İnsanlara yardım edebilecek komutları istemiyor muyum? Bunun tam olarak insanlara ne yararı var? Biraz mantıklı düşünelim, pekala insanlık hali hatalar yapılabiliyor doğrudur bir şey diyemem. Peki bu komutlar geldikten sonra ne olacağını size kısaca özetliyim,
Helperlar bu komutlara güvenerek baştan sallama işlemler yapacak, örneğin bugdan giden arabayı kontrol etmeden direkt çekecek. "Nasıl olsa /tobackcar var yanlış çeksem geri gönderirim" kafasında. Bu komut örnek aynı şeyler diğer komutlar içinde geçerli sürekli baştan sallama işlemler yapılacak, daha çok şikayete sürükleyecek. Kimse gidipte ben kontrol eder yine çekerim diye düşünmesin kendinizi kandırmayın bu komutlar gelince her helper baştan sallama işlemler yapacak. Benim dediğim şey dikkatli olduğunuz sürece bir sorun olmuyor eğer yanlış işlem yaptıysanız telafisini edersiniz.
Kendi düşüncelerimi ve fikirlerimi belirttim bunun duyar kasmayla vesaire alakası yok. Biraz mantıklı düşünürseniz sizde bu sonuca varırsınız. İsterlerse eklesinler bir şey diyemem.