Burası tartışma yeri değil @#Mireia belediye rollerinde yapılması gereken roller belli zaten bunun için birlik tanıtıma bakabilirsin extra olarak üst yönetimden pasif olanlar alt rütbeye çekerek hakeden kişileri yönetime 2 kişi ihtiyaç duyduğumdan yönetime aldım.Burda torpil söz konusu değildir yok yeni gelmiş hemen yukarı yükselmiş vb. Yok burda birliğe emek veren herkes emeğinin karşılığını alır bunu sen karışamassın umarım anlattıklarım yeterli olmuştur.
Kendi yorumunu vdslerden beğenmekte ne bileyim?
Havalı oluyorsa bende yapim al.
Kanka aşırı kırıcı oluyorsun adam sadece sistem istiyor bunda ne var? Yani sistem istemesi en doğal hakkı değil mi adam bulunduğu rolün daha eğlenceli olmasını istiyor bencil düşünüyorsun bir bara 5 10 bin dolar ceza yazsa ne yazmasa ne yani ne kadar saçma ve agresif davranıyorsun bırakın adamları artık yol çalışması yaparlar gidip küfür edersiniz milletin derdini dinlemeye çalışırlar siz ne işe yarıyorsunuz diye laf edersiniz bu adamlar premier alıp sadece rozetle dolaşsın diye mi rol yapıyorlar lütfen artık kırıcı olmayı kes baya kırıcı ve rahatsız edici bir düşünce gereğinden fazla bu adamları sıkıyorsunuz şahsen ben çok üzülüyorum LSCH personellerini sprey olayına gelirsek sistemsel bir hata her zaman olabilir Faction Abuseden birlik yönetimi sorumlu tutulamaz LSPD içindede LSSD ve ya FD içindede var Faction abuse yapan ve atılan bir sürü kişi agresif bir şekilde bu adamların sistem almaması için her şeyi yapmanı hiç hemde hiç anlamıyorum
@Judgementdragon olayına gelirsek kendisi gayet güzel factionu yönetiyordu burada
@MrTurktim falan yargılamıyorum bence gayet MrTurktimde elindekilerle güzel yönetiyor şu kafadan çıkın bu adamların sadece rolsel olarak sözde yetkisi var başka hiç bir yetkisi yok ne sistemsel ne de daha farklı olarak kültürel etkinlikler düzenlemelerini istiyorsunuz bu olaylar tabikide basit şeyler değil uğraştırıcı şeyler eğer legal bir factionun yönetiminde olsaydın anlardın illegal bir birlikte birliği toplarsın işte bar rolü bilmem ne bu kadar dikkat etmene gerek yok ama bu adamlar tüm ekibi topladığında bu ekipten sorumlular en ufak hatasında bu adamın başı yanacak nasıl faction yönetiyorsun diye bu adamların kafasını ağrıtacaklar artık baskı altında bırakmayı bıraksanız bu adamlarda artık kendi işlerine devam etseler gereksiz fazla bunaltıyorsunuz bazen LSCH nin hiç bir yetkisi yok hemde hiç bir şeyi adamlar öyle kısıtlıki eskiden bir LSCH personeli olmuş olarak söylüyorum gerçekten aşırı derecede kısıtlı rol imkanı var rolsel olarak çalışıyorlar sadece rolsel olarak başka bir özellikleri yok bu yüzden böyle onur kırıcı alay edici kişileri görünce gerçekten üzülüyorum