Arkadaşlar adam abartmış diye bir şey yok. Bu yorumu yapanlar hayatında motosiklete binmemiştir. Motorcu o anın siniri, paniği ile o şekilde bağırmış olabilir. Orada adamın hayatı söz konusu, buna benzer bir kazada abimin sol bacağına platin takıldı. Hiçbir suçu yoktu. O motorcu yerine motorun üzerinde babanızın, abinizin, en yakın arkadaşınız olduğunu düşünün, EMPATİ YOKSUNU olmayın. Bu kötü bir şeydir. Oradaki KADIN insan varlığı olsa durup özür dilerdi. Trafikte hatalar olur, olabilir ve herkes hata yapabilir. Ancak bir hatan varsa durup yanlışını telafi etmek ZORUNDASIN. Kimse kadınlığı sayesinde üstte kalmaya çalışmasın, yok ben panik yaptım, hastahaneye gidiyorum vs. vs. diyerek motorcuyu orada bırakıp kaçamazsın. Kaçarsan da buna benzer bir tepki alman çok NORMALDİR. HERKESİN CANI KIYMETLİ. 7 yıldır motosiklet kullanıyorum bunlarla biz çok karşılaştık ve benimde davalık süreçlerim oldu. Çok zor süreçler. İşin kısası motorcu arkadaş baştan aşağıya haklı, kadın olayın üstünü kapatmanın derdinde. Oradaki doblocu davara karşı motorcu biraz geri vites yapmış. Olabilir, kimin ne olacağı belli olmuyor. Ama bu YARATIKLAR bana denk gelse oradan ceset çıkar, böyle bir video çıkmazdı. Trafikte kendinize dikkat edin, biraz empati yeteneğiniz olsun. Kısacası motorcu kardeşimize bu süreçte bol bol sabır diliyorum. Burada motorcudan başka haklı olan kimse yok. Motorcu kardeşim umarım hakkını fazlasıyla alır bu hukuksal süreçte.