Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kasabalı, MC, Köylü rollerinin gram ilgi çekmemesi.

Başlatan am yalayıcı, 05 Ağustos 2022, 18:45:24
Okunma sayısı 1601 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kasabalı, MC, Köylü rollerinin gram ilgi çekmemesi.
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2022, 00:11:08 »
Spoiler:
Aldığım duyuma göre w””””” adlı birlik üyeleri emeklerinin karşılığını alamadığı İçin çoğunluğu bırakmıs LEMFELFMELFKLGLWŞCÖRLÖELVKGKGKF HER NEYSE 1,5 aydır 50 60 sayfalarda takılan Pradznikova adlı birlik u onayı alıyor neden sizce? Rollere geri dönsünler diye uğraşan bir yönetim Ksmglefkpwfmepgkle 210 sayfa birliğe u verilmiyor buda ayrı bir komik

Bilmeden konuştuğun zaman çok gülünç biri oluyorsun :D Birkaçımızın bırakma sebebi, senin gibi hayatı forum olan insanlardan biri olmadığımızdan ve günlük hayatta yapacak önemli işlerimiz sebebiyle sunucuya biraz veya tamamen ara vermek zorunda kalmamızdan dolayıdır. Forumu bırak biraz dostum, dışarı çık ve çimene bas, arkadaş edin, hayatın tadını çıkar ve kitap oku. Anladığım kadarıyla 7/24 o bilgisayarın başında vakit geçiriyorsun. Reel hayatında başarılar dilerim ne diyeyim... Ayrıca tanıtımlardan birinde senin ss editlerinden biriyle karşılaştım. Yazının arkasındaki siyahlığı bile silemeyen elemanın gelip birlik tanıtımlarındaki (sadece bizim birlik de değil) fotoğraflara  genellikle kötü eleştiri yapmasını kabullenmek gibi bir durumda bulunamam. Üzgünüm ancak başkalarına laf etmeden önce kendini geliştirmeye bak.
Olay şu dostum bırakma sebebisiniz gayet iyi biliyorum BM lere hani hood hani u nerde diye yalvara yakara almaya çalışmıssınız onlarda vermeyince sizin gibi arkadaşlar trio atıyor işte bıraktık işte hahaho diye okey reel hayatımı yaşıyorum Zaten rolümü alıp çıkıyorum sizin gibi bir birliğe gelip sırf ADmin yalamak İçin uğraşmıyorum, belli ADmin yalamak İçin girdiğin birliklerde gram rol bilgin gelişmemiş rol eşit tarzımı çözememişsin

Çevrimdışı am yalayıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2022, 00:04
Toplam oynama: 16 gün, 12 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Eylül 2022, 03:32
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2022, 03:34
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ekim 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2022, 00:12:40 »
Konuyu Warlocks ve zamanında MC rolü yaptıkları için kendini bu işten ayıklamak isteyen (ki aslında kimsenin rolüne laf ettiğimiz yok konunun başlığına ve ilk iletiye bakılabilir) lavuklar gitmediği için kilitledim, zırlamayın la. umrumda degil arkada lol atıyodum konuyu acarken  :sleeping-face_1f634:
1

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2022, 00:30:49 »
Neyi tartışıyorsunuz ki? Her birlik kendi eğleneceği şekilde sunucu politikalarına uymak şartıyla rol yapabilir. Bunda sorun olacak hiçbir şey yok, bir sorun görülürse Birlik Moderatörleri zaten müdahil olup gerekli işlemleri uygular. Kişisel husumetlerinizi buraya yansıtmayın.
4