ülkesini, atasını, dinini, milletini, her şeyi geçtim kendine ve onuruna azıcık değer veren herkes bu seçimde oyunu kemal kılıçdaroğlu lehine kullanmalıdır. bu seçim; erdoğan, sinan oğan, ince ve kılıçdaroğlunun seçimi değildir. bu seçim: şeriat ve laiklik seçimidir. kemal kılıçdaroğlu dışında herhangi bir adaya oy veren her vatandaş bu seçimde akplidir. bu seçimde ay ben ince mi seçsem oğan mı seçsem kemal kılıçdaroğlunda liderlik vasfı yok seçimi değildir. kemal kılıçdaroğlunun aleyhine vereceğiniz her oy şortla dışarı çıkmanızı, okuldaki kız arkadaşınızla el ele tutuşmanızı (kızlı erkekli okullar olursa tabi) yasaklar, 3 tane daha annenizin olmasını meşru kılar.
Aklınızı kullanın. Erdoğan bu sene de kazanırsa bir daha asla seçimle gitmez fakat kemal kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa ve yönetemezse halk protestolara başlar ve erken seçim olur. kılıçdaroğlu devlette erdoğn kadar güçlü olmadığı için halka boyun eğmek zorunda kalır ve erken seçimi onaylar. söz veriyorum, ben ve arkadaşlarım eğer ki kemal kılıçdaroğlu ülkeyi erdoğandan daha kötü yönetirse taksime gideceğiz.