1- Arkadaş çevrem ile bir yerde toplanıp, birbirimize silah desteği vs. yapacağız. Bu şekilde birbirimize güvenimiz artacak ve dostluğumuz daha sağlam hale gelecek.
Bir fikir atacağım ortaya; "Bundan sonra hep beraber takılalım, burası da bizim mahallemiz olsun!" gibisinden. Kabul edecekler ve bu şekilde Ailemiz'i kurmuş olacağız.
Bir çete var bizim bildiğimiz, ismini unuttum şuan. Onların yanına gidip onlar ile de dost olmaya çalışacağız, aramız bozulursa sonuna kadar savaşacağız.
2- 1. Maddede belirttiğim gibi.
3- Roleplay üzerinden Dyper karakterinin sevgilisi var, onunla ciddi düşünüyorlar ve evlenmeyi düşünüyorlar. Dyper ona bir yüzük alacak ve mahallede teklif edecek.
Kız kabul ederse mahallede düğün yapacağız

4- Meslek yapacağız arkadaşlarla deli gibi, tüm parayı kumara basacağız. Kumarda bir kere tutturalım bizim için iyi olur. Paramız yeterince olduktan sonra araç alım-satım ile uğraşacağız.
5- On(10) ve üzeri aracımız olduğunda(bullet/infernus/sultan gibi.) galerici gibi bir şey olacağız, daha çok al-sat yaparak ünümüze ün katacağız(paramıza para katacağız)
Şuanlık planlarım bu kadar, ve dahası'da gelir zaten...