Hocam siyasette aktif olduğunu ve iktidarın değişmesi gerektiğini söylüyorsun, şimdi bende sana şunu soracağım, bildiğini farz ediyorum seçime kadar bir takım şirketler ve üniversiteler tarafından anketler yapılıyor.
Evet, iktidarın değişmesi gerekiyor. Şirketler, üniversiteler ve partiler tarafından yapılan anketlerden haberim var. Wikipedia veya bazı-bazı yerlerden takip ediyorum.
Bu anketlerde dört ay öncesine kadar Zafer Partine bireysel olarak yer verilmiyordu "Diğer" katagorisi içerisindeydi ki, hala da çoğu ankette yer verilmiyor.
Evet, biliyorum. Hâlâ yer verilmediği anketler bulunuyor ve devam ediyor.
Temmuz ayının başında yapılan bir anketi sizinle paylaşmak istiyorum.
(Bunun dışında bir sürü anket bulunuyor araştırıp inceleyebilirsiniz.)
Zafer Partisi anketlere dahil olduğundan bu yana en fazla bir ankette %4'lük bir oy alabildi şimdi gerçekçi düşünelim günümüz iktidarının oy oranı %27-%30 civarlarında bu partiyi %1-4'lük oy alan bir parti mi düşürecek?
Ayrıca şunuda belirteyim Haziran ayında gerçekleştirilen 8 anketin 4'ünde CHP birinci parti olarak geliyor.
Hayır, düzelteyim; Sadece %4 oy almadı ve daha fazlasını gördü. Ağustos'ta yapılacak olan anketleri dikkatlice inceleyeceğim.
1-9 Temmuz arasında yapılmış olan anket;
Ama dediğim gibi; Tek bir anket ile bu kadar fazla sayı gördüğüne inanmayacağım. Diğer anketleri bekleyeceğim. Sadece %4 aldığını söylediğin için atayım istedim, hocam.
@Sekmeyen Kanguru bu konu hakkındaki yorumunu merak ettim, mümkünse eleştiri gerçekleştirebilir misin?
CHP'nin; ana muhalefet partisi olduğunu biliyorum. Ama muhalefetini doğru yapıyor mu? Zannetmiyorum.
O kadar derdimiz var ve adam "
Selahattin Demirtaş neden hapiste?" diyor. PKK'nın, Türkiye içindeki bağlantısı olan
HDP'yi savunuyor.
AKP'nin kırmızı versiyonu.
Ama muhalefet kısmı olarak ve gençler olarak hepimiz istiyoruz ki;
AKP gitsin. Ve bunun için tercihimiz
CHP olacak.
Seçimlere 10 ay gibi bir süre kaldığını biliyoruz. Süre kısaldığında ve seçimler iyice yaklaştığında her şeyi daha net göreceğimize inanıyorum.
Şu an için desteklediğim parti;
Zafer PartisiYetersiz bulduğum, güvenmediğim tarafları var. Ümit Özdağ'ın muhalefetini, konuşmalarını seviyorum ve destekliyorum.
Seçimlere yaklaştığımız zaman her şeyi daha net göreceğiz. Yukarıda söylediğim gibi.
'İktidar gidecek ve sonunda
AKP'den kurtulacağız.' Kimi desteklersin? Ona en yakın olan partiyi seçersin. İstemeden olsa bile
CHP'ye vereceğim.
Ama muhalefetini, siyasetini, kadrosunu sevmiyorum. 2028'de tercihim olmayacağını düşünüyorum. Bana sorarsan; Gerçek seçimler, 2023'den sonra başlayacak.
Bu seçim 'celladımızı yok etme' seçimi.
Ben de isterdim,
CHP gerçekten sağlam bir parti olsun ama olmuyor. Hiçbir şey yapmadan kazanacaklarına gerçekten inanıyorlar ve yüksek ihtimalle Bay Kemal aday olacak. Kemal'i sevmem bu arada.
Son olarak şu videoyu bırakayım;
@iBlack