Yorumlar için teşekkürler. Ben açıya falan değil keyfime bakıyorum. Keyfim ve kahyası nasıl bir ss almamı isterse öyle alıyor ve editleyip paylaşıyorum. Sizler de nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz, bunun için belirli bir kural ve zorunluluk yok. Ben farklılıkları seviyorum, farklı farklı paylaşımlar yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. 
Keyfin ve kahyası nasıl bir ss almanı isterse ss alıyorsun fakat bu tanıtımı tek sen incelemiyorsun, eleştiriye birazcık açık olun. Keyfini bir kenara bırakıp çeşitli freecam cleolarını kullanarak daha iyi açılar yakalayabilirsin, inan bana kötü eleştiriler azalıcaktır. Tabii sen keyfine uyup eleştirilere aldırış etmezsen bir şey değişmeyecektir, iyi roller 
Ben de sizlere diyorum ki istemiyorsanız görmezsiniz rollerimi. Girip bakma tanıtımıma bu kadar basit. Git kendine bir karakter tanıtımı aç sen güzel açılarınla rollerini orada sergile. 
İsteyip istememek ile alakası bile yok, ben buraya gelip güzel tanıtımları inceleyip ileti atıyorum. Araya senin tanıtımın giriyor, incelemeye karar veriyorum ve böyle açıları görüyorum. Eleştiri yaptığımda da ters tepki alıyorum, gerçekten tuhaf.. En iyi açıyı ben alırım, en iyi tanıtımı ben açarım gibi bir iddiam da yok. Tekrardan iyi roller.