Açıkçası bu vds olayları bana da çok saçma geliyor. 30 40 milyonlar. Eskiden Richmanda 300k olan villanın şimdi 10 milyon olması. Yani sunucuda oynamayan binlerce bot vadeye verirsin hepsine gold vip aldırırsın. Şirket kur tüm vdsleri aktif bırak. Şirket al hepsini içine dahil et artık kimseden şirket ilanları da eskisi gibi gelmiyor. Herkes afk karakterleri şirkete alıyor herhalde. Günde birinden 50k gelse on vds varsa tak 500 bin bir ayda 15m yani. Bu bence saçma biraz. İnsanları karakterlerinde oynamaya teşvik eden bir uygulama olacak ki sunucuda rol göreceğiz.
Eskiden karakter tanıtımlarının karakterlerin bir ağırlığı olurdu. Şimdi vdslerin ağırlığı daha fazla.
Yani admine muhtaç olmamak ve önemli olan rolün olması tabii ki çok güzel. Fakat insanların para ve kazanmak için oynaması da rolü azaltıyor. Ben de para kazanmaya uğraşıyorum çünkü büyük roller için para rolün heyecan ve motivasyonunu arttırıyor. Mesela çekilişler yapıyorum. Yine kazandığımız gidiyor fakat bu 50m si olan 40msi olan Richmanda her yeri olan arkadaşlar yani saçma bence.
Henüz aklımda somut bir fikir yok kimsenin rolünü baltalamak eğlencesini kaçırmak istemem de rol sunucusu mantığından uzaklaşmasını da istemem. Güzel bir düzenleme gelebilir.