Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SAIFURAHMAN ORGANIZED CRIME GROUP - AFGAN/AMERİKAN SUÇ KLANI

Başlatan kagyolomeister, 01 Temmuz 2021, 00:05:34
Okunma sayısı 127034 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Nisan 2024, 00:39
Toplam oynama: 12 gün, 17 saat
Hank Newman Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 22:26
Toplam oynama: 120 gün, 7 saat
Ynt: SAIFURAHMAN ORGANIZED CRIME GROUP - AFGAN/AMERİKAN SUÇ KLANI
« Yanıtla #2300 : 09 Ekim 2021, 23:24:47 »
Öncelikle bize bu rolü yapmamızı sağlayan @Hera teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha sonrasında oluşumun her problemiyle ve sunucunun genel yapısıyla ilgilenen @señorita için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Oluşumun sorunsuz bir şekilde rollerini gerçekleştirmesini ona borçluyuz, sonsuz teşekkürler.

Bizimle rollere dahil olan ve ekibin, rollerin, oluşumun gelişmesine katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.
Ekip üyelerimizin her birisine ayrı ayrı parantez açmak gerekiyor fakat bunun yeri burası değil.

@BasillPrice
@sayp
@Fairlop 
@SerdarÇitak
@Hellswooth
@-Ediz-
@Mecaz Adam
@IŞILDAK
@nicht zu stoppen
@Burak Sangrento
@Vetas
@mory 
@Harambe
@paradise tier
@rest in paradise
@Tox1N
@HOLY
@LazorHan   
@Old Tank
@TEC9

En çok hepinize teşekkür ediyorum. Güzel günleri ve kimi zaman tartışmalı günleri birlikte yaşadık. Her ne olursa olsun bu isimlerin oluşum üzerindeki emeği ayrı. Bu kış oluşum KAgyol profil adı altında farklı bir oluşum görmeyeceksiniz. Bu kadro farklı bir zaman farklı bir konsept ile karşınıza çıkacak. Görüşürüz!

Madem herkes bir şarkı bırakmış, ben de bir şarkı bırakıp gidiyorum.

44