Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]berkan? - GNOCCHI ITA-AME DERNEĞİ

Başlatan vaccione, 20 Ağustos 2021, 22:37:15
Okunma sayısı 570 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaccione

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 00:31
Toplam oynama: 108 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2024, 15:18
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 10:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
[EKLENEBİLİR]berkan? - GNOCCHI ITA-AME DERNEĞİ
« : 20 Ağustos 2021, 22:37:15 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın hergünü aktifim, günlük ortalama 2-3 saat buraya ayırabilirim. Benim dışımda yetkilendirdiğim kişilerde burayı aktif tutabilir.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 556.53, -1470.13, 14.84, 271.51

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: GNOCCHI ITA-AME DERNEĞİ

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer.

2.05:İş yeri interioru: Sosyal Ev

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC: Jackie'nin aklındaki plan şuydu şehire adımını attıktan sonra iş yeri sahibi ile görüştü, dernek açmaya müsait olan yer burasıydı, Rodeo İtalyan halkının yaşadığı nezih insanların bulunduğu lüks yaşamlar için uygun bir alandı. Jackie buraya derneği açarak hem gelir elde edip, İtalyan halkını bir arada toplamak ayrıca satışları içerden bağlantılar aracılığıyla dernekte yapmaktı, burada belirli günler kumarlar oynatım görüşmeler yapıcak gelen kara paralar muhasebe sayesinde aklanacak ve organizasyonun açığı kalmayacak, kazanılan paralar aklandığında legal bir hale getirilip Jackie şehirde sicilini bozmayıp Organizasyonun kalıcılığını sağlayacak. İtalyan kültürüne dair bilgiler verilicek eski özel günler hakkında görüşmeler kutlamalar yapılıcak, özel kişilerin ölüm günlerinde yaslar tutulucak yanı sıra  İtalyan kültürünü öğrenmek isteyenlere bilgi verilicek, İtalyan yemekleri tanıtılacak. Suç ortaklığını buradan sürdürüp görüşmeler düzenleyip şehirde bir iş adamı olarak gözükmek istiyordu, organizasyonda kendisine destek verip beraber yöneticek olan Wontson ailesi ile beraber bu organizasyonun en iyi şekilde devam ettiricek.

OOC: Açtırmak istediğim işyeri birlik için kullanılıcağı için kültüre uygun şekilde devam ettirilicek ve bizimde araştırmalar yaparak İtalyan kültürüne dair bilgiler verip birliğimiz için kullanıcağımız bir yer haline getirilicek, bazı günler kumar geceleri düzenlenicek, İtalyan halkı toplanıp eski özel günler konuşulabilir veya kültürü öğrenmek isteyen başka ırktan olan karakterlere İtalyan kültürü anlatılıp güzel bir ortam kurmayı hedefliyoruz, elimizden geleni yapıcağımızı düşünüyorum günde bir kaç saat ayırarak güzel bir ortam haline sokabilirim benim açık olmadığım günler birlik üyeleride aktif tutabilir, buna inanıyorum.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İş yerinde oyuncular sadece dernek üyeleri İtalyan kökenli karakteri canlandıran kişiler kayıt olabilecek onun dışında herkes gelip etkinliklere katılıp rollere katılım sağlayabilir. İtalyan kökenli olmayan karakterler dernekte kültürü öğrenmek için rollere katılım sağlayabilirler araştırdığımız kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcağız. Onun dışında dernek üyeleri ile özel geceleri kumar geceleri düzenlenip çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bunun yanı sıra dernekte birliğe bağlı olan bağlantı rolündeki kişiler müşterilerine silah ticaretini burada sağlayacak dernek üyeleri bundan faydalanabilir tanınmayan kişilere satış yapılamaz bunu dışında her gece rol yapmayı planlıyoruz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Rodeo bölgesi genellikle İtalyan halkının yaşadığı bir bölge olarak canlandırıp bu yüzden buraya açma kararını aldık dernek rollerine başladığımızda bu bölgenin ismini kendimizde Little Italy olarak söylenmeyi planlıyoruz bu bölgeye de katkısı insanların geceleri gelip her gece dostlarıyla beraber bir şeyler içip muhabbet etmesi için güzel bir rol ortamı için uygun bir yer olabileceğini düşündüm bu yüzden Club gibi bir şey açmadık bunu tercih ettik belirli kişiler, belirli karakterler devamlı aktif rol ortamı oluşturması için bunu düşündük açıldığı zaman direkt olarak rollere dahil olucaz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "berkan?"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: berkan? - GNOCCHI ITA-AME DERNEĞİ
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2021, 11:50:11 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Çevrimdışı vaccione

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 00:31