Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Blacktiger Motorcycle Club | Chapter: Palomino Creek

Başlatan Fear, 06 Ağustos 2018, 04:49:30
Okunma sayısı 23431 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Edd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Forester Lv.11
Köken: Alman
Son giriş: 22 Mart 2022, 01:49
Toplam oynama: 32 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BLACKTIGER MOTORCYCLE CLUB
« Yanıtla #50 : 10 Ağustos 2018, 16:22:02 »
MC Rolleri hakkında gereğinden az bilginiz var ve birliğinizdeki bazı üyeler DM amacı ile duruyor sunucuda.

İleride daha mı iyi olursunuz veya ben mi sadece kötü üyelerinizi gördüm bilmiyorum umarım onlar kötü üyelerinizdir, başarılar.
Merhaba,
Açıkcası 3 yıldır MC rolleri yapıyorum ayrı zamanda son 1 yıldır gerçek motorsiklet kulübü faaliyetlerine katılıyorum. Aramızda DM amacı ile duran kimse yok, olması mantıklı değil zaten aramızda barındırmayız. Sana göre kim kötü kim iyi bilmem ama kendi aramızda biz böyle de bir ayrım yapmıyoruz. Teşekkürler :)

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #51 : 10 Ağustos 2018, 16:33:02 »

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2018, 17:16:18 »
Ivor Blacktiger - Alıntı
MC Rolleri hakkında gereğinden az bilginiz var ve birliğinizdeki bazı üyeler DM amacı ile duruyor sunucuda.

İleride daha mı iyi olursunuz veya ben mi sadece kötü üyelerinizi gördüm bilmiyorum umarım onlar kötü üyelerinizdir, başarılar.

Rolümüzü 1kez görmediğin halde, aktif bir çatışma ortasına atlayıp "DM yaptılar" diyorsun. MC Rollerine gelirsek eğer, sana sadece 2görsel ile yanıt vermek istiyorum.Resimler kendi resimlerimdir.Umarım ne demek istediğimi anlarsın güzel kardeşim.

Yaptığınız rolleri izledim. Screenshots Edit'i başarısız yapmanızdan ve sizle iken yaralı rolü yaptığım sırada izlenimimden bazı üyeleriniz saçma bir rol yapıyor. Altta spoiler ile anlatmak istediğimi anlayacaksınız ki birliği kötülesem birlik üyeleriniz demem. Birliğin sahibinin rollerini veya birlik yetkililerin rolünü görmedim. Gerçek hayatta MC'de olmanız sadece klasikleşmiş MC kültürünü bilebilirsiniz ki benim Türkiye'deki MC üyelerine büyük saygım var sebebi şudur ki Türkiye'de MC'i insanlarımıza çok iyi gösteriyorlar. Türkiye de uyarlanan MC kültürü ve Amerika'daki MC kültürü birbiri ile pek örtüşemez çünkü bizim halkımız ve Türk kültürü farklıdır ona göre Türkiye'de MC'yi yansıtırsın. Reelde önünden geçen arabaya sıkamayacağınız gibi @Ivor Blactiger - bu oyunda da çatışmada yoldan geçen arabadaki kişiyi vurarak mekanımı basıyordun diyemezsin. DM'den hapis yediğini unutmayalım Ivor.

Spoiler:

Yolun ortasında motoru yüzde 45 döndürüp yolu riske atmanızda ayrı bir hatadır çünkü bu oyunu gerçek hayatta oynuyormuşuz gibi düşünmeniz gerekir. O yolda sadece siz yoksunuz realistik düşüncede oradan geçen arabalarda bulunuyor. Bu yol ile de bir hatanızın olduğunu gördüm.

Spoiler:

Adamın üstüne işeyen ve yerde duran insana (yaralı) sopa ile vuran arkadaşımızın kafasını bilmiyorum büyük ihtimalle birliğinize yeni katılmıştır ve MC'i siz ona öğretmek istiyorsunuzdur. Diğeri ise birliğinizde bulunan kişilerin aksesuarı uygunsuz kullanması. SA:MP'da MC rollerinde güzel bir Skin Pack ile başlarsınız ve genellikle sadece maske takarısınız(bandana-rag dahil). SS'de sadece Soul ve Blayne'den bahsediyorum. Ivor'un rollerinde her hangi bir sıkıntı göremedim.

DM Olayına gelir isek çatışma sırasında ben sadece yoldan geçen maskesiz, silahsız, illegal bir şey bulundurmayan ve hakaret etmeyen birisiyim. @Ivor Blactiger kendisi reel de biliyordur ki çatışma esnasında veya kavgada kavgaya veya çatışmaya dahil olan birine saldırmazsınız. Realistik düşünür isek o kasaba orta nüfuslu bir kasabadır o çatışma esnasında belki de 2-3 araç sürekli halde geçiyor yada yoldan geçen insanlar var. Sizin amacınız çatışmada sadece düşman kişileri vurmaktır ki eminim o çatıştığınız kişilerle bir bağlantım yok zaten o esnada birliğimde tek kişiyim. Arkadaşımın evi sizin kasabanızda bulunuyordu bende onu arıyordum sizin olduğunuz taraftan da makul ki geçiyorum.

Ek olarak; sizi kötülemiyorum şu anki izlenimim ile gelişebileceğinizi inanıyorum ki sizi kötülemek olsa amacım MC hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz derdim fakat gerektiği kadar bilmiyorsunuz diyorum. Zaten önceden de anlattığım gibi Türkiye de olan motor kulüpleri ve Amerika'da bulunan yabancı kulüpleri birbirleri ile örtüşmez. Tanıtımınızı incelediğimde de farkına vardım ekran görüntüleriniz oyunun kalitesini bozuyor ve çirkin bir görüntüler vardı. Reel de bir motor kulübünde olmanız Amerika'daki veya SAMP'deki roleplay de daha üstün olmanızı göstermez veya uzun süre oynamanız. Ben sizin ileride daha iyi olacağınızı inanıyorum.

Spoiler:

Çevrimdışı Tom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tommy Wood Lv.7