Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#lâviniâ - 81238.kez LSCH Argem

Başlatan sihnâ, 17 Mart 2022, 17:25:12
Okunma sayısı 3318 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: #lâviniâ - 81238.kez LSCH Argem
« Yanıtla #20 : 18 Mart 2022, 00:41:04 »
Burası tartışma yeri değil @#Mireia belediye rollerinde yapılması gereken roller belli zaten bunun için birlik tanıtıma bakabilirsin extra olarak üst yönetimden pasif olanlar alt rütbeye çekerek hakeden kişileri yönetime 2 kişi ihtiyaç duyduğumdan yönetime aldım.Burda torpil söz konusu değildir yok yeni gelmiş hemen yukarı yükselmiş vb. Yok burda birliğe emek veren herkes emeğinin karşılığını alır bunu sen karışamassın umarım anlattıklarım yeterli olmuştur.
Kendi yorumunu vdslerden beğenmekte ne bileyim? :D Havalı oluyorsa bende yapim al.
15

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #21 : 18 Mart 2022, 00:59:02 »
Desteklendi.
2

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #22 : 18 Mart 2022, 01:51:53 »
2

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2022, 04:59:38 »
Burası tartışma yeri değil @#Mireia belediye rollerinde yapılması gereken roller belli zaten bunun için birlik tanıtıma bakabilirsin extra olarak üst yönetimden pasif olanlar alt rütbeye çekerek hakeden kişileri yönetime 2 kişi ihtiyaç duyduğumdan yönetime aldım.Burda torpil söz konusu değildir yok yeni gelmiş hemen yukarı yükselmiş vb. Yok burda birliğe emek veren herkes emeğinin karşılığını alır bunu sen karışamassın umarım anlattıklarım yeterli olmuştur.
Kendi yorumunu vdslerden beğenmekte ne bileyim? :D Havalı oluyorsa bende yapim al.
Kanka aşırı kırıcı oluyorsun adam sadece sistem istiyor bunda ne var? Yani sistem istemesi en doğal hakkı değil mi adam bulunduğu rolün daha eğlenceli olmasını istiyor bencil düşünüyorsun bir bara 5 10 bin dolar ceza yazsa ne yazmasa ne yani ne kadar saçma ve agresif davranıyorsun bırakın adamları artık yol çalışması yaparlar gidip küfür edersiniz milletin derdini dinlemeye çalışırlar siz ne işe yarıyorsunuz diye laf edersiniz bu adamlar premier alıp sadece rozetle dolaşsın diye mi rol yapıyorlar lütfen artık kırıcı olmayı kes baya kırıcı ve rahatsız edici bir düşünce gereğinden fazla bu adamları sıkıyorsunuz şahsen ben çok üzülüyorum LSCH personellerini sprey olayına gelirsek sistemsel bir hata her zaman olabilir Faction Abuseden birlik yönetimi sorumlu tutulamaz LSPD içindede LSSD ve ya FD içindede var Faction abuse yapan ve atılan bir sürü kişi agresif bir şekilde bu adamların sistem almaması için her şeyi yapmanı hiç hemde hiç anlamıyorum @Judgementdragon olayına gelirsek kendisi gayet güzel factionu yönetiyordu burada @MrTurktim falan yargılamıyorum bence gayet MrTurktimde elindekilerle güzel yönetiyor şu kafadan çıkın bu adamların sadece rolsel olarak sözde yetkisi var başka hiç bir yetkisi yok ne sistemsel ne de daha farklı olarak kültürel etkinlikler düzenlemelerini istiyorsunuz bu olaylar tabikide basit şeyler değil uğraştırıcı şeyler eğer legal bir factionun yönetiminde olsaydın anlardın illegal bir birlikte birliği toplarsın işte bar rolü bilmem ne bu kadar dikkat etmene gerek yok ama bu adamlar tüm ekibi topladığında bu ekipten sorumlular en ufak hatasında bu adamın başı yanacak nasıl faction yönetiyorsun diye bu adamların kafasını ağrıtacaklar artık baskı altında bırakmayı bıraksanız bu adamlarda artık kendi işlerine devam etseler gereksiz fazla bunaltıyorsunuz bazen  LSCH nin hiç bir yetkisi yok hemde hiç bir şeyi adamlar öyle kısıtlıki eskiden bir LSCH personeli olmuş olarak söylüyorum gerçekten aşırı derecede kısıtlı rol imkanı var rolsel olarak çalışıyorlar sadece rolsel olarak başka bir özellikleri yok bu yüzden böyle onur kırıcı alay edici kişileri görünce gerçekten üzülüyorum
3

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2022, 05:03:07 »
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum LSSD ve ya LSPD ya da FD gibi LSCH rolüne fazla talep yok çünkü bu rolün bir işlevi yok çoğu kişi en azından orada bir rütbem olur LSSD ve ya LSPD bana ağır gelir ya da FD rollerine hakim değilim en azından LSCH var diye gidiyor diye düşünüyorum sunucuda gerçekten seçenek sunulsa LSPD mi yoksa LSCH mi olmak istersin dense en azından oyuncuların %90 ı LSPD yi seçerler bu adamların artık gerçekten detaylı sistemlere ihtiyacı var  umarım uygun bir şeyler gelir
1

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2022, 05:11:58 »
Kanka aşırı kırıcı oluyorsun adam sadece sistem istiyor bunda ne var? Yani sistem istemesi en doğal hakkı değil mi adam bulunduğu rolün daha eğlenceli olmasını istiyor bencil düşünüyorsun bir bara 5 10 bin dolar ceza yazsa ne yazmasa ne yani ne kadar saçma ve agresif davranıyorsun bırakın adamları artık yol çalışması yaparlar gidip küfür edersiniz milletin derdini dinlemeye çalışırlar siz ne işe yarıyorsunuz diye laf edersiniz bu adamlar premier alıp sadece rozetle dolaşsın diye mi rol yapıyorlar lütfen artık kırıcı olmayı kes baya kırıcı ve rahatsız edici bir düşünce gereğinden fazla bu adamları sıkıyorsunuz şahsen ben çok üzülüyorum LSCH personellerini sprey olayına gelirsek sistemsel bir hata her zaman olabilir Faction Abuseden birlik yönetimi sorumlu tutulamaz LSPD içindede LSSD ve ya FD içindede var Faction abuse yapan ve atılan bir sürü kişi agresif bir şekilde bu adamların sistem almaması için her şeyi yapmanı hiç hemde hiç anlamıyorum @Judgementdragon olayına gelirsek kendisi gayet güzel factionu yönetiyordu burada @MrTurktim falan yargılamıyorum bence gayet MrTurktimde elindekilerle güzel yönetiyor şu kafadan çıkın bu adamların sadece rolsel olarak sözde yetkisi var başka hiç bir yetkisi yok ne sistemsel ne de daha farklı olarak kültürel etkinlikler düzenlemelerini istiyorsunuz bu olaylar tabikide basit şeyler değil uğraştırıcı şeyler eğer legal bir factionun yönetiminde olsaydın anlardın illegal bir birlikte birliği toplarsın işte bar rolü bilmem ne bu kadar dikkat etmene gerek yok ama bu adamlar tüm ekibi topladığında bu ekipten sorumlular en ufak hatasında bu adamın başı yanacak nasıl faction yönetiyorsun diye bu adamların kafasını ağrıtacaklar artık baskı altında bırakmayı bıraksanız bu adamlarda artık kendi işlerine devam etseler gereksiz fazla bunaltıyorsunuz bazen  LSCH nin hiç bir yetkisi yok hemde hiç bir şeyi adamlar öyle kısıtlıki eskiden bir LSCH personeli olmuş olarak söylüyorum gerçekten aşırı derecede kısıtlı rol imkanı var rolsel olarak çalışıyorlar sadece rolsel olarak başka bir özellikleri yok bu yüzden böyle onur kırıcı alay edici kişileri görünce gerçekten üzülüyorum
okumaya üşendim nedionknk?
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2022, 07:02:06 »
okumaya üşendim nedionknk?
Okumaya üşenmedin sen, gayette güzel okudun hatta, fakat işine gelmedi diyelim  :)

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2022, 07:03:29 »
lsch ne işe yarıyor ki
İşte bak, bu durumda olmamak için ya birliği kapatın ya da artık du birliğe destek çıkın

Çevrimdışı xRiot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 20:08
Toplam oynama: 89 gün, 12 saat
Son giriş: 15 Nisan 2022, 19:18
Toplam oynama: 11 gün, 12 saat
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2022, 08:32:20 »
Komik, bunu yapmadığımızı iddaa edemezsin, ediyorsanda tanıtıma hic bakmamissindir tanıtıma bakmanı öneririm. ((FD'nin amacı kenardaki graffitileri silmekte değil))
FD'nin amacı graffiti temizlemek değil diyorsun, anladım. Belli ki laf çarpılmasını istiyorsun. Şimdi sana şunu söyleyeyim, aktiflik sağlıyor musun? Çıkan her yangında, ceset olayında bölgede restorasyon, temizlik işleri vs. için belediyeye departman telsizi geçiyoruz, bakılmıyor. Bakıldığında da haftalarca ilgilenilmiyor. Adamlar sultanla sivil gezmekten başka bir şey yapmıyor. Eğer rol paslanmasını istiyorsan önce diğer birliklerin pasladığı rolleri kontrol et. Birlik tanıtımı bir göz boyama şeklidir, içeride ne olduğunu oyuncular bilir. FD'ye baya salladığına göre birkaç gocunman var Ayçacım.  :smile:
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat