışlardır, nede olsa pantolonların içindeki işlevini kaybetmiş. (Güler)
Frederick Gunther söyler: Ja man, bukadar taşşak geçildiğimi hatırlamıyorum.Farklı topluluk bulmalıyım bruder, yalnızlık bu şehire uygun değil, herkes gangster.
Tommy Milton söyler: Sik gitsin kardeşim, dediğim gibi bukadar takıntılı olma. Şu palaminodaki motorcuları bende sevmiyorum.(Sırıtır)
Frederick Gunther söyler: Bruda, kendime sıkı bir ekip bulmalıyım. Seninkiler ne alem, sürmeye devam mı? (Güler)
Tommy Milton söyler: Evet kardeşim, hadi gel gidelim seni tanıştırmalıyım onlarla. (Gülümser)
Frederick Gunther söyler: Tommy, gaza bas kardeşim! Ben seni Ranger' ile yakalarım zaten! (Gülerek aracına ilerler)
Tommy Milton söyler: Sen öyle san, kaplumbağa seni! (Kahkaha)
Frederick Gunther söyler: Bruder, tavşan ve kaplumbağanın hikayesini tekrar anlatmama gerek yok heralde Ha'? (Kahkaha ile aracına biner ve gazlar)