- O zamanlar arkadaşlarım vardı sanal discord aleminde, hepsi hile kodlar idi ve biz sıkı arkadaşlardık. Birbirimizi bir keresinde ziyarete bile gitmişdik. bana kodladıkları hileyi verdiler. Bende daha öncesinde hile ile alakam fazla olmamışdı. Tamamen temizdim kendimce. Maalesef hile kullanırken yetkili gördü ve banladı. Bu sebep yüzünden çok pişmanlık duymakdayım. Asıl kullanım nedeni ise bir anlık heves.
-Nc kullanıp 18-19 yaşlarında liseli ergen erkek rolü yapmak istiyorum, Biryerlerde kaliteli roller döndürerek çalışabilirim. Karakterin hikayesini kafamda kurdum, çok fakir bir ailenin çocuğu ve bir bilgisayarcının yanında işe girmekde. Fakat patronu ile kavga edip tekrar meslek arayışına girecek. Bir sonraki tercihini bar ve gece kulüplerinden yana kulanacaktır. Bir yandan okulunu devam ettirirken bir yerden çalışacak, sıkıntı olursa arkadaşlarından yardım alacak. Sonrasında ise , okulda okuduğu bölüme göre değişgenlik gösterebilir. Şu anki rol planım bu. İlerleyen zamanlarda probation sürecim açıldığında ise bu değişiklik gösterebilir.