Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 248312 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mart 2022, 00:25
Toplam oynama: 97 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Eastside of Santos - ESOS
« Yanıtla #5240 : 27 Temmuz 2019, 20:54:40 »
Şimdi bir eleştiri yapıcam olumlu olumsuz

Birincisi mahallenizde çok güzel roller dönüyor daha önce tanık oldum gerçekten çok güzel bir mahalle rolü çeviriyorsunuz sunucuda rol yapmak isteyenleri alanları özenle seçiyorsunuz, bu çok güzel birşey rol açısından daha güzel bir şey mesela ben sayenizde zenci rollerinde rol bilgime birşeyler kattım bazı nedenlerden aranızdan ayrıldım.

İkinci eleştirimse mahallenize normal bir şekilde geliyorum ve Selam diyorum diyorlar ne işin var burada, öt , konuş, işin yoksa uza, gibi şeyler konuşuluyor agresif davranınca birlikteki normal mahalle kardeşleri rolünü yapan kişilerle rol yapmak istemiyorum, örneğin Poi,Ryder gibi kişilerle rol yapmak çok zevkli onu söylebilirim Ace! senide unutmadık aranızdan bazılarını sevmiyor olabilirim gayet normal fakat bu ic bi durum yani ooc olarak bana yapılan tavıra göre nitelendiririm mesela Martin Lerry ic olarak nefret ederim fakat oocde aramız iyi Dustin Moon karakterimde gerçekten çok iyi roller yapardık, neyse onu bunu geçtim mahallede kardeş rolünü yapan kişiler mahalleye rol yapmak  niyetiyle gelen kişilere daha iyi bi şekilde davranmalı tabii sizinde ona göre bir mantığınız vardır örneğin mahallenize gelip saçma sapan rol yapanlara silah dahi çekin buna hiçbirşey demiyorum hatta yaptığınız doğru ama ben yavaşça geliyorum oraya normal bi şekilde rol çeviriyorum ondan sonrada olaya giriyorum fakat mahalle kardeşlerinizden aldığım tepkiyi belirttiğim gibi "Öt, konuş,Öt ve buradan uza." gibi şeyler az önce Martin Lerryden bahsettim bu dediklerimle onun alakası yok bunları dikkate alırsanız bakış açım size değişecek sadece bu konuda biraz daha role girmeye açık olun biri ile role girmekten zarar gelmez bunu üyelerinize söylemekten çekinmeyin.

Dikkate alırsanız sevinirim, umarım en yakın zamanda uyuşturucu onayını alırsınız.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #5241 : 27 Temmuz 2019, 21:42:53 »
Çok doğru yazmışsın. Umarım yazında bahsettiğin hataları yapan arkadaşlar okuyup kendini düzeltir. Çünkü benim kulağıma kim oldukları gelirse birlikten atılırlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5242 : 27 Temmuz 2019, 21:47:28 »
Çok doğru yazmışsın. Umarım yazında bahsettiğin hataları yapan arkadaşlar okuyup kendini düzeltir. Çünkü benim kulağıma kim oldukları gelirse birlikten atılırlar.
Bilerek isim vermedim vermeyeceğimde kimse rolünden olmasın sadece bu tutumlarından vazgeçsinler iki tarafında hoşuna gider. :)

Çevrimdışı R3FL3X

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Şubat 2023, 01:12
Toplam oynama: 289 gün, 7 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 15:25
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **** ****** TV
Köken: Slav
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 21:44
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #5243 : 27 Temmuz 2019, 21:57:40 »
IC olarak adamların bugüne kadar yaşadıklarını bir kağıda döksen 6 sezonluk dizi çıkar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5244 : 27 Temmuz 2019, 22:18:44 »
IC olarak adamların bugüne kadar yaşadıklarını bir kağıda döksen 6 sezonluk dizi çıkar.
ne alakası var yha sıfır bir 7. sezona kadar gider bu hikaye

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
« Yanıtla #5245 : 27 Temmuz 2019, 22:54:40 »

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
« Yanıtla #5246 : 27 Temmuz 2019, 22:54:50 »

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 01:49
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #5247 : 27 Temmuz 2019, 23:05:55 »
Şimdi bir eleştiri yapıcam olumlu olumsuz

Birincisi mahallenizde çok güzel roller dönüyor daha önce tanık oldum gerçekten çok güzel bir mahalle rolü çeviriyorsunuz sunucuda rol yapmak isteyenleri alanları özenle seçiyorsunuz, bu çok güzel birşey rol açısından daha güzel bir şey mesela ben sayenizde zenci rollerinde rol bilgime birşeyler kattım bazı nedenlerden aranızdan ayrıldım.

İkinci eleştirimse mahallenize normal bir şekilde geliyorum ve Selam diyorum diyorlar ne işin var burada, öt , konuş, işin yoksa uza, gibi şeyler konuşuluyor agresif davranınca birlikteki normal mahalle kardeşleri rolünü yapan kişilerle rol yapmak istemiyorum, örneğin Poi,Ryder gibi kişilerle rol yapmak çok zevkli onu söylebilirim Ace! senide unutmadık aranızdan bazılarını sevmiyor olabilirim gayet normal fakat bu ic bi durum yani ooc olarak bana yapılan tavıra göre nitelendiririm mesela Martin Lerry ic olarak nefret ederim fakat oocde aramız iyi Dustin Moon karakterimde gerçekten çok iyi roller yapardık, neyse onu bunu geçtim mahallede kardeş rolünü yapan kişiler mahalleye rol yapmak  niyetiyle gelen kişilere daha iyi bi şekilde davranmalı tabii sizinde ona göre bir mantığınız vardır örneğin mahallenize gelip saçma sapan rol yapanlara silah dahi çekin buna hiçbirşey demiyorum hatta yaptığınız doğru ama ben yavaşça geliyorum oraya normal bi şekilde rol çeviriyorum ondan sonrada olaya giriyorum fakat mahalle kardeşlerinizden aldığım tepkiyi belirttiğim gibi "Öt, konuş,Öt ve buradan uza." gibi şeyler az önce Martin Lerryden bahsettim bu dediklerimle onun alakası yok bunları dikkate alırsanız bakış açım size değişecek sadece bu konuda biraz daha role girmeye açık olun biri ile role girmekten zarar gelmez bunu üyelerinize söylemekten çekinmeyin.

Dikkate alırsanız sevinirim, umarım en yakın zamanda uyuşturucu onayını alırsınız.
Hakkımda yaptığın güzel yorum için teşekkür ederim, sağolasın.

Çevrimdışı Nadrosima1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Eylül 2024, 20:18