Sayın hayranlar en kısa sürede tanıtımı terk etmeniz dileğiyle, kazanan kaybeden lafı yapabilicek insanlar değilsiniz, size yaptıklarımız müstecchen olduğu için yönetim ekibi onayımızı aldı. Daha önce de dile getirdiğim gibi onay asla benim için önemli bir şey olmadı, ekibimle birlikte eğlenmeye baktım, eğlendim de. Bir kaç tane çoluk çocuk olarak toplanıp bana-bize düşmanlık yapabiliceğinizi sanıyorsunuz. Oyun oynuyoruuz, biz oh deddikçe ahh diye kudurma sesleri sizden geliyor. 70 sayfalık tanıtımda rol ss'i görmeyen arkadaşı da ayrı tebrik ediyorum. En yakın da göz hastanesinden onun için randevu alacağım. 
İçimizde ettiğimiz kavga aptal sürülerinin aklını bulandırmasın, kendi içimizde kavgalıyız. Dışarıdan yapacağınız en ufak bir köpeklikte kafanıza sopayı yersiniz. Kendinizi tokatlatmayın, orada burada havlamaya devam edin.
Gördüğüm sadece bir sultan olabilir, size cevap vermeye bile gerek yok aslında yatmayan adam kudurmaz, fazlasıyla acıtmışım. Baş kaldırmayın, kudurmayın. Tokatlamaktan yorulduk. "Rol yok" adı altında birlik kapatanları daha önce uyarmıştım. "BAŞ KALDIRMAYIN BİZE" demiştik. İşe yaramıyor malesef, yenilen pehlivan sadece tanıtıma sallayabiliyor. Başka bir şey de yapamıyor.
Teşekkürler kanka tebrik için. Bu arada kendine al, çünkü harbiden rol yok. Boş resimleri atıyorsunuz, yada tek bir cümle olan rol ss dediklerinizi..