Burası sadece forum. Oyun içerisinde dönen rollerin hiçbirini, kimse forumda paylaşmak zorunda değil. Sadece birliğin aktifliğini kanıtlayabilmek adına birkaç tane SS atmak yeterli oluyor. Bunun dışında bir zorunluluk yok.
Her şeyi geçtim, amaç burada yapılan rollerden kesitler atmak. Forum üzerinden rol yapmak değil. Burada birlik üyelerimin hepsi oyunu silse ve forum üzerinden basit fotoğrafların üzerine chatlog eklese daha çok memnun olacağınıza eminim. Ben üyelerime her zaman söylerim; "Arkadaşlar yaptığınız rollerden ufak kesitler alıp forumda paylaşmayı unutmayın." İsterlerse paylaşırlar, istemezlerse paylaşmazlar. Aynı şekilde bunu kesip biçip montajlayıp yayınlamak sadece estetik bir görüntü verir. Yapılan rolleri değiştirmez.
Tekrar ve tekrar son kez üzerinden geçmek istedim. Amaç sadece yapılan rollerden kesitler atmak. Sol altta hud gözükmediği için kimse profesyonel roleplay filan olmuyor. Bu sadece biraz daha özen gösterildiği anlamına gelir fakat benim için birlik üyelerimin yaptığı rollerin SS'lerini alıp paylaşmaları bile yeterli bir özen göstergesi ve eminim ki kimse sol altta bir gps gördü diye "Bu ne biçim SS ben bunu okumam!" gibi bir tavır sergilemez. Sergiliyorsa da SAMP'ı nasıl oynuyor çok merak ediyorum.