Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] maresta - Dillimore Cavalry's Club House

Başlatan maresta, 01 Mayıs 2022, 19:54:17
Okunma sayısı 1058 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maresta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Şubat 2024, 20:39
Toplam oynama: 14 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 15:42
Toplam oynama: 54 gün, 16 saat
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü aktifiz ve günlük 5-6 saat aktifiz.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [854.49, -605.20, 18.42, 180.00]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
[url=https://resimlink.com/gQpWHi
[/url]] [Cevabınız Buraya]
2.3 - İş yeri adı: [Dillimore Cavalry's Club House]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Bar]
2.5 - İş yeri interioru: [Juice Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [İş yerimiz genel olarak tam olarak bir iş yeri değil, Armageddon MC Dillimore Chapter'ın kulüp evi olacaktır, fakat tabiikide genel anlamda bar özelliğini koruyacak, insanlara rol paslayacak ve Dillimore'u tekrardan aktif rol dönen bir yer haline getirecek. Bunun için Armageddon MC Dillimore Chapter olarak çok farklı rol planlarımız bulunuyor. Her gün aktif olan üyeleremiz bu barı açacak, insanları dibine kadar role boğacak. Aynı zamanda bu iş yeri bize birlik anlamında da bazı şeyler ifade ediyor. Örnek olarak "Church" olarak bilinen motorcu toplantıları gibi. Aynı şekilde birlik üyelerimizlede bu tür motorcu toplantı rolleri düzenleyceğiz, çünkü mümkün olduğunca işimi IC olarak halletmeyi seven bir oluşumuz. Bunun haricinde size gerçek Rock grubu kadromuzdan bahsetmeme izin verin, birliğin Prospect'lerinden Tim yani Berkay, OOC bir gitaristtir, ve gerçekten bu tür rollerde çok iyidir. Bu konuda onun enstürman bilgisi ve rol kalitesiyle birlikte iyi işler çıkaracağını ve ona aktif bir rol ortamı sunmayı umuyoruz, birde onun bateristi Nik yani ben varım. OOC bir baterist olmasamda rol bilgim ve bateriye olan ilgimle bu kaliteli role destek olabileceğimi düşünüyorum. Tek olarak bu birlik değil, daha sonrasında birliğimizin diğer kollarıda rolümüze nail olacak, renge renk katacaktır. Onay alabilirsek bar çevresine ekleteceğimiz map'te bu rolü güzelleştirecek. Genel olarak oluşturacağımız rol kadrosu hakkında da sizi bilgilendirmeme izin verin. Outsider dediğimiz yabancılar yani birliğin bir parçası olmayan ve role girmek üzere gelen oyunculara gerçekten iyi roller paslayabileceğize inanıyorum. Şuan bile başkalarının barlarında çalarak gerçekten kaliteli bir rol ortamı yaratıyoruz, kendimize ait bir yerimiz olduğunda ne kadar iyi bir ortam çıkacağını tahmin bile edemiyorum. Dediğim gibi, barı açtığımız zaman gelen Outsider'larla kulüp işlerini ve illegal tarafımızı belli etmeyen muhabbetler ile rol imkanı sağlayacağız, eğer içlerinden kafa olanlar varsa onlara destekçi
olma şansını sağlayacağız, destekçi olma süreci gerçekten kolay bir süreçtir, bu rolü onlara biraz para karşılığında destekçi ürünleri vererek sağlayacağız. Destekçiler, kulüp içerisinde tanınmayan ve bir değeri olmayan fakat sistemsel olarak birlik içerisinde "SUPPORTER" rütbesi olan oyunculardır. Genel olarak sergiledikleri roller ara sıra bara uğrayıp bira içip sohbete dahil olmak vesayre olacaktır. Bir destekçi ne zaman kulüp evindeki bar, temizlik vesayre işlerine el atmaya başlarsa ona "Hangie" veya "Hang Around" diye sesleniriz. Bu tab,r kulüp evinin ayak işlerini halleden, (barmenlik, temizlik işleri vs.) kişile söylenir. Bunlar belki biraz para karşılığında kulüp evinde çalışacaktır. Dediğim gibi, aslında bu kulüp evinin temel amacı hem oyunculara aktif ve güzel bir rol ortamı sağlamak, hemde birliğe katılmaları için bir fırsat tanımaktır.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Üstte de belirttiğim gibi, aslında onlara, birliğe katılabilmeleri, rol ortamından yararlanıp eğlenmeleri gibi imkanlar sunacağız. Detaylı bir şekilde rol şablonunu anlatmama izin verin. Birliğimizin ooc gitaristi Tim, bazı yabancıları sahneye çıkartıp onlara kendilerince konser verdirebilir, bahşiş karşılığında istek parçalar çalabilir bir konumda olacak. Böylelikle gelen misafirleri müzik zevkimizle eğlendirmeyi ve onları konser rolüne davet edebiliriz. Birde bar bölümümüz bulunuyor. Bu barda, gelen müşterilere istedikleri içecek veya yiyeceği servis edip, bardesk'te insanların bu hoş ortamda birbirleriyle tanışıp havadan sudan konuşan bir topluluk haline gelebilecekleri bir ortam hazırlayabileceğimizi düşünüyorum, tıpkı defalarca kez yapmış olduğumuz kaliteli roller gibi. Ya da ortamdan haz alan oyuncular, destekçi eşyası satın alıp birliğimizde en kademede bulunabilecek ve motorculuk rollerine başlayabilecektir.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bildiğiniz üzere, açmak istediğimiz işyerinin yakınlarında bir şerif departmanı bulunuyor, bu departmandaki şerif oyuncularımıza iş sonrasında gidebilecekleri bir ortam olacağını düşünüyorum. Ayrıca karşımızda bulunan "Sheriff's Bar"'lada küçük bir rekabet içerisine girip onlarada rol paslayabiliriz, hani filmlerde olur ya, karşılıklı iki tane pizzacı olur ve her zaman birbirleriyle rekabet içerisinde olurlar, İllegale kadar uzanmamak şartıyla tatlı bir rol paslayacağımızı düşünüyorum. Sessiz sakin bir kasaba olan Dillimore'uda uğrak bir nokta haline getirecek, hem şeriflere hem bizim kulübümüze rol kaynağı olacaktır.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "maresta"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Dillimore Cavalry's Club House
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2022, 11:48:27 »
Bu yer uygun değil, değiştirdikten sonra tanıtım açıp konu altına sunun.

Çevrimdışı maresta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2022, 12:13:35 »
Bu yer uygun değil, değiştirdikten sonra tanıtım açıp konu altına sunun.
Düzeltildi. Tanıtım en kısa sürede geliyor.

Çevrimdışı maresta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2022, 12:56:28 »

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: maresta - Dillimore Cavalry's Club House
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2022, 20:02:08 »
@noro eklenebilir

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [EKLENEBİLİR] maresta - Dillimore Cavalry's Club House
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2022, 15:20:32 »
Tercih ettiğiniz iş yeri lokasyonu güvenli bölgelerin direkt içerisinde ya da güvenli bölgelerin çok çok yakınında olmamalı, böyle bir durum iş yeri başvurunuzun reddedilmesi ile sonuçlanabilir.

Konumu değiştirin.
1

Çevrimdışı maresta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: