Çoğu kişinin hayatı Rina olmuş, durum vahim..
2 yıl helperlik 1 yıl adminlik yapan her gün oyunda talep kasan ticket bakan en sonunda hsa olup bırakan floozy mi diyor bunu
Araştırmışsın ama keşke güzel araştırsaydın. Bazı kişiler gibi hiçbir zaman hayatımı rinaya adamadım. Her gün talep baktığımı söylemişsin, bunu nerenden salladın bilmiyorum ama kadroda olan ve logları görebilen çoğu kişi bilir, oyuna girdiğimde günlük maks 30 dakikamı ayırıyordum ve oyuna en fazla haftada 3-4 defa giriyordum. Sorumluluğumu yerine getirdim diye hayatımı Rina'ya adamış olmuyorum. Tüm gününü Rina'da geçirip, sunucu bakıma girdiğinde çıldıran, arkadaşlarını sırf bir oyun yüzünden uzaklaştıran ve hayattaki bazı özel günleri Rina ile bağdaştırmak bağımlılıktır. Hayatını Rina'ya göre şekillendiren kişilerden bahsediyorum. Üzerine alındığına göre onlardan birisisin. Dışarı çıkmanı ve asosyelleşmeni öneririm. Hayat Rina'dan ibaret değil ve bunu anlaman için geç değil.
Yılbaşını Rina'da ve oyun oynayarak geçirecek arkadaşlara söylüyorum, gidin arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle kutlayın. Yılbaşını bile oyun oynayarak geçirmeyin. İleride bunun farkına vardığınızda ne kadar saçma olduğunu anlarsınız.