Gerek görgüsü gerek ahlakıyla Rina Roleplay çevresinin en saygıdeğer oyuncularından ve yetkililerinden birisi. Gerçekten örnek kişiliği ve hayvanseverliğiyle Rina oyuncularına örnek oluyor. Üstün rol değerleri ve karşılıklı saygı konusunda gösterdiği başarılar ve deneyimiyle karşılıklı rollerinizde oldukça keyif alacağınıza eminim. Arthur Marthur ile beraber Rina'da oynayan en sevdiğim kişiliklerdir kendileri. Tekrardan dönmenizden dolayı çok mutlu oldum. Siz oyunu bırakırsanız ben de bırakırım. Gerçekten çok mutlu oldum; Lonnely efsanesinin Server Management rütbesine erişmesi paha biçilemez. Özellikle 30 kişilik admins ailesi sizsiz çok yalnız kalmıştı. Kral Management başa geçti çok özledik teşekkürler. Bu haftanın toplantılarında da kendisinin geri dönmesi ve sunucuya hazırlıklar oldukça konuşuldu. Geldiği için toplantı yapıldı ve sunucu en iyi konumuna çekilmeye çalışıldı. Geldiğinizde düzgün bir ortam bulabilmeniz için
@Hera tarafından yetki terfileri yapıldı, en iyi adminler başa getirildi vb. çok olay oldu. Rina dünyası sizin için hazır. Eğer haddimi aşıp fazla sevindiysem çok özür diliyorum.