Karakter tanıtımına atılan roller yasaklı ve tanıtım sahibinin izni olmadığı için tanıtım kapatılmıştır.
31. YASAKLANMIŞ ROLLER
Sunucuda belirli roller yönetim tarafından yasaklanmıştır.
Aşağıdaki listede bunlar belirtilmiştir:
Seri Katil Rolleri: Hitman rolleri yasaklanmıştır.
Muhbir/Köstebek Rolleri: İllegal bir biçimdeyken polise sığınamazsınız. (Dedektif Büro veya SABI'nin resmi muhbirleri bu kapsamda değildir.)
Türk/Müslüman/Arap/Azeri/Terörist Rolleri: Yönetim izni almadan türk, azeri, herhangi bir türk boyu, özbek, kırgız, kazak, arap, kürt, müslüman veya terörist rolleri yapamazsınız. Türk rolleri ayrı bir kuralla aşağıda genişletilecektir.
Refleks Rolleri: Karşı tarafınıza yapılan rollerde refleks gösterip rolü engelleyemesiniz. (Örn: *tam mermi geleceği sırada sağa zıplayarak bunu önlemiştir)
Badkid: Yönetim izniyle çocuk rolü yapıyorsanız, bu imtiyaz altına sığınarak 'kötü çocuk rolü' yapamazsınız.
Badcop: Yönetim izni olmadan kötü polis rolleri yapamazsınız.
CIA/Ulusal Güvenlik vs. Rolleri: Sunucuda var olmayan resmi kurumların rollerini yapamazsınız.
İllegal / Etik Dışı Avukat Rolleri: Lisanslı avukatlar illegal rol yapamazlar. Ruhsatsız silah barındıramazlar veya illegal birliklere katılamazlar. Baro etiğine uymayan roller gerçekleştiremezler.
Hotdog Aracının Kötüye Kullanımı: Hotdog aracı çatışma için kullanılamaz. Hotdog aracı satış rolleri veya seyehat amacı dışında kullanılamaz.