Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reagan Gang

Başlatan hytesss, 01 Eylül 2018, 03:45:18
Okunma sayısı 7052 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Reagan Gang
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2018, 04:27:19 »
Birliğin etnik kökenini öğrenebilir miyim? Ona göre daha çok öneride bulunacağım.
LATİNLERDEN ELE GEÇİRMİŞ BİR ZENCİ ÇETESİ
Homié ve Homeboy gibi terimler genellikle İspanik(Hispanik) çetecilerin ağzında kullanılır. Zenciler Homié ve Homeboy gibi terimleri pek kullanmaz. Birlik hudunuz El Corona'da bir mahalle ve El Corona büyük oranda Latin Amerikalı(Latino) ve Hispaniklerden oluşur. Zencilerin El Corona gibi bir yerde hayatta kalması neredeyse imkansızdır. El Corona'da büyük oranda 13 kliği bulunuyor ve 13 setleri siyahi insanlara yaptıkları ırkçılıklar ile bilinir. Güney yakasında hood kurmak yerine daha az kişinin uğradığı batı ya da doğu yakasından bir hood kapabilirsiniz. Birlik hoodunuzu değiştirmenizi öneririm ve İngilizce olan sokak ağızlarını türkçeye çevirmeyi deneyin "Ahbap, serseri, köpek, kanka, zenci" gibi bir çok seçenek var. Hoodunuzu değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım gelişip iyi yerlere gelirsiniz.
Homie siyahi sokak ağzından çıkmadır, arkadaşlarımla bu konuyu ne kadar tartışsak da köpek slang olarak kullanılmamalıdır, (dog köpek anlamında kullanılmadığı için)
Yazım yanlışları var, hikaye çok kötü. Birlik açmadan önce bu işi bilen insanların yanında bir şeyler öğrenin, kendinizi geliştirin.

Çevrimdışı KaliBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2018, 04:28:34 »
Hadiii bakimmm <3

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2023, 21:21
Toplam oynama: 262 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2018, 04:29:42 »
Birliğin etnik kökenini öğrenebilir miyim? Ona göre daha çok öneride bulunacağım.
Homié ve Homeboy gibi terimler genellikle İspanik(Hispanik) çetecilerin ağzında kullanılır. Zenciler Homié ve Homeboy gibi terimleri pek kullanmaz. Birlik hudunuz El Corona'da bir mahalle ve El Corona büyük oranda Latin Amerikalı(Latino) ve Hispaniklerden oluşur. Zencilerin El Corona gibi bir yerde hayatta kalması neredeyse imkansızdır. El Corona'da büyük oranda 13 kliği bulunuyor ve 13 setleri siyahi insanlara yaptıkları ırkçılıklar ile bilinir. Güney yakasında hood kurmak yerine daha az kişinin uğradığı batı ya da doğu yakasından bir hood kapabilirsiniz. Birlik hoodunuzu değiştirmenizi öneririm ve İngilizce olan sokak ağızlarını türkçeye çevirmeyi deneyin "Ahbap, serseri, köpek, kanka, zenci" gibi bir çok seçenek var. Hoodunuzu değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım gelişip iyi yerlere gelirsiniz.
arkadaşım El Corona şuan aktif olarak Latin  bulundurmuyor ve tek amacımız latinleri el corona bölgesinden uzaklaştırmak millete altık algı yaratılmış yok sadece latin'ler durabilir bla bla arkadaşlar El corona Santos eyaletinde bir ilçe veya il diyeyim evet coğunlukla latin'ler yaşar fakat orayı hood'um yapmamın tek sebebi zenci olarak evime geldiğimde taranmam'dı artık o mahalleye bir latin girerse aynı şekilde ben tarayacağım

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2018, 04:31:38 »
arkadaşım El Corona şuan aktif olarak Latin  bulundurmuyor ve tek amacımız latinleri el corona bölgesinden uzaklaştırmak millete altık algı yaratılmış yok sadece latin'ler durabilir bla bla arkadaşlar El corona Santos eyaletinde bir ilçe veya il diyeyim evet coğunlukla latin'ler yaşar fakat orayı hood'um yapmamın tek sebebi zenci olarak evime geldiğimde taranmam'dı artık o mahalleye bir latin girerse aynı şekilde ben tarayacağım
mantıksız, saçma

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2018, 04:37:07 »
Sana şöyle anlatayım, bölgenin ismi bile İspanyolca ve dediğim gibi realistik açıdan bakarsak o kadar düşmanın arasında 2 gün hayatta kalman bile mücize olur. Realistik bulmuyorum ve birlik açarken realistik düşünceye önem vermelisiniz. Sistemsel bakarsak El Corona'da çok Latin Amerikalı yok ama rolsel bakarsan orası kanlı Latin Amerikalılarla dolu bir arazi.

Çevrimdışı Marsh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Haziran 2023, 23:20
Toplam oynama: 53 gün, 15 saat
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2018, 08:35:00 »

Reagan Gang

Hikaye
2001 yılında mart ayının soğuk günlerinde Ryne Ford ve  İdlewood' civarında bir serseri ile konuşmaya başlar.Ryne Ford serseriye ısınmaya başlamıştır bile sıkı bir konusmadan sonra sorar;Homie's ismin nedir Ha h?
Serseri;Negan Wright.
Ve birbirlerine telefon numaralarını verip sıkı bir dostluk kurmaya başlarlar.Ryne' 54 street civarlarında sokak'da yaşamaktadır.Negan' ise Glean park civarlarında sokak'da yaşamaktadır ve Parasızlık artık onları bozmuştur ve canlarına tak etmişdir. Ryne' Uzun bir süreç düşündükden sonra Negan'ı telefon yardımıyla arar.
Ryne;A'lo
Negan;Yeap.Ryne'?
Ryne;Bir iş için konuşmak istiyorum.
Negan;Ne tür bir iş?
Ryne; İl-legal bir iş.
Negan;Eminmisin Ryne sana güveniyorum fakat hapise girmeyi göze alamam.
Ryne;Saçmalama Negan' ben seni ne zaman yarı yolda bıraktım ha h?
Negan;Yapalım o zaman.
Ryne;Heycanlanma amınakoyayım "bir adam izliyorum iki haftadır sağlam paralar kaldırıyor hep bankaya elinde bişey olmadan girip çanta ile çıkıyor"
Negan;Shit.
Ryne;Gasp'a ne dersin?
Negan;Sence?"Tabi ki evet"
Ryne;54 street gel."Hızlı ol!"

2 YIL SONRA
Artık İl-legal işlerden para kaldırmayı öğrenmişlerdir ve kendilerine güzel ve hayal ettikleri evi almışlardır.Altlarına ise Çalıntı Savanna' çekmişlerdir.Artık bu ikili Santos'da büyük vurgunlar ile pd'nin dilindelerdir.büyük çeteler bile bu serserileri yanlarına almak isterler.Ancak kabul etmezler.....
Yanlarına yakışıklı bir serseri gelir."Alyson Ryan" üstü başı yırtık ve birazcık paspal'dır Ryne'nin dikkatini çeker"Eyy,Gel bakalım ufaklık"Alysan'ise yavaş bir şekilde Ryne'nin yanına yaklaşır

Ryne;Ne istemiştin ha h?"Metal'mı yoksa toz'mu"
Duygusal'bir şekilde konuşmaya başlar.."Benim hiç abim olmadı sana abi diyebilirmiyim?"
Ryne;Tabikide Hayır!! "Bana abi demen için benim gözüme ve mahalleme girmen lazım...Her zenciyi kardeşim olarak görseydim.Benim cesedimi çöp kutusunda görürdün."
Alyson;Pekala,sizin namınız güney ve batıya kadar yayıldı. bende sizinle birlikte bu mahallede yaşamak istiyorum.?
Ryne;Pekala, bu mahallede yaşamak istiyorsan git ve bana 20.000$ getir.
Alyson;Nasıl?,bu parayı ben nerden bulacağım...
Ryne;Ufaklık biz çok büyük işler yapıyoruz bu yüzden eğer o 20.000$ doları bu gece getirirsen sende bizim mahallemizde ve yaptığımız işlerde payın olur.

3 YIL SONRA
Alyson artık mahalleden'dir ve Ryne'nın en güvenilir adamlarından birtanesidir...

Rocky' hava alanına gelerek içinden "Ryne'ı bulmak istiyorum tanrım lütfen"ve El Corona'ya doğru yürümeye başlar.
"Acaba burasıda neresi böyle hiç buralara gelmemişdim hep doğu'da kalmıştım zaten onada kalmak denirse 11 yaşında babam yüzne Lasventuras'ye taşındım"

Rocky içinden konuşurken yanına bir Latin yaklaşır."Buyur dostum ne istemiştin?"
Rocky;Benim Kardeşim burada Ryne'Ford.
Latin;Tanımıyorum adamım her halde siyahi onlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum.
Rocky;Pekala C'ya.
 Yürümeye devam etmekdedir ve El Corono'daki zenci mahallesine doğru yürümeye başlar.Ryne'ile karşılaşır.
Ryne;Buyur adamım ne istemiştin"Toz mu yoksa metal'mi ha h?"
Rocky;Benim buralarda kardeşim var Ryne Ford.
Ryne;Ryne Ford'mu dedin?
Rocky;Yeap,Adamım.
Ryne;Benim,sen kimsin ve mahallemde ne işin var.
Rocky;Ben Rocky,Tanıdınmı Ryne'"11 yaşında iken babam beni Lasventuras'a götürmüştü.
Ryne hızlı bir şekilde Rocky'e sarılarak "Ben seni tanımam'mı salak."ve gözleri dolar
Ryne;Seni hangi rüzgar attı kardeşim,Babam n'apıyor.
Rocky,Babamızı bu ay kaybettik.
Ryne;Nasıl..Hiç üzülmedim bana sahip çıkmadı peki sana sahip çıktımı?
Rocky,Lasventuras'a taşındığımızdan beri alkol ve kumar çok oynuyordu evimizi ve ardından bütün mal varlığımızı kaybettik ve beni bırakıp kayıplara karıştı.
Ryne;Hiç şaşırmadım.
Rocky;Ve buraya gelmek için pasaport yeniletmeye gittiğimde bu babamızın öldüğü haberini aldım.
Ryne;Babamızın canı cehenneme.!!
Rocky;Ee,sen ne yapıyorsun.

Ryne ve Rocky sıkı sohbete dalar Ryne Rocky'e yaptığı işleri ve kazandığı paraları anlatır...
Ve bu dört dost Alyson Ryan, Ryne Ford, Negan Wrigt, Rocky Ford,Los Santos sokaklarında artık il-legal iş yapmaya başlamışlardır ve Rocky günden güne kardeşinin izinden gitmeye başlamıştır.
Mahallelerinde toz ve silah alış verişi yapmaktadırlar.Ve bu dört dost birbirlerine söz verir kimse kimseyi yarı yolda bırakmayacaktır...

Ve şimdi 25 kişilik bir aile olmuşlardır.Reagan gang olarak santos'da hükümünü sürdürmektedirler.

Bu şablon Marsh' a aittir. İzinsiz kullanılmaz.

Spoiler:
Aşağıdaki bu şablon Marsh' a aittir yazısını silmediğiniz sürece istediğiniz gibi şablonu kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 228 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2018, 12:12:29 »

Reagan Gang

Hikaye
2001 yılında mart ayının soğuk günlerinde Ryne Ford ve  İdlewood' civarında bir serseri ile konuşmaya başlar.Ryne Ford serseriye ısınmaya başlamıştır bile sıkı bir konusmadan sonra sorar;Homie's ismin nedir Ha h?
Serseri;Negan Wright.
Ve birbirlerine telefon numaralarını verip sıkı bir dostluk kurmaya başlarlar.Ryne' 54 street civarlarında sokak'da yaşamaktadır.Negan' ise Glean park civarlarında sokak'da yaşamaktadır ve Parasızlık artık onları bozmuştur ve canlarına tak etmişdir. Ryne' Uzun bir süreç düşündükden sonra Negan'ı telefon yardımıyla arar.
Ryne;A'lo
Negan;Yeap.Ryne'?
Ryne;Bir iş için konuşmak istiyorum.
Negan;Ne tür bir iş?
Ryne; İl-legal bir iş.
Negan;Eminmisin Ryne sana güveniyorum fakat hapise girmeyi göze alamam.
Ryne;Saçmalama Negan' ben seni ne zaman yarı yolda bıraktım ha h?
Negan;Yapalım o zaman.
Ryne;Heycanlanma amınakoyayım "bir adam izliyorum iki haftadır sağlam paralar kaldırıyor hep bankaya elinde bişey olmadan girip çanta ile çıkıyor"
Negan;Shit.
Ryne;Gasp'a ne dersin?
Negan;Sence?"Tabi ki evet"
Ryne;54 street gel."Hızlı ol!"

2 YIL SONRA
Artık İl-legal işlerden para kaldırmayı öğrenmişlerdir ve kendilerine güzel ve hayal ettikleri evi almışlardır.Altlarına ise Çalıntı Savanna' çekmişlerdir.Artık bu ikili Santos'da büyük vurgunlar ile pd'nin dilindelerdir.büyük çeteler bile bu serserileri yanlarına almak isterler.Ancak kabul etmezler.....
Yanlarına yakışıklı bir serseri gelir."Alyson Ryan" üstü başı yırtık ve birazcık paspal'dır Ryne'nin dikkatini çeker"Eyy,Gel bakalım ufaklık"Alysan'ise yavaş bir şekilde Ryne'nin yanına yaklaşır

Ryne;Ne istemiştin ha h?"Metal'mı yoksa toz'mu"
Duygusal'bir şekilde konuşmaya başlar.."Benim hiç abim olmadı sana abi diyebilirmiyim?"
Ryne;Tabikide Hayır!! "Bana abi demen için benim gözüme ve mahalleme girmen lazım...Her zenciyi kardeşim olarak görseydim.Benim cesedimi çöp kutusunda görürdün."
Alyson;Pekala,sizin namınız güney ve batıya kadar yayıldı. bende sizinle birlikte bu mahallede yaşamak istiyorum.?
Ryne;Pekala, bu mahallede yaşamak istiyorsan git ve bana 20.000$ getir.
Alyson;Nasıl?,bu parayı ben nerden bulacağım...
Ryne;Ufaklık biz çok büyük işler yapıyoruz bu yüzden eğer o 20.000$ doları bu gece getirirsen sende bizim mahallemizde ve yaptığımız işlerde payın olur.

3 YIL SONRA
Alyson artık mahalleden'dir ve Ryne'nın en güvenilir adamlarından birtanesidir...

Rocky' hava alanına gelerek içinden "Ryne'ı bulmak istiyorum tanrım lütfen"ve El Corona'ya doğru yürümeye başlar.
"Acaba burasıda neresi böyle hiç buralara gelmemişdim hep doğu'da kalmıştım zaten onada kalmak denirse 11 yaşında babam yüzne Lasventuras'ye taşındım"

Rocky içinden konuşurken yanına bir Latin yaklaşır."Buyur dostum ne istemiştin?"
Rocky;Benim Kardeşim burada Ryne'Ford.
Latin;Tanımıyorum adamım her halde siyahi onlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum.
Rocky;Pekala C'ya.
 Yürümeye devam etmekdedir ve El Corono'daki zenci mahallesine doğru yürümeye başlar.Ryne'ile karşılaşır.
Ryne;Buyur adamım ne istemiştin"Toz mu yoksa metal'mi ha h?"
Rocky;Benim buralarda kardeşim var Ryne Ford.
Ryne;Ryne Ford'mu dedin?
Rocky;Yeap,Adamım.
Ryne;Benim,sen kimsin ve mahallemde ne işin var.
Rocky;Ben Rocky,Tanıdınmı Ryne'"11 yaşında iken babam beni Lasventuras'a götürmüştü.
Ryne hızlı bir şekilde Rocky'e sarılarak "Ben seni tanımam'mı salak."ve gözleri dolar
Ryne;Seni hangi rüzgar attı kardeşim,Babam n'apıyor.
Rocky,Babamızı bu ay kaybettik.
Ryne;Nasıl..Hiç üzülmedim bana sahip çıkmadı peki sana sahip çıktımı?
Rocky,Lasventuras'a taşındığımızdan beri alkol ve kumar çok oynuyordu evimizi ve ardından bütün mal varlığımızı kaybettik ve beni bırakıp kayıplara karıştı.
Ryne;Hiç şaşırmadım.
Rocky;Ve buraya gelmek için pasaport yeniletmeye gittiğimde bu babamızın öldüğü haberini aldım.
Ryne;Babamızın canı cehenneme.!!
Rocky;Ee,sen ne yapıyorsun.

Ryne ve Rocky sıkı sohbete dalar Ryne Rocky'e yaptığı işleri ve kazandığı paraları anlatır...
Ve bu dört dost Alyson Ryan, Ryne Ford, Negan Wrigt, Rocky Ford,Los Santos sokaklarında artık il-legal iş yapmaya başlamışlardır ve Rocky günden güne kardeşinin izinden gitmeye başlamıştır.
Mahallelerinde toz ve silah alış verişi yapmaktadırlar.Ve bu dört dost birbirlerine söz verir kimse kimseyi yarı yolda bırakmayacaktır...

Ve şimdi 25 kişilik bir aile olmuşlardır.Reagan gang olarak santos'da hükümünü sürdürmektedirler.

Bu şablon Marsh' a aittir. İzinsiz kullanılmaz.

Spoiler:
Aşağıdaki bu şablon Marsh' a aittir yazısını silmediğiniz sürece istediğiniz gibi şablonu kullanabilirsiniz.
Teşekkürler dostum.

Çevrimdışı banger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2020, 19:23
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2018, 14:13:15 »
YAW BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU ZATEN SERVERDE ADAM GİBİ LATİN/HİSPANİK ÇETE YOK BİDE ÜSTÜNE EL CORONADA ZENCİ ÇETESİ AÇIYOR MANTIK NEREDE  ANLAMIYORMUSUNUZ

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2018, 14:46:06 »
Sana şöyle anlatayım, bölgenin ismi bile İspanyolca ve dediğim gibi realistik açıdan bakarsak o kadar düşmanın arasında 2 gün hayatta kalman bile mücize olur. Realistik bulmuyorum ve birlik açarken realistik düşünceye önem vermelisiniz. Sistemsel bakarsak El Corona'da çok Latin Amerikalı yok ama rolsel bakarsan orası kanlı Latin Amerikalılarla dolu bir arazi.
Görüşün için teşşekürler ama biz burayı istiyoruz iyi günler

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2018, 14:58:32 »
YAW BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU ZATEN SERVERDE ADAM GİBİ LATİN/HİSPANİK ÇETE YOK BİDE ÜSTÜNE EL CORONADA ZENCİ ÇETESİ AÇIYOR MANTIK NEREDE  ANLAMIYORMUSUNUZ
Öncelikle merhaba kardeşim zenci rolleri yaparken arkadaşlarımla evime geldiğim zaman taranıyordum şikayet açtığımda ise El corona Latin ağırlıklı bölgeymiş ve zencileri sevmiyorlarmış bende latinleri sevmiyorum mahalleme giren latini'de bana nasıl davrandılarsa aynı şekilde davranıyorum.