Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bandidos Motosiklet Çetesi - Los Santos Şubesi

Başlatan Expandar, 06 Eylül 2018, 15:43:01
Okunma sayısı 10017 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bandidos Motosiklet Çetesi - Los Santos Şubesi
« Yanıtla #110 : 08 Eylül 2018, 04:56:57 »
çok bilmiş gibi olmasın, yediğiniz dmleri küçümser gibi olmasın da savaşlara şimdiden başlamanız saçma değil mi
Kimseyle savaşa başladığımız falan yok, yeni bir MC açılınca hemen onların mekanının önüne gidip laflar atan, kavga başlatmaya çalışan. Dövülünce de bir saat sonra tüm herkesi toplayıp silahlarla mekanımızı basanlar utansın.
döverim onları he, sanırım dmden çeken tek ben değilim
Maalesef, sunucuda aklı başında rol yapmayı bilen insanların tamamı sanırım DM'den çekiyordur. Çekmeyenler de DM'e DM ile karşılık veren tayfa zaten. Biz DM'e DM ile karşılık vermeyiz asla.
vermezsiniz neden çünkü cripssiniz heh

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #111 : 08 Eylül 2018, 04:57:38 »
EXPANDAR KRDŞM BİRLİK KURMUŞ BAŞARILAR

Çevrimdışı bipolar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 04:22
Toplam oynama: 213 gün, 10 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 17:37
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #112 : 08 Eylül 2018, 06:58:27 »
Aga silah alan kendini adam ilan ediyor. Yok Black Tiger farkı. Vs. veya iki kişi brawl atarken BlackTiger MC lideri silah çıkarıp sıkmaya başlar. Lider yerde yatmamalı diye düşünür çünkü. Beyler hiç bizi siktiğinizi zannetmeyin. Ne kadar baskın yersek o kadar sinirleniyor ve adam gibi savaşıyoruz. Tek farkımız budur.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #113 : 08 Eylül 2018, 07:33:41 »
Mekanınızın önünde kavga etmeye gelmeyecektik lakin birden saçma bir şekilde üzerimize çullandınız ayrılmak için havaya uyarı ateşi açıldı elinde silahı olan adama yumrukla karşılık veren Ezequiel vardı ona gitmesi için ateş açıldı ve biz sizden kimseyi hurta düşürmedik ama siz yediremeyip silahı olmayana da sıktınız.Zaten hooda gelip bize küfreden Trakyalı N.K dan bi beklentimiz yok yaptığı roller belli.Bu olay yaşandığı dakikalar yetkili bana Quest rolümüz için gerekli materyali vermek istediğin de Ooc dalga geçmelerinizi geçiyorum baskın sonrası PM den bana yalvarmayın,Ha madem DM atıyormuşuz Onaylı hood'u da DM atanlara da verdiklerini sanmıyorum.Sizden başka vurduğumuz kişiler olduysa da bu şekillere girmediler. Tartışılcak bir konu yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #114 : 08 Eylül 2018, 08:07:47 »
Mekanınızın önünde kavga etmeye gelmeyecektik lakin birden saçma bir şekilde üzerimize çullandınız ayrılmak için havaya uyarı ateşi açıldı elinde silahı olan adama yumrukla karşılık veren Ezequiel vardı ona gitmesi için ateş açıldı ve biz sizden kimseyi hurta düşürmedik ama siz yediremeyip silahı olmayana da sıktınız.Zaten hooda gelip bize küfreden Trakyalı N.K dan bi beklentimiz yok yaptığı roller belli.Bu olay yaşandığı dakikalar yetkili bana Quest rolümüz için gerekli materyali vermek istediğin de Ooc dalga geçmelerinizi geçiyorum baskın sonrası PM den bana yalvarmayın,Ha madem DM atıyormuşuz Onaylı hood'u da DM atanlara da verdiklerini sanmıyorum.Sizden başka vurduğumuz kişiler olduysa da bu şekillere girmediler. Tartışılcak bir konu yok.
Hooda gelip size küfür ettiğim falan yok, şu anki karakterim ile hiçbir bağlantısı bulunmayan zenci karakterdeydim ve size küfür etmek için oraya falan gelmedim, iş ilanı vermiştiniz orada bana saçma sapan davranıldığı için küfür ettim. Yıl olmuş 2018, hoodu özel isim sanıp araya kesme işareti falan koyuyorsun, noktalama işaretinden sonra boşluk bırakmıyorsun, bir de birlik liderisin.

Mekanımızın önüne kavga etmeye gelmeyecektik ne demek ya? Amacınız neydi gelmekteki, ben gittim hoş bir şekilde sizi karşılamaya çalıştım, bizim prospecti aşağıladınız, motorları dizmişsiniz şekil şekil duruyorsunuz, normal insan davranışı değil bunlar. Ayrıca orada brawldan sonra bir yalanlarınız var ki akla mantığa sığmaz.

Ben orada adam bagajdan silahı aldıktan sonra bir kafam karıştı, hiç böyle bir şey beklemiyordum bu yüzden iki hit daha vurmuşum, onun dışında silahlı adama vurmak gibi bir şey yok, videoda üç kere havaya sıkma diye bir şey zaten hiç yok, komple yalan. İçiniz dışınız yalan.

Birliğinizdeki adam yumruk atar emotesi verip nereden çıktığı belli olmayan sopayla bizimkilere falan vuruyor.

Yaptıklarınızın cezasını elbet çekeceksiniz, ben daha bu güne kadar bir suç işleyip de cezasını çekmeyen tek bir insana daha rastlamadım, henüz çekmeyenlere de bir gün cezaları çektirilecek veya çektireceğiz.

Ayrıca gelip bizim birlik tanıtımında bizi karalamaya da hakkın yok, biz kimsenin birlik tanıtımına gidip siz şöylesiniz böylesiniz diye muhabbet yapmıyoruz, senden de yapmamanı bekliyorum.

He bir de, sizin birliğin nereden geldiğini, kim olduğunuzu falan buraya yazsam rezil olursunuz bunu da söyleyeyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #115 : 08 Eylül 2018, 08:32:57 »
hadi ben uyumaya gidiyorum arkamdan da bir şey yazmayın cevap veremezsem rüyama girer :D

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #116 : 08 Eylül 2018, 09:58:02 »

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #117 : 08 Eylül 2018, 09:59:17 »

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #118 : 08 Eylül 2018, 11:07:41 »

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #119 : 08 Eylül 2018, 12:14:01 »
İmla kurallarına takılan ve MC kültürüne ait tek fikri olmayan bir boş insan yüzünden konunuzu kirletmeyeceğim.Biz tanıtımda başkalarına sallayacak bir paylaşım yapmıyoruz ama emin olun bunu fazlasıyla yaparlar.Nedense arkadaşın mottosu fazla iddalı yapacağı tek şey foruma şikayet açmak oluyor,uzaktan okuyan olsa ciddiye alır.Bi de bizi rezil etmesini bekliyoruz mümkünse lütfen. Rekabet kalite getirir umarım rollerinizi başarılı sürdürürsünüz.