Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[12/03/2022-IN PROB]Ragnar_DeLuca - Tutum

Başlatan Merdoo, 07 Şubat 2022, 20:08:13
Okunma sayısı 1317 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merdoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luis Shellby Lv.26
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 09:17
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2023, 01:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [GOREV VERILDI]Ragnar_DeLuca - Tutum
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2022, 21:11:58 »
Oluşturduğum Ek Olarak 2 Konu Aşağıdadır.

1-https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/grand-theft-auo-san-andreas-arac-modu-nasil-kurulur/

2-https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/grand-theft-auo-san-andreas-easter-egg/new/#new

@Ersadasa

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [12/03/2022-IN PROB]Ragnar_DeLuca - Tutum
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2022, 22:01:44 »

Probation süreciniz an itibari ile başlatılmıştır.
Probation süreciniz boyunca sadece izin verdiğimiz karakteriniz ile oynayabilirsiniz. Oynayabileceğiniz karakter: Ragnar_DeLuca
Probation süreniz: 15 gün
Probation, şartlı tahliye anlamına gelmektedir.
Probation süreniz boyunca aşağıda bahsi geçen veya yönetim tarafından ciddi kabul edilebilecek ihlaliniz/ihlalleriniz durumunda probation süreciniz iptal edilecek ve tekrar yasaklanacaksınız. Probation'u ihlal etmeniz durumunda yasaklı kaldığınız süre boyunca EN AZ 30 GÜN probation başvurusunda bulunamayacaksınız.
İhlaliniz durumunda hiç bir itirazınız dikkate alınmayacak olup, iki aya kadar platformdan mahrum kalabilirsiniz. Bu nedenle aşırı hassas olmanız önerilmektedir.

Aşağıda ciddi kabul edilen örnek ihlaller yer almaktadır:
  • Sizi diğer oyunculardan üstün kılacak veya sunucunun size izin vermediği herhangi bir script veya hile
  • Ortak Nezaket / Sağduyu
  • Deathmatching (DM)
  • Rolden Kaçmak (/q veya bağlantı kopması yoluyla)
  • Hesap ile ilgili herhangi ihlaller (Hesap Devri, İzinsiz Multiaccount, Money Farming)