Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[The Capone Crime Family]

Başlatan Nothern, 28 Ağustos 2018, 21:50:23
Okunma sayısı 3129 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Eylül 2018, 22:00
Toplam oynama: 39 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [The Capone İtalian Crew]
« Yanıtla #100 : 05 Eylül 2018, 03:59:16 »
Birlik adını şu anda değiştiremem fakat,birlik rank'larında gereken oynamayı yaptım,bencede daha iç açıcı oldu.

Çevrimdışı barroviola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #101 : 05 Eylül 2018, 04:00:07 »
- Boss.
- Underboss.
- Consigliere.

- Capo.
- Soldier.
- Associate.
- Wannabe.

Üstte ayırdığım rütbelere ailede sadece bir kişi yerleşebilir. Soldier ve üzerine geçiş sağlayıp ailenin bir üyesi olmak için İtalyan-Amerikan ve erkek olmalısınız.
Tekrardan rütbelerinizi ve isimlerinizi kontrol ettim. Capone's Brother diye bir şey yok, ailenin patron veliyahtı ise zaten Underboss veya Capo olur.
Bazı oyuncuların isimleri İtalyan-Amerikan şeklinde ayarlanmamış ve bu da suç ailesinin Sicilya'nın yerel halkından toplanmadığını gösteriyor, Cosa Nostra için İtalyan-Amerikan olmak ve soyadınızı her daim Sicilya'ya göre oluşturmanız çok önemli.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #102 : 05 Eylül 2018, 04:04:55 »
- Boss.
- Underboss.
- Consigliere.

- Capo.
- Soldier.
- Associate.
- Wannabe.

Üstte ayırdığım rütbelere ailede sadece bir kişi yerleşebilir. Soldier ve üzerine geçiş sağlayıp ailenin bir üyesi olmak için İtalyan-Amerikan ve erkek olmalısınız.
Tekrardan rütbelerinizi ve isimlerinizi kontrol ettim. Capone's Brother diye bir şey yok, ailenin patron veliyahtı ise zaten Underboss veya Capo olur.
Bazı oyuncuların isimleri İtalyan-Amerikan şeklinde ayarlanmamış ve bu da suç ailesinin Sicilya'nın yerel halkından toplanmadığını gösteriyor, Cosa Nostra için İtalyan-Amerikan olmak ve soyadınızı her daim Sicilya'ya göre oluşturmanız çok önemli.

Başta bu serverde İtalyan asıllı kişi bulmak çok zor,o yüzden karma olarak birliğe alım bulunmakta fakat yinede İtalyan kısım çoklukta.Birde max 13 rank olsa bile bu yetmiyor,20 rütbe max olsa dediklerini elbette ki yapabilirdim.Şu anda sadece bu kadarını yapabiliyorum,kusura bakmayın.

Çevrimdışı barroviola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #103 : 05 Eylül 2018, 04:08:42 »
Verdiğim rütbeler 13 rütbeye sığabilecek bir durumda.
İtalyan-Amerikan olmayan kısmı ayak işlerine ve Enforcer'lığa koyabilirsiniz, bu onların rollerini daha kolay hale getirecektir.
Sunucunun suç takımı ve suç aile rollerine karşı nasıl bir durumda olduğunu bilmiyorum, ancak görünen o ki İtalyan bir karakteri canlandıranların sayısı çok az. Umarım en yakın zamanda sayınızı arttırıp suç ailesi rollerinize daha gelişmiş bir şekilde devam edersiniz.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #104 : 05 Eylül 2018, 04:11:59 »
Verdiğim rütbeler 13 rütbeye sığabilecek bir durumda.
İtalyan-Amerikan olmayan kısmı ayak işlerine ve Enforcer'lığa koyabilirsiniz, bu onların rollerini daha kolay hale getirecektir.
Sunucunun suç takımı ve suç aile rollerine karşı nasıl bir durumda olduğunu bilmiyorum, ancak görünen o ki İtalyan bir karakteri canlandıranların sayısı çok az. Umarım en yakın zamanda sayınızı arttırıp suç ailesi rollerinize daha gelişmiş bir şekilde devam edersiniz.

Gerçekten şu anda hakkın ödenmez dostum :) Teşekkürlerimi sunuyorum.Şu zamana kadar aptalca bizi uyarmaya (!) -gömmeye- çalışanlardan farklı olup düzgünce uyardın ve birliğe kısmen bir çeki düzen verdin.
Rollere ben sakince ve dostça yaklaşılmasını,etliye sütlüye karışılmamasını gerektiğini söyledim elemanlarıma.Genel olarak birlik chatinde MİX dönmeye kalkışırsa F Chat'i kapatıyorum,veya kişiyi uyarıyoruz.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #105 : 05 Eylül 2018, 04:23:48 »

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #106 : 05 Eylül 2018, 04:25:03 »

BlackTiger'ın güzel içkileri :)

Çevrimdışı barroviola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #107 : 05 Eylül 2018, 04:34:19 »
Birlik adı hakkında yorum yapmayı unutmuşum.

Birliğinizin ismini sistemsel olarak değil de birlik tanıtımından da değiştirebilirsiniz, suç ailesi olarak büyük bir kitleye hitap ettiğinizi belirttin. Eğer bu kadar büyük bir kitleye sahip isen, suç ailesi ismine geçiş yapabilirsin. (Bkz: Capone Crime Family)

Ek olarak bu ismi değiştirmekte bile zorlandığınız sistemsel sıkıntılar yaşarsanız, ailenize Capone soyadlı bir kaptan ekleyin ve rollerinizin küçük bir kısmını -suç takımının bütün üyelerini- bu şekilde yönlendirip ayrı bir rol ortamı oluşturabilirsiniz.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #108 : 05 Eylül 2018, 04:36:20 »

Haritayı,chati ve aşağıda ki Rina hud'unu kapatmak için kırptığımda çok küçük oluyordu,o yüzden bu sefer haritayı gösterecek şekilde kırptım.

Çevrimdışı Nothern

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #109 : 05 Eylül 2018, 04:38:00 »
Birlik adı hakkında yorum yapmayı unutmuşum.

Birliğinizin ismini sistemsel olarak değil de birlik tanıtımından da değiştirebilirsiniz, suç ailesi olarak büyük bir kitleye hitap ettiğinizi belirttin. Eğer bu kadar büyük bir kitleye sahip isen, suç ailesi ismine geçiş yapabilirsin. (Bkz: Capone Crime Family)

Ek olarak bu ismi değiştirmekte bile zorlandığınız sistemsel sıkıntılar yaşarsanız, ailenize Capone soyadlı bir kaptan ekleyin ve rollerinizin küçük bir kısmını -suç takımının bütün üyelerini- bu şekilde yönlendirip ayrı bir rol ortamı oluşturabilirsiniz.

İtalyan olduğumuzu vurgulamak istiyorum,peki ya bu isim uygunmudur?