Yukarıdaki olayın bütün rol fotoğrafları var elimde, ben yukardaki yazıyı yazdıktan sonra oyuna dönüyorum ve bu olay karşıma geliyor. Olgun bir şekilde düşünecek değilseniz, rol yapmayın.

Selamun aleyküm kolay gelsin.
Kardeşim birlikteki üç kişi evimin önüne geliyor ve hangi ailedensiniz diye sorular soruyor. Evin önünde iki siyah araç olan herkes mafya/ekip/çete olmuyor. Yirmi dört saatiniz var diyip tehdit savuruyor. Yolun ortasında AK-47 ilede beklemesin. Bu oyun platformunda insanlar istedikleri konsepti seçerek eğlenmek istiyor. Gerçek dışı hareketleri yapmaya gerek yok. James Alonso ve diğer iki maskeli arkadaş bunları okuyarakta iyi anlarsınız.
[/quote]
[/quote]Yani biz burda seni kaçıracaktık oyunda kaçırma rolleri yasakmı yok birlikle alakası varmı yok bizim yaptığımız şeyi birliğe vurmanın sebebi ne adam orda gelip bize deagle ile sıkmasa seni sadece kaçırıp götürecetik korkutup geri bırakacaktık bunun dışında bir şey olmayacaktı ama tanımadığımız adam geliyor bize deagle ile sıkıyor senin için sen bu olayı birliğe vuruyorsun + biz orda sanamı kimdensin ,24 saatin var dedik yok sadece sen bize küfür ettin diye korkutup geri bırakacaktık + rus mafyasıyız farkındaysan o bölgeye kendimize almak isteyebiliriz bunun için gelip size öyle diyebiliriz gayet nomral bir şey sen rus mafyasının adamına küfür ediyorsan sonuçlarına katlanırsın yolun otrasında ak ile duruyor durmasın diyorsun ben caddenin ortasında ile ak ile durabilirim değilmi sonuçları beni etkiler seni değil + Burda yaptığımız gerçeklikle alakası yok diyorsun ,Sen elinde ak 47 olan altında pahalı bir araç olan , bir mafyanın elemanı olan adamlara gerçek hayatta bi küfür et adamların sana ne yapıyor bi gör biz orda sıksak dm olurdu o yüzden kaçırıp korkutacaktık olay bu o adam deagle ile taramasa seni götürecektik korkutup geri getirecektik bu kadar bu olayı birliğe vurmanın anlamı yok yani