Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Falcon Organizzazione

Başlatan borayejma gider, 16 Eylül 2018, 14:19:53
Okunma sayısı 12899 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Manchov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Pearce Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Aralık 2023, 11:55
Toplam oynama: 107 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Falcon Organizzazione
« Yanıtla #700 : 24 Aralık 2018, 00:59:36 »
Falcon Organizzazione birliğine girdim gireli güzel roller çeviriyoruz fakat sonrasında birlik lideri ile aramızda bir olay yaşadık. Neymiş efendim gitmişim birlik tanıtımlarına dm birliği yazmışım birlikler arası kavga çıkarmışım. Sen ne kadar rezil ve pislik bir kişisin, allah sana akıl fikir ihsân eylesin...
https://resmim.net/f/oSfglL.jpg
https://resmim.net/f/hUOfie.jpg
https://resmim.net/f/2pAaq9.jpg
https://resmim.net/f/Ox5Krd.jpg
https://resmim.net/f/5V4JO0.jpg

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Nisan 2021, 00:02
Toplam oynama: 30 gün, 19 saat
« Yanıtla #701 : 24 Aralık 2018, 01:12:56 »
Dostum, birliğe yeni geldin ve bu bizi savunma hakkı doğurmaz daha doğrusu adamlara gidip suratına DM'ci siniz demişsin, biz bunları her gün yaşıyoruz sen daha yeni gelmişsin ağzını tutamamış yorum atmışsın, DM ile alakası yok Boran da burada sana kısaca yorum atmak sana düşmez demek istemiş ve kendisi sinir hastası,

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #702 : 24 Aralık 2018, 01:14:17 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #703 : 24 Aralık 2018, 21:44:23 »
Vacca nın mekanına üzerimizde silah olmadan gidiyoruz konuk oluyoruz sonra barın kapısını kitleyip sıkıyorsunuz oğlum boş yapmayın gidin kumda falan oynayın burda sizin işiniz yok de gidin oğluuum rina oyuncusu rol bilmez falan diye önyargılı da dolaşmayın yng de nasıl icraatler yaptığımızı az kişi bilir koçlar

Çevrimdışı Manchov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Pearce Lv.18
« Yanıtla #704 : 24 Aralık 2018, 22:58:25 »
Dostum, birliğe yeni geldin ve bu bizi savunma hakkı doğurmaz daha doğrusu adamlara gidip suratına DM'ci siniz demişsin, biz bunları her gün yaşıyoruz sen daha yeni gelmişsin ağzını tutamamış yorum atmışsın, DM ile alakası yok Boran da burada sana kısaca yorum atmak sana düşmez demek istemiş ve kendisi sinir hastası,

Bendede sinir hastalığı var fakat işimi küfür etmeden hallediyorum. Sinir hastası olması ona küfür etme hakkı sağlamaz. "DM birliği" ibaresini siz zaten adamlara /b kanalından ifade ettiniz. Ayrıca ben orda birliği savunmuyorum veya birlik adına konuşmuyorum. Şahsımca kişilere "DM'cisiniz!" diyorum. Bununla ne Boran'ın, nede senin, nede Falcon Organizazzione birliğinin ilgisi olamaz. Seni iyi biri olarak tanıdım, iyi biri olarak tanıyacağım. Rol yapan kişiler bulursunuz, ama benim gibi dost canlısı ve pozitif bir insan olmaya çalışan bir kişi bulamazsınız. Umarım farklı bir fikir benimser ve dikkate alırsınız. Yoksa birliğinizin yöneticisi olan Boran'ın birlik yönetme kapasitesi olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar birliğe bu kadar adam topladıysanız hepsini tepe takla kaybedersiniz. İyi günler dilerim... -Cangöz

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
« Yanıtla #705 : 25 Aralık 2018, 22:22:38 »
Birlik yönetim ekibinden Boran (David Andreas) birlik içerisinde sergilediği aşırı agresif ve gereksiz tavırlar nedeniyle,birlikten atılmıştır.

Çevrimdışı Manchov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Pearce Lv.18
« Yanıtla #706 : 25 Aralık 2018, 22:29:51 »
Birlik yönetim ekibinden Boran (David Andreas) birlik içerisinde sergilediği aşırı agresif ve gereksiz tavırlar nedeniyle,birlikten atılmıştır.

Sonunda! Bu davranışınızdan ötürü sizlere teşekkür borçluyum. Birlikten ayrılma kararımdan vazgeçtim, tam gaz kaliteli rollere, dostluğa ve kardeşliğe devam!  :)

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
« Yanıtla #707 : 26 Aralık 2018, 11:11:28 »
Step by Step ;

Çevrimdışı Vhapper

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 11:06
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #708 : 26 Aralık 2018, 20:50:36 »
Gayet başarılı, tanıtım bende yerimi alayım dedim birlikte,  :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #709 : 27 Aralık 2018, 13:29:58 »
48 sayfa olmuşsunuz hala LSRP+ kullanıyorsunuz, Photoshop'a geçip daha iyi ve kaliteli SS'ler editleyebilirsiniz baylar, oluşumunuz da başarılar dilerim. İyi roller.
Lsrp+ yi ben kullanıyorum bazıları gibi salak salak uğraşmak yerine hem rolleri daha detaylı kılıyor, hem de daha güzel emoteler oluşturabiliyorum. Hera nın videosunda da kendisi dediği gibi LSRP+ kullanmak daha kolay ve pratik hem rolleri daha detaylı yazabiliyorsun. Ama sizin uyarınızıda dikkate alırız, ben lsrp+ kullanmaya devam edeceğim ayrıca rollerimide beğeniyorum.