Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

YAYAN SNIPER (ARGE)

Başlatan SPEX, 26 Ocak 2022, 08:22:17
Okunma sayısı 11868 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SPEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Şubat 2025, 21:23
Toplam oynama: 119 gün, 6 saat
Birlik: ********CHT
Son giriş: 30 Ekim 2023, 23:05
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: YAYAN SNIPER (ARGE)
« Yanıtla #110 : 11 Şubat 2022, 21:01:45 »
(.................)

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #111 : 11 Şubat 2022, 22:34:25 »
Düşüremeyeceklerini anladıkları an sniper çekiyolar saçma madem pdde sniper imkanı var illegalede getirilsin burda da şimdi pd arkadaşlar ağlar yok biz öyle şöyle o öyle değil arkadaş düşüremeyince hemen snipe sarılmayın
Alışmışlar artık her gördüklerine hiledir diye sniper çekiyorlar, sd de nerdeyse 15 kişide sniper ribonu var pd yi hiç bilemiyorum ama çok abartılı bir şekilde sniper kullanıyor.

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
« Yanıtla #112 : 12 Şubat 2022, 00:50:07 »
Hmm, şimdi ilk sayfada birkaç yorum okudum. Hasarı ile alakalı, polis devlet falan yazmışsınız. Pekala o halde, madem yayan sniper yok o zaman devlet ya hani realistik olarak o zaman G2 Bearcatler de zırhlı araca giriyor, mermi geçirmesinler veya SWAT SEB personellerinin üzerine normal patrol devriyesinden üst düzey yelek, kask, zırh var. O zaman onlarda devriye çıktıklarında 200 Zırh ile çıksınlar. Sniper zaten herkeste olan bir şey değil. Şerif içinde ki işleyişi bilmiyorum fakat Polis içinde normal bir SWAT memuru olduğunda kendini uzun bir süre kanıtlaman, uyarı almamalısın ki divizyonlar içinde de rütbelendirme var ve sniper kıdemine ulaşmak için gerçekten çok fazla uğraşmanız gerekiyor. O sniper ı almak o kadar kolay bir şey değil yani. Kazanması zor ama kaybetmesi çok kolay olan bir olay, olayları sadece illegal taraftan izlemeyip birazcık daha empati kurarak veya başka şeyler yaparak durumu anlayabilirsiniz. Her olaya da sniper gelmiyor zaten, hile olur çok fazla kişi olur, bütün polisler yaralıdır vs. Zaten bildiğim kadarı ile pd yönetimi sniperı alabilen kişilerin azalması veya daha çok zorlaşması hakkında çalışıyor. Attığınız videoda zaten onu kullanan kişiye orada yaptırım uygulanıyor zaten. İyi Roller.

Çevrimdışı Nathea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2022, 22:28
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
« Yanıtla #113 : 12 Şubat 2022, 01:16:47 »
knk 4 kisilik sultan gorur gormez sniper aliyolar hile olup olmasi onemsiz gecen.gun catistik saydim tam 5 sniper var adamla aramizda 2 metre mesafe var sniper cekiyo
ayrica illegal devletten ustun olamaz diyen arkadaslara soyluyorum bunu oyun oynuyoruz
bide 2 sultan tum departmani dusuruyo genelde :smiley:
1

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #114 : 12 Şubat 2022, 01:24:59 »
Her şeyin yeri ve zamanı vardır elbet..  :onay: :rina: :kardanadam: :moon: :like:

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #115 : 12 Şubat 2022, 01:31:06 »
Hmm, şimdi ilk sayfada birkaç yorum okudum. Hasarı ile alakalı, polis devlet falan yazmışsınız. Pekala o halde, madem yayan sniper yok o zaman devlet ya hani realistik olarak o zaman G2 Bearcatler de zırhlı araca giriyor, mermi geçirmesinler veya SWAT SEB personellerinin üzerine normal patrol devriyesinden üst düzey yelek, kask, zırh var. O zaman onlarda devriye çıktıklarında 200 Zırh ile çıksınlar. Sniper zaten herkeste olan bir şey değil. Şerif içinde ki işleyişi bilmiyorum fakat Polis içinde normal bir SWAT memuru olduğunda kendini uzun bir süre kanıtlaman, uyarı almamalısın ki divizyonlar içinde de rütbelendirme var ve sniper kıdemine ulaşmak için gerçekten çok fazla uğraşmanız gerekiyor. O sniper ı almak o kadar kolay bir şey değil yani. Kazanması zor ama kaybetmesi çok kolay olan bir olay, olayları sadece illegal taraftan izlemeyip birazcık daha empati kurarak veya başka şeyler yaparak durumu anlayabilirsiniz. Her olaya da sniper gelmiyor zaten, hile olur çok fazla kişi olur, bütün polisler yaralıdır vs. Zaten bildiğim kadarı ile pd yönetimi sniperı alabilen kişilerin azalması veya daha çok zorlaşması hakkında çalışıyor. Attığınız videoda zaten onu kullanan kişiye orada yaptırım uygulanıyor zaten. İyi Roller.

Sorun sniperi kaç kişinin kullandığı değil, nerede ve nasıl kullanılması gerektiği bilinmemesi.

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
« Yanıtla #116 : 12 Şubat 2022, 01:31:35 »
knk 4 kisilik sultan gorur gormez sniper aliyolar hile olup olmasi onemsiz gecen.gun catistik saydim tam 5 sniper var adamla aramizda 2 metre mesafe var sniper cekiyo
ayrica illegal devletten ustun olamaz diyen arkadaslara soyluyorum bunu oyun oynuyoruz
Burası roleplay sunucusu. Madem iki sultan tüm departmanı düşürüyor, sniper çekildiğinde de gelip ARGE veya başka şeyler oluşturmayacaksın. ARGE'yi desteklemiyorum, diyeceklerim bu kadar.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #117 : 12 Şubat 2022, 01:59:09 »
4 kişi devlete kafa tutuyorsun sniper alınınca Ar-Ge açıyorsun burada bir sorun var ya oyuncular İllegal ile legal i bir tutuyor yada biz Meksikadayı mafya çete pd den güçlü yada eşit

Çevrimdışı Yedoflu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #118 : 12 Şubat 2022, 02:37:59 »
Her şeyin yeri ve zamanı vardır elbet..  :onay: :rina: :kardanadam: :moon: :like:
AHAHAHAHAHAH Evet herşeyin yeri zamanı her çatışmada sniper kullanılması, haklı. Devam böyle.

Çevrimdışı Ba2HN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:42