Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina RolePlay Kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Başlatan Safarmarixa, 26 Şubat 2022, 19:12:08
Okunma sayısı 706 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Rina RolePlay Kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2022, 02:37:02 »
Her yerde aynı durum geçerli. İyiler, kötüler, efendiler, toksikler... burada iyiler fazladır, orada toksikler. Sen onları takmazsan, ellerine koz vermezsen, güçlendirmezsen, egolarını beslemezsen, onlar azalır. Ama toksik insanların kölesi olmaya devam ederse insanlar, sayıları azalmaz, güçlenirler. Üstüne alınan alınsın, beni bağlamaz. Bu zamana kadar efendi insanlarla tanıştım, toksiklere denk gelmedim. Denk geldiysem düzeltmeye çalıştım, düzelmeyen ile dostluğumu bitirdim. İyi insanları da siz, toksik insanları da siz seçiyorsunuz. Toksik insanlar hakkında konular açıyorsunuz, yorumlar atıyorsunuz, egolarını okşamalarına yardım ediyorsunuz. Siz ne kadar düşman olsanız da, onunla dalga geçseniz de, o güç kazanıyor, buna emin olun. Eminim, toksik kitlenin bu kadar fazlalaşmasını Rina istememiştir, onlara bu kadar fırsatı veren kitleye laf söylemek lazım. Kanun bu, insanlar ikiye ayrılır. Sadece Rina kitlesi değil, her yerde bu tip insanlar var. Bu tip insanlara fırsat verilmezse, egoları okşanmazsa, yol alırlar.
1

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: Rina RolePlay Kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2022, 14:10:02 »
rinaya bağlı olan bir şey değil nereye gidersen hangi multi oyunlara girersen gir illa bir toxic kitle yada tild kitle vardır.
1