Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Motora vurup umarsızca devam eden kadın

Başlatan Ecelimbe, 12 Haziran 2022, 15:01:19
Okunma sayısı 7258 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Motora vurup umarsızca devam eden kadın
« : 12 Haziran 2022, 15:01:19 »
Evet arkadaşlar şu motorcuya vurup kaçmaya devam ettikten sonra motorcunun şoka girmesi ve kadının peşinden gidip kadını durdurmaya çalışması kadın durduktan sonrada 3 tane ERKEğin motorcu adama yaptığı haraketler falan siz ne düşünüyorsunuz? siz olsanız ne yapardınız? kendinize hakim olabilirmiydiniz? o şokun etkisiyle elinizi kana bularmıydınız?
Ben şahsen ne yapabilirdim düşünemedim şuanda, aynasını falan kırıp haklıyken haksız duruma düşerdim büyük ihtimal.

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Motora vurup umarsızca devam eden kadın
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2022, 15:08:00 »
o kadının da erkek primatların da...

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2022, 15:11:51 »
o kadının da erkek primatların da...
Trafikde gelicek canıma kast edicek sonra 2-3 tane guard gelicek valla bilader gözümü karartırım

Çevrimdışı Wacky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:08
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 06 Mart 2024, 23:41
Toplam oynama: 59 gün, 6 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:01
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2022, 16:22:52 »
motorcunun tepkisi yanlış zaten kadın özür diliyor diğer erkeklere gelirsek evde karısına söz geçiremez dışarıda her türlü adamlığı yapar işte

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2022, 16:54:54 »
motorcunun tepkisi yanlış zaten kadın özür diliyor diğer erkeklere gelirsek evde karısına söz geçiremez dışarıda her türlü adamlığı yapar işte
bence en doğrusunu yapmış, çoğu kişi böyle bi durumda bu kadar sakin kalamazdı

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2022, 17:00:58 »
adam biraz abartmış video var zaten plakasını aldıysa şikayetçi olmak için her şey hazır gibi

Çevrimdışı Marcelia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2025, 15:20
Toplam oynama: 299 gün, 17 saat
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2022, 17:16:19 »
Arkadaşlar adam abartmış diye bir şey yok. Bu yorumu yapanlar hayatında motosiklete binmemiştir. Motorcu o anın siniri, paniği ile o şekilde bağırmış olabilir. Orada adamın hayatı söz konusu, buna benzer bir kazada abimin sol bacağına platin takıldı. Hiçbir suçu yoktu. O motorcu yerine motorun üzerinde babanızın, abinizin, en yakın arkadaşınız olduğunu düşünün, EMPATİ YOKSUNU olmayın. Bu kötü bir şeydir.  Oradaki KADIN insan varlığı olsa durup özür dilerdi. Trafikte hatalar olur, olabilir ve herkes hata yapabilir. Ancak bir hatan varsa durup yanlışını telafi etmek ZORUNDASIN. Kimse kadınlığı sayesinde üstte kalmaya çalışmasın, yok ben panik yaptım, hastahaneye gidiyorum vs. vs. diyerek motorcuyu orada bırakıp kaçamazsın. Kaçarsan da buna benzer bir tepki alman çok NORMALDİR. HERKESİN CANI KIYMETLİ. 7 yıldır motosiklet kullanıyorum bunlarla biz çok karşılaştık ve benimde davalık süreçlerim oldu. Çok zor süreçler. İşin kısası motorcu arkadaş baştan aşağıya haklı, kadın olayın üstünü kapatmanın derdinde. Oradaki doblocu davara karşı motorcu biraz geri vites yapmış. Olabilir, kimin ne olacağı belli olmuyor. Ama bu YARATIKLAR bana denk gelse oradan ceset çıkar, böyle bir video çıkmazdı. Trafikte kendinize dikkat edin, biraz empati yeteneğiniz olsun. Kısacası motorcu kardeşimize bu süreçte bol bol sabır diliyorum. Burada motorcudan başka haklı olan kimse yok. Motorcu kardeşim umarım hakkını fazlasıyla alır bu hukuksal süreçte.
1

Çevrimdışı asbiee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ocak 2025, 22:29
Toplam oynama: 124 gün, 21 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Mart 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2022, 17:19:44 »
Arkadaşlar adam abartmış diye bir şey yok. Bu yorumu yapanlar hayatında motosiklete binmemiştir. Motorcu o anın siniri, paniği ile o şekilde bağırmış olabilir. Orada adamın hayatı söz konusu, buna benzer bir kazada abimin sol bacağına platin takıldı. Hiçbir suçu yoktu. Oradaki KADIN insan varlığı olsa durup özür dilerdi. Trafikte hatalar olur, olabilir ve herkes hata yapabilir. Ancak bir hatan varsa durup yanlışını telafi etmek ZORUNDASIN. Kimse kadınlığı sayesinde üstte kalmaya çalışmasın, yok ben panik yaptım, hastahaneye gidiyorum vs. vs. diyerek motorcuyu orada bırakıp kaçamazsın. Kaçarsan da buna benzer bir tepki alman çok NORMALDİR. HERKESİN CANI KIYMETLİ. 7 yıldır motosiklet kullanıyorum bunlarla biz çok karşılaştık ve benimde davalık süreçlerim oldu. Çok zor süreçler. İşin kısası motorcu arkadaş baştan aşağıya haklı, kadın olayın üstünü kapatmanın derdinde. Oradaki doblocu davara karşı motorcu biraz geri vites yapmış. Olabilir, kimin ne olacağı belli olmuyor. Ama bu YARATIKLAR bana denk gelse oradan ceset çıkar, böyle bir video çıkmazdı. Trafikte kendinize dikkat edin, biraz empati yeteneğiniz olsun. Kısacası motorcu kardeşimize bu süreçte bol bol sabır diliyorum. Burada motorcudan başka haklı olan kimse yok.
:?:

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2022, 17:37:21 »
Arkadaşlar adam abartmış diye bir şey yok. Bu yorumu yapanlar hayatında motosiklete binmemiştir. Motorcu o anın siniri, paniği ile o şekilde bağırmış olabilir. Orada adamın hayatı söz konusu, buna benzer bir kazada abimin sol bacağına platin takıldı. Hiçbir suçu yoktu. O motorcu yerine motorun üzerinde babanızın, abinizin, en yakın arkadaşınız olduğunu düşünün, EMPATİ YOKSUNU olmayın. Bu kötü bir şeydir.  Oradaki KADIN insan varlığı olsa durup özür dilerdi. Trafikte hatalar olur, olabilir ve herkes hata yapabilir. Ancak bir hatan varsa durup yanlışını telafi etmek ZORUNDASIN. Kimse kadınlığı sayesinde üstte kalmaya çalışmasın, yok ben panik yaptım, hastahaneye gidiyorum vs. vs. diyerek motorcuyu orada bırakıp kaçamazsın. Kaçarsan da buna benzer bir tepki alman çok NORMALDİR. HERKESİN CANI KIYMETLİ. 7 yıldır motosiklet kullanıyorum bunlarla biz çok karşılaştık ve benimde davalık süreçlerim oldu. Çok zor süreçler. İşin kısası motorcu arkadaş baştan aşağıya haklı, kadın olayın üstünü kapatmanın derdinde. Oradaki doblocu davara karşı motorcu biraz geri vites yapmış. Olabilir, kimin ne olacağı belli olmuyor. Ama bu YARATIKLAR bana denk gelse oradan ceset çıkar, böyle bir video çıkmazdı. Trafikte kendinize dikkat edin, biraz empati yeteneğiniz olsun. Kısacası motorcu kardeşimize bu süreçte bol bol sabır diliyorum. Burada motorcudan başka haklı olan kimse yok. Motorcu kardeşim umarım hakkını fazlasıyla alır bu hukuksal süreçte.
dostum araba adama dokunmuyor bile EMPATİ YOKSUNU OLMAYIUN goınuaeraerhughoij tabikide tepki vermesi normal ama fazla abartmış utanmasa kadını dövecek

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2022, 17:45:11 »