Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD/SD GEREKSİZ 250 ZIRH.

Başlatan dieforyou, 20 Şubat 2023, 20:29:13
Okunma sayısı 4480 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dieforyou

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Haziran 2024, 00:57
Toplam oynama: 93 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 17 Nisan 2024, 00:16
Toplam oynama: 1 gün, 19 saat
Ynt: PD/SD GEREKSİZ 250 ZIRH.
« Yanıtla #60 : 21 Şubat 2023, 20:14:18 »
destekledim ama çok dikkate alacaklarını da sanmıyorum.
Alınmak sonunda, bir çok konuda kolluk kuvvetlerinde esnetilme payı gibi şeyler var. Yönetimin bu konuya el atıp ya SD PD kadrosunu uyarmalı ya da SD PD yönetiminden yer alan arkadaşlar bu konuyu okuyup bu kadar şikayet üstüne bir adım atmalı. Burası M-RP değil.

İnan hiç umurlarında bile olmayacak kanka. Biz polisiz, tabii ki de yeneceğiz kafasındalar. Sürekli illegalleri gömüp, tüm illegallerin hile kullandığını düşünüyorlar. Mağdur olan taraf da biz oluyoruz. İllegallerin hile kullanımından ban yedikleri gibi polislerin de hile kullandığının kimse farkında değil. Aslında farkında fakat işlerine gelmiyor.

Bu duruma eğer el atmazlarsa elbette ortaya SD PD'nin yapmış olduğu şeyler ortaya çıkar. Elbette SD PD kadrosundaki hileci arkadaşlar ban yer. Eğer SD PD FBI yetkilileri illegal tarafa objektif bakmıyorlarsa evet kendileri bu görevden İSTİFA edip bir nebzede olsa illegal oyuncuların içine su serpilmiş olacak

Çevrimdışı Western!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 21 Şubat 2023, 20:15:55 »
Ne istifa edecekler, ne de yaptıkları şeyler ortaya çıkacak kanka. PD/SD Yönetimindekiler bile polis arkadaşları canları pahasına savunuyor. Zarar görmesin diye bir şekilde saklamalarını da bilirler.

Çevrimdışı dieforyou

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 21 Şubat 2023, 20:22:56 »
Ne istifa edecekler, ne de yaptıkları şeyler ortaya çıkacak kanka. PD/SD Yönetimindekiler bile polis arkadaşları canları pahasına savunuyor. Zarar görmesin diye bir şekilde saklamalarını da bilirler.
Maalesef ki öyle. @Hera ve @Demircan elbette bu olaya el atmak zorundalar çünkü ortada ciddi anlamda çok fazla şikayet var.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 01 Nisan 2024, 17:58
Toplam oynama: 85 gün, 12 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 23:37
Toplam oynama: 34 gün, 6 saat
Birlik: ********ANG
« Yanıtla #63 : 21 Şubat 2023, 20:24:33 »
normal devriye çıkarken 250 zırh çıkılması saçma, ya azaltacaklar ya da ev baskını gibi operasyon yapılırken kullanılacak.
1

Çevrimdışı slatebringer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Burch Lv.26
Son giriş: 12 Haziran 2024, 16:01
Toplam oynama: 48 gün, 18 saat
Gary Gordon Lv.26
Son giriş: 05 Haziran 2024, 21:31
Toplam oynama: 116 gün, 6 saat
Son giriş: 09 Haziran 2024, 19:13
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
« Yanıtla #64 : 21 Şubat 2023, 20:26:57 »
şöyle düşünün gençler
fully equipped special forces team vs a man with m4

sonucunun oocde ne olması gerektiğini hepiniz biliyorsunuz
Spoiler:

fazla şikayet olması 250 zırhın kaldırılması gerektiğini göstermiyor, her fazla yapılan ihlal için böyle özel bir durum ortaya getiriliyor olsaydı pd rolünde q atanlara süreli ban, dm atanlara da client ban atılması gerekirdi. yani saçma sapan fikirlerinizi mantıksız argelerle harmanlayarak tuhaf argeler açmaktan vazgeçin.

ragusa gibi tuhaf tuhaf insanların günün 3 öğünü de polise sıkması yüzünden 250 zırhın gayet gerekli olduğunu düşünüyorum, kaldıracaklarını da hiç zannetmiyorum hepinize iyi oyunlar  :)
1

Çevrimdışı slatebringer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Burch Lv.26
Gary Gordon Lv.26
« Yanıtla #65 : 21 Şubat 2023, 20:28:59 »
polis değilken de pdnin sunucuda üstün olmasını destekliyordum, hala üstün olmasını destekliyorum. çünkü oocde hiçbir gücün pdden üstün olduğunu iddia edemezsiniz, bir suç işleyen kişi eninde sonunda polis güçlerince etkisiz hale getirilir. ama bugün, ama yarın...
polise 7 gün 24 saat toplu şekilde dm atmanın rol olduğunu zannederek 250 zırh argesi açıyonuz yapmain
1

Çevrimdışı Western!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #66 : 21 Şubat 2023, 20:31:07 »
şöyle düşünün gençler

Spoiler:

fazla şikayet olması 250 zırhın kaldırılması gerektiğini göstermiyor, her fazla yapılan ihlal için böyle özel bir durum ortaya getiriliyor olsaydı pd rolünde q atanlara süreli ban, dm atanlara da client ban atılması gerekirdi. yani saçma sapan fikirlerinizi mantıksız argelerle harmanlayarak tuhaf argeler açmaktan vazgeçin.

ragusa gibi tuhaf tuhaf insanların günün 3 öğünü de polise sıkması yüzünden 250 zırhın gayet gerekli olduğunu düşünüyorum, kaldıracaklarını da hiç zannetmiyorum hepinize iyi oyunlar  :)

"fully equipped special forces team vs a man with m4" vssinin galibinin "a man with m4" olmasının sebebi 250 zırh olmaması değil maalesef kanka. Sultandaki ekibin kötülüğü maalesef. 250 zırh alıp win garantiliyorsunuz sadece. Zaten kaldırılmayacak, biz kendi aramızda tartışıyoruz diyelim. :D
1

Çevrimdışı slatebringer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Burch Lv.26
Gary Gordon Lv.26
« Yanıtla #67 : 21 Şubat 2023, 20:34:35 »
Spoiler:
şöyle düşünün gençler

Spoiler:

"fully equipped special forces team vs a man with m4" vssinin galibinin "a man with m4" olmasının sebebi 250 zırh olmaması değil maalesef kanka. Sultandaki ekibin kötülüğü maalesef. 250 zırh alıp win garantiliyorsunuz sadece. Zaten kaldırılmayacak, biz kendi aramızda tartışıyoruz diyelim. :D
biliyom knk boşa kürek cektiginizi, keyfinizi bozayım istedim sadece
hadi iyi akşamlar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 21:56
Toplam oynama: 46 gün, 5 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Şubat 2023, 19:01
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 04 Nisan 2023, 23:59
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Şubat 2023, 19:02
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #68 : 21 Şubat 2023, 20:36:58 »
şöyle düşünün gençler

Spoiler:

sen 250ylede düşüyon, 500ü destekle (ek olarakta modlarını sil default gta bile daha iyi)
2

Çevrimdışı dieforyou

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #69 : 21 Şubat 2023, 20:38:07 »
şöyle düşünün gençler

Spoiler:

Tuhaf ARGE? MANTIKSIZ ARGE? Cidden komik sonuç olarak insanlar burada şikayetlerini dile getiriyor. Ve buna saygı duymak zorundasın eğer duymuyorsan evet lütfen konumdan çık git ve TS sivil lobisinde ağlamaya devam et. O halde PD SD neden robot gibi rol yaptığı zaman bir ceza almıyor? Neden PD SD crash yiyip bazıları 3 dk'yı geçmesine rağmen adminler tarafından jail yemiyor? Eğer objektif düşünmekten aciz bir arkadaşsan sana diyeceğim pek bir şey yok. Burada PD sütten çıkmış ak kaşık değil bunu herkes çok iyi biliyor. Ben yinede şunu söylemek istiyorum ki ben aktif olarak SOLO ILLEGAL yapmaktayım. Daha inatla birlik kısmındaki ragusa ismini görüp bana DMCİ damgası vuramazsın. En yakından veya uzaktan beni veya diğer insanları tanımıyorsun. Çoğu kişi ile rol yapmaya çalışıyorum buna legal taraflarda dahil ancak herkes ROBOT PD VE ROBOT SD ile rol yapmak istemiyor. Eminim ki sadece seninde ve bir çok kişinin de sadece robot gibi takılıp dm kovaladığınızı tahmin edebiliyorum. Ve 250 ZIRH SERBEST İNTERİOR İÇERİSİNDE DM ATAN İNSANLARA GETİRİLDİ SONUÇ OLARAK BİR İNTERİOR İÇERİSİNDE SNIPER ATILMIYOR  :afro: he tabi elinizde olsa atarsınız ama neyse.
1