Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Johann Freudenberger

Başlatan Baki, 25 Ağustos 2021, 14:10:44
Okunma sayısı 2319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:03
Toplam oynama: 307 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:10
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Johann Freudenberger
« : 25 Ağustos 2021, 14:10:44 »
Johann Freudenberger
25.08.2021 - 13.45

The Los Santos County Sheriff's Department
Bu bir yaşam hikayesi...

BİLGİLENDİRME

Adı:Johann                                           
Soyadı: Freudenberger                                 
Kökeni/uyruğu: Alman             
Telefon numarası: 888-0-777
Yaşı: 32
Boyu: 1.92 CM
Kilo: 86             
Ev Adresi(varsa): Marina Los Santos. Kapı numarası: 85

BİLGİLENDİRME

Zamanını nasıl geçiriyor? Gününün çoğunluğu mesai başında geçiyor. Mesai saatleri dışında arkadaşlarına zaman ayırıp gece kulüplerinde eğlenmeye bayılıyor.
Sevdiği şeyler: Motor sürmek, poligonda atış yapmak, kamp yapmak, arkadaşlarıy çevresiyle zaman geçirmek, yeni insanlarla tanışmak.

Sevmediği şeyler:  El şakaları, boş muhabbetler, bir şey için sürekli ısrar edilmesi, kavgaya meyilli insanlar.
İlişki durumu: Sevgilisi bulunuyor.
Otobiyografi:
Ben Johann Freudenberger, 19.01.1991 tarihinde dünyaya gözlerimi Almanya'nın Frankfurt şehrinde açtım.
Annem Sophia Freudenberger bir aşçı, babam Henry Freudenberger ise bir müteahhit olarak görev yapıyordu.
Ailemin maddi durumu yaptıkları mesleklerden dolayı iyiydi, ilk çocuk olduğum için fazla sıkıntı çekmedim. Hatta sıkıntı çekmedim diyebilirim.
Yaklaşık beş yaşına girdiğimde bir erkek kardeşim oldu. Kardeşimin doğumunun ardından geçen iki yıl sonra ise üçüncü erkek kardeşim dünyaya geldi.
En küçük kardeşim doğduğunda okula yeni başlamıştım. Annem ve babamın ilgilerini küçük kardeşlerime yoğunlaştırması onları çok kıskanmama neden oluyordu. İlgi çekmek için okulda yaramazlık yapıyor, kavga ediyordum. Ailemin bu hareketlerime sert tepki göstermesi, benden sürekli iyi bir çocuk olmamı ve derslerime çalışmamı istemeleri; derslerimi iyi yaptığım sürece hediyeler alacaklarını söylemeleri beni heveslendirdi.
Onların söyledikleri gibi bir çocuk olmayı denedim, derslerime çalıştım, kavga etmedim ve yaramazlık yapmadım.
Bu hareketlerim babamın ve annemin bana karşı ilgisini daha çok göstermesine sebep oldu. Artık babamla daha fazla parka gidebiliyor, top oynayabiliyor, film izleyebiliyordum. Annem benim için leziz yemekler yapıyor, en az kardeşlerim kadar ilgi gösteriyorlardı.
Onların bu hareketleri beni daha da heveslendiriyor, derslerimi sıkı tutmamı, sürekli çalışmamı sağlıyordu.
Orta okul yani, ergenlik dönemi diyeceğimiz bu süreçte ailemden gördüğüm ilginin yetmediğini hissettim.
Derslerimi başarıyla yapıyor olmam, öğretmenlerimden taktir görmeme sebep oluyordu. İlgi görmeyi seven bir yapım var, daha fazla ilgi görmek için daha fazlasını yapmaya çalışıyordum. Bu sınıfımda ki erkek arkadaşlarımın beni kıskanmasına sebep olsa da, kız arkadaşlarımın çekici bulduğu bir durumdu. Erkek arkadaşlarımla aramı iyi tutmak içinse onlarla her teneffüs futboll oynayıp hoş sohbetler ediyordum. Okul çıkışlarında sınıf arkadaşlarımla zaman geçirmek, onlarla sohbet edip oyunlar oynamak beni daha sosyal bir hayata soktu.
Başarılı geçen orta okul serüvenimi lise yıllarımın başlangıcıyla bitirdim.
Müteahhit olan babamın inşaat sürecinde başında bulunduğu villaların en çok hakimlere ve avukatlara satıldığını anlatması, bana bu konuda heveslendirici söylemleri ergenlik yıllarımın en başlarında kafamda büyük bir yer edindi.
Ergenliğin verdiği hal ve hareket değişikliklerinin önüne derslerimi çalışarak geçmeye çalışıyordum. Küçüklükte alıştığım ders sevgisi bazı zamanlar oyun oynamaktan bile zevkli hale geliyordu. Çalışmaktan sıkıldığım zamanlar, sırada yanımda oturan ve aşık olduğumu düşündüğüm Roselia'ya şiir yazmakla geçiyordu.
Roselia sarışın, mavi gözlü ve çok güzel gamzeleri olan bir kızdı. Ona sevdiğimi söylemekten korkuyordum, ergenliğin vermiş olduğu bir özgüvensizlik vardı. Bir teneffüs vakti çantamda ki şiirleri gören Roselia bana karşı olan sevgisini söyledi ve ilişkimiz başladı. On altı yaşında hayatımın aşkını bulduğumu düşünüyordum.
Onunla olan ilişkimiz sıra dışıydı, herkes gibi bir parkta oturup sarılmak yerine beraber ders çalışıp boş zamanlarımızda televizyon izliyorduk.
Roselia lise hayatım boyunca sevdiğim tek kız oldu. Ondan daha iyi olabilmek ve ona bir şeyler öğretebilmek için ders çalışma tempomu daha üst seviyede tutuyordum.
Onunla ilişkim tam olarak dört yıl sürdü. Onunla olduğum bu süreçte çizgimi hiçbir zaman bozmadım. Bu durum üniversite sınavımda bana büyük bir avantaj sağladı. Ders çalışmayı eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmüş olmam istediğim Hukuk Fakültesi sınavlarını kolayca geçmemi sağladı. Roselia, onunla üniversiteden sonra hiç görüşmedim.
Başarılı geçen sınavımın sonucunda, Amerika'da bulunan 3. Stanford Üniversitesi'nin Hukuk Bölümünü kazandım.
Amerika'da daha önce hiç bulunmadım, orta okul ve lise yıllarımda aldığım İngilizce eğitimiyle geldiğim bu şehirde ilk birkaç ay çok zorlandım. Üniversitede aldığım eğitimin İngilizce olması, dışarıdaki hayatta konuşulan dilin İngilizce olması, insanlarla iletişim kurmanın verdiği güçlük çok yorulmama sebep oldu. Birkaç ay sonrasında İngilizcemin daha akıcı olmaya başladığını, insanlarla daha rahat iletişim kurmaya başladığımı, aldığım eğitimin daha faydalı olduğunu hissetmeye başladım. Sokaklarına, trafiğine, havasına alışmaya başladığım bu şehirde, artık üniversitenin kampüsünde bulunan yurtta kalmamam gerektiğini; kendime ait olabilecek küçük bir evde yaşayabilmenin daha rahat olacağını düşündüm. Bu durumu tatile gittiğim bir gün babamla konuştum. Babamdan aldığım parayla kaldığım eyalette, eğitim gördüğüm üniversiteye yakın küçük bir ev kiraladım. Üniversite eğitimimi başarılı bir şekilde tamamlıyordum, küçüklükten kalan ders çalışma alışkanlığımdan hiçbir zaman vazgeçmedim fakat eğlenmeyi de ihmal etmiyordum. Bazı geceler eğlence kulüplerine gidip dans ediyor, bazı geceler üniversitede ki arkadaşlarımla kamp yapıyor bir şekilde zamanımı kaliteli yapacak eğlenceyi buluyordum. 3. Stanford üniversitesinde geçirdiğim 4 yıllık eğitim sonrası avukatlık belgemi elde ettim.
Henüz üç yıldır kaldığım bu ülkeye fazlasıyla alıştım ve geri dönmek gibi düşüncelerden uzak durdum. Amerika'da yaşamak benim için Almanya'da olduğundan daha eğlenceliydi. Hala kiraladığım evde yaşarken, benimle aynı üniversitede okuyan arkadaşım Kayleigh Sinclair'in açtığı Sinclair Hukuk Bürosunda Avukat olarak işe başladım.
Yaklaşık altı aylık süren avukatlık serüvenimde, avukatlığın babamın bahsettiği gibi fazla para kazandıran bir meslek olmadığına, en azından kazandırdığı paraya göre yeterince sıkıcı bir meslek olduğuna emin oldum.
Avukat olduğumu gören babamın benimle duyduğu gururu fazlasıyla görebiliyordum. Avukatlık mesleğine başladığım altı aydan sonra ara vermek istediğimi ona anlattım ve bu süreçte bir eğlence kulübü işletmek istediğimi belirttim.
Nedensizce beni kabul etti, buna şaşırmış olsam da onun sayesinde Santos'ta The Pig Pen isimli eğlence kulübünü açtım.
East Los Santos bölgesinde bulunan bu mekan, konum olarak çete ve illegal eylemlerin tam kalbi olacak bir pozisyondaydı. Mekanı işletmeye başladığım ilk bir hafta hiçbir şekilde sıkıntı çekmedim. İnsanlar standart bir şekilde eğleniyor, ardından gidiyordu.
Geçen bir haftadan sonra Nashville adında ki bir çete liderinin mekana gelmesiyle işlerin artık daha zor olacağını anladım.
Haftalık on beş bin dolarlık kira almak istediklerini, mahallenin kendisine yani Nashville'ye ait olduğunu ve kira vermezsem hayatımın tehlikeye gireceğinden bahsetti. Bu yaşananlar üzerine LSPD'den destek istedim, bir akşam üstü mekana gidip eğlence için hazırlıklara başlayacağımda mekanın silahlarla taranmış olduğu, yağmalandığını gördüm. Bu durum canımı sıktı, onlara bahsettikleri kirayı vereceğimden kabul ederken mekanı tadilata aldırmak zorunda kaldım. Bu sırada LSPD'den halen destek istiyor, onların görevlendirdiği dedektiflerle gizli bir iletişim halinde bulunuyordum. Pig Pen'in konumu yasadışı eylemlerin kalbi olduğu için orada daha fazla tutunamadım.
Bu tarz mekanları uyuşturucu ve silah ticareti yapmak için kullanıyorlarmış, bunların yapılmasına izin vermediğim için sürekli baskı altında kaldım ve en sonunda kapıları kilitledim.
Yaklaşık 3-4 aylık eğlence kulübü serüveni sonrasında ise şehir hayatından tamamen uzaklaşmak istedim.
Pig Pen'de yaşadıklarım psikolojimi alt üst etmişti. Kasaba havasına alışmak ve bu bölgede yaşayan insanların samimi hayatına dahil olmak için Palomino Creek kasabasına taşındım. Palomino Creek kasabasına taşındığımda, yani oradan bir ev kiraladığında tam olarak yirmi beş yaşındaydım. Yaşıma yeni girmiştim, doğum günümde şehir dışını korumakla görevli olan bir şerifle tanıştım. Onun samimiyeti, ilgisi ve insanlara yaklaşımı beni bu mesleğe yaklaştırdı.
İnternet üzerinden bu meslek hakkında detaylı bilgiyi edindikten sonra California eyaletinde Sheriff Departmanının akademi yaptığını öğrendim. Palomino kasabasında geçirdiğim bir aydan sonra California eyaletine taşındım.
Sheriff Departmanının akademisi için sınırlarımı her anlamda zorladım. Vücudumu spora alıştırmak için her gün akademi sonrasında spor salonlarına gidip saatlerce spor yapıyordum. Akademi üzerinde ki bilgileri ezberlemek için saatlerce yoğun tempoyla çalışıyordum. Geçen iki yıllık akademi sonrası California eyaletine bağlı Alturas şehrinin Modoc kasabasında Deputy Sheriff Generalist olarak göreve başladım. Modoc kasabasında geçirdiğim üç yıllık süreçte kendimi departmana ispatlamayı başarıp apolet almaya hak kazandım ve San Andreas'a bağlı kasabaları korumak için Los Santos Sheriff Departmanına atandım. Görevime burada devam ediyorum.
4

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan