Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

VDS Hk.

Başlatan Dejavu^^, 04 Mart 2022, 19:35:57
Okunma sayısı 2421 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: VDS Hk.
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2022, 21:03:47 »
VDS olayı tamamen saçmalık. P2W. Parası olan yapar veya para ver seninde olsun mantığıyla düşünecek olursak o zaman OOC Ticaret politikası kaldırılsın veya OOC Market üzerinden IC para satışı yapılsın, ne fark eder? Her iki türlü P2W oluyor bu durum. Kimse gelipte şu engelleniyor şurdan maaş alıyor demesin, VDS hesaplar ile her türlü gelir sağlıyorsun her türlü kazanç sağlıyorsun. 10 almıyorsan 5 alıyorsun, yine bir şekilde para kazanıyorsun. Bir RolePlay sunucusunda sistemin oyunculara bu şekilde para dağıtması ne kadar mantıklı?

Bu hesaplarlar ile Money Farming yapılıyor bunu hepimiz biliyoruz.

Birileri yine bazı şeyleri kendine yediremiyo gibi ya  :?l:

VDS'lerde saadece şirket saati ilerliyor.

Bunun hakkında bir sürü arge açıldı red ediliyor, halen neden arge açma derdindesiniz anlamıyorum :D
Paran varsa sende yap kardeşim? 20 tane telefon numarası tek tek hesap aç kayıt ol yapabilir misin? Yapabilirsen yap.

Hiç bir sunucuda VDS'lerin kontrolu sağlanmaz, gta indir ip yaz gir. Fakat burada VDS'lerin kontrolü mevcuttur, artık açmayın şöyle sizde yorulmayın adminlerde yorulmasın red etmekten.

Spoiler:

Bunun hakkında bir sürü arge açıldı red ediliyor, halen neden arge açma derdindesiniz anlamıyorum :D
Paran varsa sende yap kardeşim? 20 tane telefon numarası tek tek hesap aç kayıt ol yapabilir misin? Yapabilirsen yap.

Hiç bir sunucuda VDS'lerin kontrolu sağlanmaz, gta indir ip yaz gir. Fakat burada VDS'lerin kontrolü mevcuttur, artık açmayın şöyle sizde yorulmayın adminlerde yorulmasın red etmekten.

OOC Hesap ticareti yaparsın olur biter. Kullanılmayan bir ton hesap var 5 level'in üstünde, adam IC-OOC para basıp topluyor istediği kadar hesabı.
Sunucuda ticaret yasak, oyuncuları ticaret yapmaya neden teşvik ediyorsun?

Bak bu yazdıklarını komik buldum mesela. Sunucuda Money Farming yasak, sen neden Money Farming yapıyorsun? Zeit isimli bir sürü VDS hesap var ¿
1

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #11 : 04 Mart 2022, 21:05:52 »
Hiç konuşmaya gerek yok, konuyu açan ve bu konuyu açan arkadaşlara "Alın size 50 VDS, kullanın" desek, yanınada 50 tane 5 level hesap versek almayacaklar mı :)

Kendiniz yapamadığınız için konu açıyorsunuz, sizin yapamadığınız bir şeyi başkası yapıp önünüze geçti diye bu halleriniz yanlış, adil olun.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #12 : 04 Mart 2022, 21:09:11 »
Birde şirketten her film için 375 demezmi LDSDŞSGKLSDŞKŞDGS aynen kanka her film 375.

hiç 250 filan vermiyo, full 375, sorma.

Çevrimdışı GreatmassacRe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Charles Cox Lv.34
Son giriş: 28 Mart 2024, 20:03
Toplam oynama: 219 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***esi
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:28
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Oscar Liam Lv.34
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Ağustos 2022, 16:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 04 Mart 2022, 21:17:55 »
VDS olayı tamamen saçmalık. P2W. Parası olan yapar veya para ver seninde olsun mantığıyla düşünecek olursak o zaman OOC Ticaret politikası kaldırılsın veya OOC Market üzerinden IC para satışı yapılsın, ne fark eder? Her iki türlü P2W oluyor bu durum. Kimse gelipte şu engelleniyor şurdan maaş alıyor demesin, VDS hesaplar ile her türlü gelir sağlıyorsun her türlü kazanç sağlıyorsun. 10 almıyorsan 5 alıyorsun, yine bir şekilde para kazanıyorsun. Bir RolePlay sunucusunda sistemin oyunculara bu şekilde para dağıtması ne kadar mantıklı?

Bu hesaplarlar ile Money Farming yapılıyor bunu hepimiz biliyoruz.

Spoiler:

OOC Hesap ticareti yaparsın olur biter. Kullanılmayan bir ton hesap var 5 level'in üstünde, adam IC-OOC para basıp topluyor istediği kadar hesabı.
Sunucuda ticaret yasak, oyuncuları ticaret yapmaya neden teşvik ediyorsun?

Bak bu yazdıklarını komik buldum mesela. Sunucuda Money Farming yasak, sen neden Money Farming yapıyorsun? Zeit isimli bir sürü VDS hesap var ¿
Her flim maaleseff öyle en düşük 375 k vermiyor, Kaldı kı diğer şirkette çalışan userler 24 saat oyunda aktif olmuyor.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 04 Mart 2022, 21:20:33 »
Destekliyom
1

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2022, 21:51:06 »
Şirketteki kişiler zaten gerçek oyuncu değil VDS hesaplar olduğu için onlara maaş vermeye gerek kalmıyor bu sayede çıkartılan her film 250k bile olsa ek kazanç sağlıyor. iki-üç tane VDS alıp içine hesap atıp afk bırakmak kolay iş arkadaşlar bunu uğraşarak yaptığınız için bir başarı olarak mı görüyorsunuz? Görüyorum ki bazı arkadaşlar konuyu pek anlayamamış. Biraz kitap okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca telefon doğrulaması gelmeden önce hesap oluşturup, telefon doğrulaması geldikten sonra insanlara "sizde 10-20 tane telefon numarası bulun kolaysa" demek gerçekten çok komik bir durum :D. 10-20 tane telefon numarası bulmaya gerek yok zaten Money Faming yapan adam yine gider hesap ticaretine bile girer o yüzden fazla konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı GreatmassacRe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Charles Cox Lv.34
Son giriş: 28 Mart 2024, 20:03
Toplam oynama: 219 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***esi
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:28
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Oscar Liam Lv.34
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Ağustos 2022, 16:39
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2022, 23:02:45 »
Şirketteki kişiler zaten gerçek oyuncu değil VDS hesaplar olduğu için onlara maaş vermeye gerek kalmıyor bu sayede çıkartılan her film 250k bile olsa ek kazanç sağlıyor. iki-üç tane VDS alıp içine hesap atıp afk bırakmak kolay iş arkadaşlar bunu uğraşarak yaptığınız için bir başarı olarak mı görüyorsunuz? Görüyorum ki bazı arkadaşlar konuyu pek anlayamamış. Biraz kitap okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca telefon doğrulaması gelmeden önce hesap oluşturup, telefon doğrulaması geldikten sonra insanlara "sizde 10-20 tane telefon numarası bulun kolaysa" demek gerçekten çok komik bir durum :D. 10-20 tane telefon numarası bulmaya gerek yok zaten Money Faming yapan adam yine gider hesap ticaretine bile girer o yüzden fazla konuşmaya gerek yok.
Anlaşılan sizler hesap ticaretine fazla girişiyorsunuz, Direk insanlara bu tarzda imhalarda bulunuyorsunuz, 23 Vds hesap zaten bulman imkansız ancak maddi gücün yüksek olacak ki bunların hepsine bir vds alıp bağlayacaksın, en ucuz vds 20 tlden 440 tl yapar kimsede 440 tl para harcamaz kolay kolay.
Sadece bir yorum olsun diye yorum yapmakta bilemedim, Senin biraz kitap okuyup bu konulardan ders çıkarman lazım, İnsanları eleştirmek yerine sizde kazanmayı deneyin.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2022, 00:45:58 »
Anlaşılan sizler hesap ticaretine fazla girişiyorsunuz, Direk insanlara bu tarzda imhalarda bulunuyorsunuz, 23 Vds hesap zaten bulman imkansız ancak maddi gücün yüksek olacak ki bunların hepsine bir vds alıp bağlayacaksın, en ucuz vds 20 tlden 440 tl yapar kimsede 440 tl para harcamaz kolay kolay.
Sadece bir yorum olsun diye yorum yapmakta bilemedim, Senin biraz kitap okuyup bu konulardan ders çıkarman lazım, İnsanları eleştirmek yerine sizde kazanmayı deneyin.
İnsanları bu şekilde kolayca suçlayabiliyor musun? Hesap ticaretine girecek birisi değilim çünkü ben sizler gibi zamanımı sırf IC para kazanabilmek adına harcamıyorum veya tüm gün vaktimi rinada geçirmiyorum. Gördüğün gibi benim 20-30 tane VDS hesabım da yok. 23 VDS hesap bulmak imkansız değil bunu sana oyun içinde gösterebilirim ayrıca her vds 20tl değil bedavaya bile bulursun. Bu sunucuda değil 440TL, 600-700TL harcayan insanları tanıyorum. Parası olan yapar bir şey diyemeyiz.

Sen anlatılmak istenilen şeyi anlamamışsın hala bana burada şu kadar vds bulmak imkansız, şöyle böyle diye açıklamalar yapıyorsun üstüne kitap okuyup ders çıkartman lazım felan diyorsun :D. VDS hesaplar ile oyundan AFK atmak kolay bak benim maddi olarak durumum yerimde ama böyle şeylere para harcamıyorum harcayan insana ise laf etmem ama burada söylemek istediğim şey bu değil. VDS alıp rinada hesap atmak kolay bunu herkes yapabilir ama sorun sistemin bu şekilde oyunculara kolayca para dağıtması ve bir RolePlay sunucusunun P2W mantığına dönmesi. Şuan bende gidip VDS alıp rina hesabı alıp Money Farming ile dünyanın parasını kasarım ama bunun yapılmaması gerekiyor, bir RolePlay sunucusunda bu şekilde kolayca ve adil olmayacak şekilde para kasılması normal karşılanabilecek bir durum değil.

Eskiden vdslere rina hesabı atmak daha kolaydı çünkü telefon doğrulamasından sonra işler zorlaştı ama yinede son bulmadı. VDS'lere para harcayan kişi yine gidip aynı şekilde rina hesapları satın alır ve onları VDS'lere atıp Money Farmnig yapar, yani anlayacağın bu iş hala kolay bir şekilde yapılıyor yalnızca maddi durumunun yüksek olması gerekiyor. Umarım demek istediğim şeyi anlamışsındır kitap okumakta fayda var dediğim kısım bunun içindi aynı şeyleri tekrarlamana gerek yok.

Spoiler:
Yorum yapmak için yorum yapmadım. Birilerini kışkırtmak için anlamsız şeyler yazmanın anlamı yok. Ben bu duruma karşı olan birisiyim zamanında AR-GE'sini felan açtım ama reddedildi. Daha fazla AR-GE açmam fakat açılanları ise desteklerim. Ayrıca amacım kışkırtmak veya sana sallamak değil, demek istediğim şeyin ana fikrini anlamamışsın hala aynı şeyleri tekrarlayarak beni kışkırtmaya çalışıyorsun. VDS ile Money Farming yapılmasını saçma buluyorum yapan varsa yapsın ben sadece yanlış olduğunu düşünüyorum. İsterse yönetim izin versin beni bağlayan bir durum yok ben yine oyunumu oynamaya devam ederim.

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2022, 02:05:35 »
VDS kontrolü sağlayan çeşitli sunucular mevcut.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2025, 18:18
Toplam oynama: 255 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 22:59
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2022, 02:50:59 »
VDS de bildiğin farm oluyor, bana göre balık botundan farkı yok. Balık botu daha fazla kazanç getiriyor sadece. Balık botu yasaklanıyorsa, VDS den şirkete saat vermesi bence kaldırılmalı.