Merhabalat ben hayatımda hiç ban yemedim bir ara yani 5 6 ay önce ben hesabımda oynuyordum saat 12 oldu oyundan çıktım ardından saat 3 4gibi hesabıma adam giriyor adam şerlerin orda sobeiti açıp arire kalkıyor airde adamları tarıyor benise yarın arıyorlar furkan hesabın banlandı yalan atmyın diyom sonra foruma oyuna giremiyorum ağlıyorum emek kasmıştık korkmuştum sonra yeni bir açtım bunun aynısında probiton birşeyler dediler ama ben yapmayı bilmiyoruö yapsam yapcam ama bilmiyom yapmayı sonra kapattım yeni açtım Oyunda yapcağım rollet şudur Daha öncesinde hiç rol planı yapmamıştım o yüzden buraya şuanda ne yazacağımı bilmiyorum ancak eğer banım açılsaydı sanırım ilk önce tırcılık veya taksicilik gibi roller yaparak bir miktar para biriktirdikten sonra kendime bir araç alırdım ve o araçla mekanik, gasp gibi rollere girerek eğlenerek ve rol yaparak biraz daha para kazanırdım kendime bir ev alırdım ardından bir birliğe dahil olarak kendime dostlar edinirdim düşman birlikler ile savaşır birliğimi korurdum onlarla beraber rollere girerim yasaklı madde ticareti gibi şeyler bu tür illegal rollere girerdim araç alım satımı yaparım ucuza araç kovalardım belki bir kız arkadaş edinip onunla evlenebilirim sanırım bu kadar dediğim gibi daha öncesinden hiç rol planı yapmadığım için önümde herhangibir örnekde yok nasıl bişey yazacağımı da bilmiyorum ancak önceden de yaptığım gibi sanırım yapcağım roller bunlar olurdu. Bukadar geldi elimden