Tanıtım düzeni ve hikayesi kötü, geliştirmelisin. Birliğindeki çoğu kişi kanser, bu kadroyla ilk haftanızı çıkarmazsınız. Tavsiyem başlamadan bitir bu işi.
Teşekkürler acaba "OOC" kininiz olduğu için ve canınızın çok yandığı için mi böyle bir şey yazdınız acaba ? Biz çok can acıtacağımızı düşünüyoruz.Sizin görüşünüz teşekkürler.
Yav arkadaşım adam sana neden kin tutsun, resmen genel sohbette açtığım konuyu özetlemişsin. Kanserlik cevap atmışsın. ABİ SENİ ELEŞTİREN İNSANLAR NEDEN OOC KİN TUTSUN SANA, NE YAPMIŞ OLABİLİRSİN DE KİN TUTACAK SANA... Her b*ktan iş yaptığınızda eleştiri yiyorsunuz sonra ooc kin diyorsunuz, bu da yeni moda oldu zaten.
Rollere bakıyorum zaten pek de iyi değilsiniz. Gidip sokak çeteleriyle ilgili araştırma yapın, fazla kişi olmanız birliğinizin kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ya araştırıp, bir şeyler öğrenip öyle açın ya da bu işi bilen arkadaşlar varsa onların birliğinde yer alın.
Tabii ooc kin tuttuğumu falan söyleyeceksiniz, sizi tanımıyorum. Kin tutmam mümkün değil.