Selamlar arkadaşlar. Uzun bir süredir elimde bulunan ve aylar öncesinde araştırmalarımız ile ortaya çıkarttığımız uyuşturucu kaçırma yöntemlerinden bazılarını platform üyelerinin kullanımına açmaya karar verdim. Şimdiden rehberi inceleyen herkese şükranlarımı sunuyorum.
Ek olarak şunu hatırlatmamda fayda var. Rehber içerisindeki yöntem belirli bir kişinin elinden çıkmış edasıyla yazıldı. Bu nedenle okuyorken bunu da aklınızda bulundurun.
Marco Campos'un ajandasında el yazısıyla yazılmış ve uyuşturucu sirkülasyonunu içeren faaliyetleri açıklayan ifadeler:Kaliforniya (San Diego) - Baja Kaliforniya (Tijuana) sınırlarından bir paket uyuşturucu geçirmek bile zor hale geldi, eskisinden bile daha zor. Sanırım Escobar'dan daha zorlu bir iş ile uğraşıyoruz. Devletin sınırda bu denli dikkatli olması bizi zora sokuyordu, yeni bir yol bulmamız gerekiyordu. Bu iş için görevlendirildim. Ortağım ile beraber yeni bir yol bulmamız gerekiyor, başarı oranı yüksek bir yöntem. Birkaç gündür bu iş için kafa yoruyoruz. Eski yöntemler üzerinde çok fazla hesaplama yaptık. Yeterince para desteği alıyoruz fakat bu o kadar basit değil. Bize yapılan para yardımını mümkün olduğu kadar erken sürede geri vermemiz söylenmiyor, bekleniyor. Kullanacağımız yöntemi seçtik, narko-tünel "kazacağız". Son zamanlarda popüler olması ile beraber yine yüksek risk oranına sahip. Söylemem gerek, hesaplamam gereken çok fazla değişken var. Pek fazla değişkenden en risklisi ile başlayacağım; insan (çalışan) faktörü.
Giriş ve çıkışlarda ses yapmamız mümkün değil, bizi ele verir. Dışarıda ve içerideki kişiler bir birleri ile haberleşmek için özel frekans kullanıyor. Frekansa bağlı olarak, tünele erişmek için dışarıdan birinin içeriye haber vermesi ve tünelin girişinin aşağıdan ağır ağır açılması gerekiyor. Ağırlıkları taşımak için asansör sistemi kullanacağız.
Ortağımı iki adam ile beraber sokağa gönderiyorum, ilk bu şekilde deneyeceğim. Duruma bağlı olarak kartel içerisinde saygın bir sponsorum var ancak dediğim gibi rahatsız etmemek konusunda ısrarcıyım. Ortağımdan özel olarak gençleri seçmesini istiyordum. Evet, gençleri dizginlemek zordur, hata payları bu işi bilen insanlardan daha fazla ancak riski göze alıyorum. Önemli olan işin hızlı bitmesi, tünelin sorunsuz faaliyete başlaması. Pek çok genç var, bu iş için onları nasıl ikna edebileceğim sorusunu düşünüyorum. Bu gençler pek yakın geçmişlerinde çok fazla hata yaptılar, çoğunluğu uyuşturucu bağımlısı. Onları bununla kendime bağlı tutabilirim. Başka bir yol ise kartelden yardım alacağım, onları aileleri ile tehdit edebilirim. Bu seçeneği de kullanacağım, kime nasıl uygunsa. Parasını kovalayanlar da var, onları da değerlendiriyoruz. Çalışan gücü için başka bir değişken, bir narka-tünel kazacaksak herkesi çalıştıramayız. Yüksek bir tünel yukarıdan farkedilir. 180-'85 cm yüksekliğinde bir şey planlıyorum. Boyu 175 cm üzerinde kimse bu işe alınmadı.
Tünel içerisinde önemli birkaç kilit nokta var; Tünelin giriş ve çıkışları son derece dikkatlice seçilmeli, tünel yüksekliği hesaplanmalı, tünel uzunluğu kilometrelerce olamaz, kilometrelerce olmasa bile 800-1000 m aralığında uzun bir tünel olacakğı için havalandırma şart, güvenlikten bahsetmiyorum bile.Havalandırma Sistemi
Genel olarak hava dağıtım sistemleri; boyuna, enine ve yarı-enine olmaktadır. En basiti sistem boyuna havalandırma; hava tünelin bir ucundan girer,diğer uçtan çıkar. Burada tünelin üst köşeleri ile aynı taraf yönelmiş borular(havalandırma) ile yapılıyor. Mevcut hava; rüzgar sayesinde, basınç farkıyla, tek-yönlü tünellerde bir fan sistemiyle hareket eder. Tünel girişi - çıkışı. Tijuana 30, burası bir alış veriş bölgesi. 658 bir depo numarası. Girişi buradan yapacağız.
Çıkış: San Diego'da sınıra yakın Urbn Leaf giyim dükanının içerisinde onun da deposuna yapılacak.
Giriş ve çıkışlarda ses yapmamız mümkün değil, bizi ele verir. Dışarıda ve içerideki kişiler bir birleri ile haberleşmek için özel frekans kullanıyor. Frekansa bağlı olarak, tünele erişmek için dışarıdan birinin içeriye haber vermesi ve tünelin girişinin aşağıdan ağır ağır açılması gerekiyor. Ağırlık merkezi asasör sistemi kullanacağız. Tünel yüksekliği ve derinliğiBelirli bir derinliğimizin olması şart, sınır altına yaklaştığımız zaman termal olarak görünmemiz mümkün olmamalı. Özellikle belirli boy yüksekliği seçtiğimizi belirtmiştim.
Kullandığımız aletler tamamen eski usul. Ses yapmamız söz konusu değil, bizi ele verir.
Derinliği ayarlıyoruz ancak, asansörü göz önünde tutacağım. Yüksek maaliyet istemiyorum.
GüvenlikGüvenlik için kartel bana bazı bağlantılar sağladı. Bu adamlar işinde profesyonel olmakla beraber benim isim için biçilmiş kaftan. Onlardan yardım alarak sessiz ve profesyonel bir çalışma yapacağız, bizi ele verebilecek her şeyi detaylıca düşündüm, hesapladım. İllegal yaşantısını devletin bilmediği insanlar seçiyorum ki, şüphe oranı %0 olsun. İçeriye silahı sadece güvenlik ekibi sokacak, yemek konusunda adamlara istedikleri kadar erzak vereceğim ki herhangi bir baş kaldırma söz konusu olmasın. Uyuşturucu bağımlıları yerine satıcıları göz önünde tuttum, bağımlı biri beni uğraştırır.(( Fotoğraflar ve isimler değişkenlik gösterebilir. Bütün bileşenler oluşum rolleriyle alakalı yapılmıştır. ))