koçum yanlış aracı çekiyosan bırak helperligi veya baskasi çekiyorsa o bıraksın. bide banlama yetkisi verelim helperlara olurmu paşam?
Günde sunucunun talep kısmına gerçekten 350 veya 500 arasın da talep sayısı düşmek de. Belki de daha fazla. Bir helper düşün sürekli talep ekranın da bug oldu, aracım gitti, aracım durup dururken gitti, bug oldu, aracı göremiyorum. Bu taleplerin sürekli aynı olarak geldiğini düşün. /rapor gönderdiğiniz de bile sistem yetkililerin robot olmadığını unutmayın diyor. İnsanlık hali bir anlık dalgınlık ile yanlış araç çekilebiliyor, /toback gibi bir komut varken araç bundan daha değersiz ama gelmesi de lazım.
O atılan bug taleplerinin %95'i yalan ve asılsız, onlarda araçlarını çekenleri saymazsak. 500 talebin %80'i bug talep olsa 400 talep yapar. Bunların %80'i yalan ve asılsız saysak(Daha oranı çok düşük tuttum senin için), 80 talep yapar. Günde 10 tane aktif helper bu taleplere baksa kişi başı 8 talep yapar. 8 talepde de dalgınlık yapıp kontrol etmeden çekiyorsan senin sorunun, istifa edebilirsin. Kimseyi zorla helper yapmıyorlar. Bir görevini düzgün yapamıyorsan başkalarına imkan vermelisin, istifa ederek kadro açığı sağlayarak, daha düzgün yapacak insanlar bulunur çünkü
Günde 150 talep kasabilirim. Emin ol öyle 8 talep falan değil. Helper olmadan bilemezsiniz günlük gelen talepleri Helperler dan iyi. Ariyetten düzgün helper bulunsun bunlar kötü diyorsanız. Helper olup uzun bir serüvenden sonra helper yönetim de yer alabilirsiniz belki bir ihtimal.
Not: Ben de biliyorum o bug raporlarını ama biz olayı önceden göremiyoruz ve ortada bir bug varmış gibi değerlendirip işlem yapıyoruz. Emin olun her talep de sorguluyorum bug mu oldu diye.
Ariyetten şu 8 talep olayı için, örnek.
Helper 2 3 veya 6 gün de (550 - bug artı talep)
Talepler yoğun.
Bu arada açıklama gereği duyduğum için bu kadar yazdım. Sonuç da arge bölümü fikirler tartışılır.