Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REHBER]Resmi birliklere olan rabet

Başlatan Ecelimbe, 28 Şubat 2022, 13:12:43
Okunma sayısı 860 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
[REHBER]Resmi birliklere olan rabet
« : 28 Şubat 2022, 13:12:43 »
Merhaba,
sunucuda resmi(PD,SD,FD) birliklere çok rabet var ve oyuncularla konuştuğumda bana bundan şikayetçi olduklarını, sunucuda diğer birliklerin bot olduğunu ve sadece pd ve sd birlikleri normal oyuncuları barındırdığını söylediler bende bunun üzerine il-legal birliğe geçtim ve bir araştırma yaptım, araştırma sonucumda, resmi birlikler yani SD, PD FD birlikleri gerçekliği daha ön planda oldukları için insanlar bu birlikleri tercih ediyor örneğin PD,  @Xenia @OnlyWord 
gibi insanların sayesinde bu birlikler gerçekliği bir süre sonra yakalamış ve bunun izinden gitmiş.

Oyuncularada bu gerçeği yaşama olanağı sağladığı için insanlar sürekli olarak legal birliklere giriyorlar, oysa ki il-legal birlikler'de gerçeği yansıtsa yani amaçları sadece PD ve SD ye sıkmak değilde, yükselmek, şehrin sesi olmaya çalışmak gibi birşey olsa gerçektende il-legal birliklerde realistik olur ve böylelikle insanların çoğunluğu PD, SD, FD gibi birlikler yerine gelip il-legal birliğe girer, PD ve SD realistik olmayan birlikler için evet bazen zorda kalıp raydan çıkabiliyor ama bunun sebebi kesinlikle gerçekliği yansıtmayan birliklerdir, bu yüzden sunucuya artık bot demek bence bir süre sonra sıkıcı bir hal almış, çünkü bu adamlar 15 level'e kadar geliyorlar ve hadi bi DM atıp çıkalım diyorlar,
inanın tüm birlikler realistik olsa sunucuda ki yetkililerin odak noktaları dağılmaz böylelikle sunucuda ihlal yapan oyuncular en fazla 5-10 dakika sürer belki ihlal yapmaları, saygılar sevgiler.
Spoiler:
Bende yakın bir zamanda döneceğim bilgisayarımı satmak zorunda kaldım ondan fazla giremiyorum sunucuya döndüğümde şerif departmanına giricem şerif departmanı kontenjan açarmısın bana tşkler.

Motyonlife
1

Çevrimdışı samett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Haziran 2022, 21:30
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Ynt: [REHBER]Resmi birliklere olan rabet
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2022, 14:14:51 »
"Oyuncularada bu gerçeği yaşama olanağı sağladığı için insanlar sürekli olarak legal birliklere giriyorlar, oysa ki il-legal birlikler'de gerçeği yansıtsa yani amaçları sadece PD ve SD ye sıkmak değilde, yükselmek, şehrin sesi olmaya çalışmak gibi birşey olsa gerçektende il-legal birliklerde realistik olur"

Onun için illegale para kazanma dışında bir üstünlük vermeleri gerekiyor öz ablam ne anlatıyon
1

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman