Yorum atmıştım ama gine yazıyorum, diğer sadece dm peşinden koşan af ederek söylüyorum geri zekalılardan uzak böyle bir birlik açmışsınız.Eski Guantanamo kadar olmasada işleyişiniz hoşuma gidiyor fakat size bir önerim olucak.Bildiğim kadarıyla elinizde çok güzel bir bar var, bu barı rol işleyişi olarak kullarsanız hem insanların hakkına güzel bir düşünce üretirsiniz hemde insanlar sizin gerçekten diğer zenciler gibi"Dogg naber ha-h? Mal lazimmmi" gibi rollerden uzak durup çok güzel rol yaptıgınıza inanacaktır.Tekrardan söylüyorum başarılı.
Zaten rollerimizi incelersen dogg şu bu kelimeler nerdeyse yok denebilecek kadar az kullanılıyor.Barın normal işleyişi şu şekilde oluyor;
İl-legal sevdiğimiz kişiler ile uyuşturucu rolleri yapıyoruz fakat legal birisine karşı çeteciliği bir kenara bırakıp kişiye bunu belli etmemeye çalışıyoruz.Kişi sayısınıda şuanlık olabildiğince az tutmaya çalışıyorum yani rol bilen kişileri seçip almaya daha özen gösteriyorum.
İşleyiş hakkında elimizden geldiği kadar yeni fikirler ile değişik bir yönetim biçimi uyguluyoruz.
Yorumun için teşekkürler.
başarılar
Teşekkürler Meriç.