Selamlar yine ben

tanıtımınıza kötüde bulsam iyide bulsam sürekli motive edici yorumlar yazıyordum yine o yorumlardan biri olduğunu düşünerek bir kaç genel şey yazacağım multimedialarda yani ss lerde yavaş yavaş gelişme var bence bu çok iyi bir şey yani diğerleri gibi sizin hevesinizi kıracak motivenizi düşürecek yorumlardansa yapıcı yorumların tarafını tutmuşumdur her zaman size önerim rol yaptığınız bölgede daha gerçekçi daha realistik düşünerek rol yapmanızdır bazı jargonlarada dikkat etmenizi öneririm her kelimenin sonuna eklediğiniz bir küfür gibi örneğin ne demek istediğimi anlamışsınızdır CS6 Programından edit yapmaya başlayan bir kaç arkadaşımızı görüyorum onlara önerim ise aldığınız chatloguna uygun bir boyutta edit yapmanızdır yani iki cümleyi koskocaman bir fotoğrafın üstüne koymayın ki forumda tanıtıma hoş dursun

onun haricinde güzel ilerliyorsunuz bence en azından şuan için idare eder güzel yani her zaman motive olmaya rollerde ise eğlenmenize bakın son olarata CS6 editlerine başlamayan birlik üyelerine sesleniyorum lütfen başlayın yaptıkça öğreneceksiniz ve hoşunuza gitmeye başlayacak başarılar.