Withfire'da olduğum Pellegrini'ye karşı yaşadığımız aşk dramalı sonucu bilinmeyen rollerimiz, sunucuda yaptığım en iyi roller dönemimdi. İki tarafında Helena Rascalova karakterimi aynı anda ooc hain olarak sanması bile rollerin ooc olarak düşünülmesini gerektirecek kadar kalitesini ortaya döküyordu. Hatta bu olaylar yüzünden ooc tartışmalarımız bile olmuştu. Şimdi düşünüyorum da hepsi gülünecek güzel anılar bırakmış.

Hiçbir zaman rol planlarımı anlatmazdım rolün heyecanı kaçmasın diye. İyi ki de öyle yapmışım, samimiyet arttıkça kalite ve eğlence düşüyor çünkü. Dostluk düşmanlık rollerimiz de çok keyifliydi. Fakat hile olayları her zaman oyundan bezdirdiği gibi ooc toksiklikler de oyun zevkini kaçırmaya yetti. İstemediğim bir insana dönüştüğüm bir dönem de oldu. Uzun bir süre sonra ara verdiğim bir oyun oldu samp artık. Mevcut kitle eğer bırakmazsa ve bilgi düzeyi yükselirse belirli bir yaş kitlesi seviyesine gelindikten sonra psikolojik sorunları olmayan insanların oynadığı bir oyuna dönüşmesi durumunda dönme ihtimalimin çok az da olsa var olduğu bir oyun oldu tabi.
Fakat Rina unutulmaz tabi, içinde çok toksiği de barındırdı çok iyi rolcüyü de. Ne olursan ol yine gel dedi.

Daha iyilerini de hak ediyor da kısmet tabi. Burasının yeri benim için hep ayrı ve özel olarak kalacak. Yönetim biçimi bu kadar demokratik ve özgür başka bir sunucu da görmedim. Rol düzeyini sorgulamak ayrı bir şey olur ama en azından rol yönetim anlayışında dizi repliklerinin sahnelendiği bir rol kıvamı yok. Bu da Rina'yı sevmeye yeter zaten. Ne rolcüler gördüm içinde insanlık yok, ne insanlar gördüm içinde rol yok. Her şey de güzel olamaz tabi. Yine de güzel sunucu Rina, oyuncularına ve birliklerine başarılar ve selam dileklerimle.
En sevdiğim birlik kendi rollerimizin haricinde özel olarak takip ettiğim Furkanların birliğiydi tabii ki. Heretics. Güzel birlikti, her şeye rağmen sunucunun mihenk taşlarından. Pellegrini o da bir dönem için gayet iyiydi. Ama Hereticsi bir ayrı severdim herhalde.

Benim için birliğinde her gün rol dönen birlik iyi birliktir. Hadi bir rol yapalım ss atalım diyen birlik dünyanın en kalitelisi olsa da bir işe yaramaz. Önemli olan oyuna girdiğinizde günlük belli bir saatte bölgesinde rol alanında sürekli aktiflik ve kalite görüyorsanız o iyi birliktir şaşmaz yani. Legal ya da illegal.
Keşke şu hile olaylarına kalıcı çözümler bulunabilse de illegal roller aşırı keyifli hale gelse ama sanmıyorum yani mekanik buna göre bir türlü oluşturulamıyor. Hera'ya da buradan sevgiler, umarım her şey böyle güzel gitmeye devam eder.