Arkadaş ne istiyorsunuz şu VDS kullanan adamlardan, adam ister kendi hesabında afk bırakır ister sanal sunucuda.
Adam buna para veriyor arkadaşım. İsterse 100 tane VDS alır, bu kimseyi ilgilendirmez.
24 hesabın nasıl açılacağını inan bende bilmiyorum, telefon doğrulaması diye bir şey var.
VDS olayına IC-OOC diyecek kadar seviyeyi düşürmeyelim, TS ortamından uzaklaşın ve bu seviyeyi artırın.
Dediklerine karşı tek tek savunma yapacağım.
Birincisi: Adam buna yüksek ihtimalle para vermiyor veya verse de aynı kapıya çıkıyor. OOC olarak VDS'e verdiği parayı IC olarak şirketten kazanıyor.
İkincisi: 24 hesap açmakta bir sorun yok. Hesap satın alırsın, almazsan da akrabalarının telefonunu falan bağlarsın.
Üçüncüsü: OOC olarak VDS'e para veriyor dedin, o VDS'e verdiği parayı nereden çıkarıyor? Herhalde verdiği bu para ona OOC para olarak geri dönmüyor, öyle değil mi?
Zaten kimse de şu anda gidip rinada şirket açacağım diye aylık her VDS'e ödeme yapmıyor. AWS diye bir şey var, al kullan.
AWS biliyorum, bir süre sonra VDS'ler otomatik olarak kapatılıyor.
Bu sanal sunuculara para veren insanlar var, onları görmezden gelmeyin evet AWS yapan kişiler var bunda hem fikiriz, bunun yanı sıra bu olaya para veren arkadaşlarda mevcut.
Adam gidip 24 tane akrabasından numara alarak tek tek hesap açıp onları VDS koyup şirketten gelir elde edeceğine inanıyor musunuz, emin olun ben inanmıyorum.
VDS kullanımı uzun süredir serbest ve ilk serbest oluşundan beri hiç bir itirazda bulunmayan kişiler şimdi gelip 1-2 ayda buraya gelip dikkat çekmek için bu AR-GE konularını açıyor.