Oyuncu kayırmada üstüne yok. Birliklere destek olmak yerine her zaman köstek olur ve sorun çıkartır. Daha önce illegal rol yapmamasına ve bilgisi olmamasına rağmen aylarca illegal birlik moderatörlüğü yaptı.
Not: kendisi daha önce legal oluşum yönetti fakat legal bm yerine illegal bm oldu ve şuanki bazı illegal birlik moderatörlerini kendi seçti 
Not2: düşüncelerim*
bir ara TS gel sıkıntını konuşalım, hatırlarsam senin birliğine hood onayı veren BM bendim yanlış mıyım? forumdan başkalarına salladığın için banlandın ve ne hikmetse ismimi yazmadığım halde benim banladığımı bilerek ticket açtın başka bir sorunun varsa TS3 üzerinden konuşabiliriz. @Rosenzwei is out
Birliğime hood onayı vermemek için elinden geleni yapan yine sendin. Hood onayıymış sistem onayıymış asla umrumuzda olmadı. Birlik Moderatörleri yeterli destek sağlamayıp rol imkanımızı kısıtlayan kişiler için "şikayet açın" tavrını gösterdiğinden dolayı hood onayını istedik ama onu bile vermemek için elinden geleni yaptın. Her seferinde gelip bir bahane uydurdun, yok o bölgeye lspd giremez, yok sunucuda çok fazla hood var, yok sistemsel olarak 20 kişi değilsiniz, yok birliğinizde bir birlik moderatörü var, yok o bölgedeki hood sayısı fazla olur, yok yanınızda netaslar da var vesaire vesaire. Daha saymamı ister misin? Bunların hepsini sen söyledin inkar edeceğini de düşünmüyorum.
Forumdan elegance tanıtımına düzgün bir ileti attım onlar ise sana ulaşıp sende saçma bir şekilde ileti yasağı uyguladın. İsmini yazmana gerek yok salak değiliz kimin kime şikayet ettiğini, kimin ceza uyguladığı çok rahat bir şekilde belli ediyor. Gidip tickette açtım çünkü birlik moderatörü olmayı hak etmeyen birisisin. Ne bir bilgin var ne de bir katkın var. Sürekli destek olmak yerine köstek olmayı tercih ettin, bize zorla verdiğin onayları başkalarına çerez niyetine dağıttın. Dağıttığın onaylardan diğer bmlerin haberi bile yoktu. Şimdi gelip bana size hoodu veren benim mi diyorsun? Seninle konuşacak bir şeyim yok. Senin yüzünden bu sunucuyu bırakan kişi sayısın kaç biliyor musun? İnsanları oyundan soğutmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
vaktinde bazı birliklere dağıtılmayan veya zorla dağıtılan onaylar şimdi sunucuda birlik kalmadı diye çerez gibi dağıtıldı, şimdi bu insanlar verilen onayları görüp zamanında verdiği emekler için üzülmez mi? rosenzwei bu konuda sonuna kadar haklı, bide utanmadan konu üzerinde u onayı isteyenler var ilk önce aldıkları onayları hakedip haketmediklerini sorgulasınlar
Burdan u onayı isteyecek değilim şakasına olduğunu anlarsınız diye yazmıştım fakat anlamamışsın aldığımız onaylara gelince hepsi hak edilmiş onaylar boş zamanında gir ve tanıtımımi incele benden önceki birlikler ne yaptı da onay alamadı umurumda değil biz hak ederek almışız ben ona bakarım
Yaptığınız edit ve rol bilginiz ile 5-6 ay grafiti onayı bile alamazdınız baylar. 110-120 sayfa tanıtımlara boş ve gereksiz sebeplerden dolayı hood onayı vermediler. Şikayet edecek biriside yoktu, BM yi diğer BM'ye mi şikayet edeceğiz?

Şimdi 20 sayfada onay veriyorlar, 50. sayfada garanti hood alıyorsun.
@Rosenzwei is out dediği gibi, hakkımızın çok fazla yendiğini düşünüyorum. Senorita iyi bir insan olabilir fakat iyi bir BM değil maalesef.