Tanıtımınızdan takip ettiğim kadarı ile Crips rollerini genellikle rollerinizde yansıtmıyorsunuz, rollerinizi çoğunlukla birilerini vurmak birilerini bıçaklamak birilerini yaralamak adına yürütüyorsunuz, oluşumda bulunan üyelerin emotelerinde ve rollerinde kullanmış olduğu tabir ve sözcüklerde aşırı derecede hatalarınız var kendinize farklı roller oluşturup yapmış olduğunuz rollere çeki düzen vermeniz gerektiğini düşünüyorum ayrıetten tanıtımınızı geliştirmeli ve gerek üyelerinizin gerek başka kullanıcıların tanıtımı baltalayıp huzuru bozacak şekilde boş yanıtların verilip göz kirliliği oluşturmasının önüne geçip engellemeniz gerektiğini belirtmek istiyorum, oluşumuzunda gerek IC gerek OOC bir düzensizlik olduğu gözümden kaçmış değil, yapmış olduğum önerileri göz önünde bulundurup rollerinizi ve OOC tavırlarınızı veyahutta davranışlarınızı düzeltmeniz gerek, onun haricinde Siyahi Crips çetesinin birilerini vurup racon kesmekten ibaret olduğunu düşünmezseniz kadronuzu düzene oturtabilirseniz daha iyi işler çıkartabileceğinize inanıyorum başarılar.