THE PURPLE GRAPE BAR
Sınırsız soğuk içki, sokağımızın arkasındaki basketbol sahasının karşısında bulunan The Purple Grape Bar adlı Bar'da rollerimize başlayacağız. İçeride herkes tamamen legal bir şekilde girmesi zorunludur. Sigara kullanımı için dışarıya çıkmanız gerekmekte. Roldeki arkadaşlarınız ile birlikte dışarı çıkıp sigaranızı içtikten sonra tekrardan içeriye girip kafa dağıtacağınız bir ortam sunmaya gayret göstereceğiz. İçeride bir barmen bulunmakta, istediğiniz içkileri ondan istenilecektir. Bir adet ise yer silme süpürme, masaların tozunu alma vs. için IC olarak bir bayan eleman aranmaktadır.
THE PURPLE GRAPE BAR - IL-LEGAL TİCARET
Bar'ın hemen yan tarafında bulunan küçük ara sokakta il-legal ticaretlerimiz dönmektedir. İlk rol oynayan kişi Gözcü'nün Il-legal alış-veriş için, Gözcü'nün yanına gidip ona ne istediğinizi söylemektir. Direkt olarak "uyuşturucu arıyorum" "silah arıyorum" değilde konuya yavaş yavaş girmek daha iyi olacaktır. Silah satın almak istiyorsanız sizi, Silah Tüccar'ların yanına gönderecektir. Eğer isteğiniz uyuşturucu ise Uyuşturucu Satıcı'ların yanına gönderecektir. Şunu belirtmek isterim ki, LSPD üyeleri hapise atmak için rica ediyorum Gözcü'nün yanına gelip, uyuşturucu veya silah satın almak istediğini söyleyip daha sonra rozet takıp kelepçeleme olayı olmasın. Legal bir şekilde barın içerisinde takılabilirler. Unutmayın ki orada takılanlar sokaktaki normal insanlar olarak göz önünde bulundurulması gerekiyor.
Ooo-bir ziyarate gelirim oyuna girdiğimde bro. Uyuşturucu fişeklersiniz.
Tyrone seni seviyor (umarım linç yemem kızma Tyrone)