- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
1 - Sunucu içerisinde hile kullanma sebebim anlık bir gaflet aslında hile kullanmaya tamamen karşıydım. Taşınacaktım ve bir daha oynayamam diye düşündüm. O zamanlar hile popülerdi herkes kullanıyordu, normal bir şekilde sunucu içerisinde çatışmak zordu. Monto'ya gittiğim zaman hep RK olurdum, o yüzden bende hileye başvurdum. Bu konuda pişmanım.
2- Almanya'lı genç Hip-Hop kültürünü benimsemiş sokak serserileri. Los Santos'da bir kayıt stüdyosu kurdular, en iyi dostları David bu kayıtlar ile patladı ve kısa sürede adını duyurdu. Kazandığı paraları dostları ile yemeyi ihmal etmiyor. Dostlarını kendi yaptığı kayıtlara ortak ederek onları ününe ortak etmeye çalışıyor. Yinede ellerini sokaktan çekmediler, daha fazla para göz çıkarmaz. Uyuşturucu satıyor, silah ticareti yapıyorlar. Polise yakalanmaları müzik konusundaki getirilerinin bitmesine sebep olabilir. Dikkatli davranıyorlar ama şarkılarında yaptıkları işlerden bahsediyorlar. Bu hareketleri onların sonu olabilir. Yinede kurdukları Plak Şirket'inin adını duyurmaktan vazgeçmiyecekler.
Bu rol planını arkadaşlarım ile uygulamayı düşünüyoruz. Probation'a alınırsam, en kısa zamanda başlayacağız.