Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Joey Benetton |İş yeri başvurus|

Başlatan BONEZ, 05 Ağustos 2018, 22:47:18
Okunma sayısı 308 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BONEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ekim 2019, 18:38
Toplam oynama: 34 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Joey Benetton |İş yeri başvurus|
« : 05 Ağustos 2018, 22:47:18 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Joey Benetton,Felicio Benetton,Paul Flynn,Eno Hamc

1.02:Oyun içi seviyeniz?:12

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Benetton birliğinin lideriyim,birlik için roller yaptırmayı planlıyorum.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın hergünü 5-6 saat arası.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:MACKBEAR

2.03:İşyeri tipi:Bar/Pub

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:1984'de Manhattan'da doğdu Los Santos'a geliş sebibi babasının kurduğu teşkilatlanmayı idare edenen abisinin ölümüydü.Los Santos 'a geldi grubun patronu oldu ve Los Santos'ta yer ediniyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
ICJoey kara para aklamak ve servetine gelir katmak için bir işyeri satın almak ister böyle hem legal gözükecek bende karalara aklayabilecektir.Görüşmeler bu mekanda yapılacak ve  aileye girmek isteyen kişiler bar üzerinden aileye dahil olacaktır.

OOCAslında detaylı bir planından denemez,bildiğiniz üzere mafya konseptinde rol yaptığımız için illegale geçiş için bize bir süre tanıyacak bölüm olacak,bu sayede hem aldığımız kişilerin rol düzeyini görme hemde birlik için zevkli roller çıkaracağız.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucu aktif bir Cafe Pub omadığını fark ettik ayrıca bizim birliğimizin konsepti içinde uygun bir yer rol olacak bu cafede rol yapacağız partiler düzenliyeceğiz ve barı aktif tutacağız.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirde en iyi barlardan birisi olacak hafta sonalrı ve gecelerin vazgeçizlmezi olacak.insanlar keyfili şekilde içki içecek dans edeck ve eğlenecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, BONEZ; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.